Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 13:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duo Polánek a Zuska řídilo demolici Mšeckých Žehrovic


Branky


14

Kolešovice se z pátého místa dívají na top čtyřku, která si to rozdá o postup do vyšší soutěže. Ale ani Český Lev není bez šance. Minimálně může do postupových bojů promluvit. Třeba tak, že soupeře nad sebou obere o body. A nebo že je porazí rozdílem třídy, třeba jako nyní Mšecké Žehrovice, které si vybraly hodně slabý moment.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pětkrát hurá

Mšecké Žehrovice nečekalo v Kolešovicích na úvod jara nic jednoduchého. Už jen proto, že jde o první zápas po zimní přestávce a nebo proto, že poslední vzájemné utkání ovládly na venkovním hřišti po hokejovém výsledku 3:6 právě Kolešovice. Vstup do utkání byl úspěšnější pro hostující celek, který se v 10. minutě radoval. Ducár se dostal k odraženému míči, nic nevymýšlel a propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:1.

 

Domácí inkasovaná branka nepoložila a začala cesta k vyrovnání. Žehrovická defenziva neuhlídala Zusku, který střelou z úhlu překvapil vyběhnuvšího Veselého - 1:1. Pár minut poté ukázali domácí fotbalisté, že v jednoduchosti je síla. Dlouhý míč ze Štíchovy kopačky zalepil Zuska, postupoval sám na brankáře a nahrávkou vedle sebe na volného D. Polánka umožnil kolešovickému kapitánovi uklidit tuto účelnou akci až do kuchyně - 2:1.

 

Pátý celek soutěže ukázal, že jde hrát s každým a zápas začal otáčet ve svůj prospěch. A u těchto dvou branek nezůstalo. Hosté byli opařeni a nedokázali si vytvořit pořádnou šanci, která by je vrátila do zápasu. Uběhlo půl hodiny hry a domácí zahrávali standardní situaci. V hostující šestnáctce byl nedovoleně atakován Zuska a nabídnutou penaltu proměnil D. Polánek - 3:1. O minutu později v akci zase stejná jména. Štícha vysunul do ulice Zusku a ten podél Veselého navýšil vedení - 4:1.

 

Nad aspirantem na postup ze Mšeckých Žehrovic visela hrozba v podobě tradičního fotbalového bůra. Kdo by před zápasem řekl, že to Kolešovice stihnou za poločas, ten by byl prohlášen za blázna. A nebo jmenován za svatého, protože Český Lev to zvládl! Zuskův přímý kop Veselý vyrazil na hranici vápna, kde byl připravený D. Polánek a střelou na zadní tyč nejen že stanovil konečné poločasové skóre, ale také svůj hattrick - 5:1. Dámy a pánové, to byla tedy jízda...

A ještě dva na cestu

Během druhého dějství bylo vidět na hráčích hostujícího týmu, že už chtějí mít toto nepovedené vystoupení za sebou, hodit jej za hlavu a soustředit se na další důležité zápasy. K vidění misto pěkných fotbalových momentů a gólů byly spíše debaty s rozhodčími a celkově hra neměla spád. Po hodině hry zvládl hostující Mráz dostat v rozmezí pěti minut dvě žluté karty, a tak si utrpení z kolešovického placu trochu zkrátil.

 

Kolešovice se chtěly fotbalem bavit a přidat ještě nějaký gól navíc, zvláště když byli hosté oslabeni. V 75. minutě byla k vidění akce s názvem "Brácha, tady to máš a jdeme se radovat." Jakub Polánek našel ze strany přesným pasem na penaltě svého bratra Daniela, který si připsal svou čtvrtou branku - 6:1. Poslední slovo měli domácí. D. Polánek našel lobem za obranu koho jiného, než Zusku, a ten uzavřel přesnou střelou skóre tohoto zajímavého zápasu - 7:1.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Václav Zuska, útočník: Po celý zápas jsme byli lepším týmem. Hosté kromě střely Lukáše Ducára, která bohužel skončila gólem, neměli nic. Chtěl bych pochválit celý tým za super odmakaný zápas. Za vše hovoří i sám výsledek.

SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, hráč a funkcionář: Dneska to byla z naší strany tragédie. Nebyl to dobrý výkon a po právu odjíždíme s prázdnou a debaklem. Věřím, že se už na příští zápas sejdeme kompletní a představíme se v úplně jiném světle.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
P. Hrubý [-] - O. Ridzoň [-] , D. Čech [-] , P. Barthel [-] , J. Kovář [-] , D. Polánek [-] , V. Zuska [-] , J. Polánek [-] , M. Štícha [-] , J. Sýkora [-] , J. Daniš [-]

SK Mšecké Žehrovice
M. Veselý [-] - L. Ducár [-] , J. Elsnic [-] , F. Bílek [-] , R. Škutchan [-] , J. Volf [-] , J. Hejna [-] , P. Petr [-] , J. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , K. Uher [-]

ŽK: 41. J. Daniš , 48. J. Sýkora , 63. M. Štícha - 19. J. Elsnic , 33. P. Petr , 64. J. Mráz . ČK: 69. J. Mráz .
Hráči zápasu: J. Kovář , D. Polánek , V. Zuska , M. Štícha .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Žehrovice dokázaly porazit všechny tři týmy, o kterých se mluví s možností postupu. V Kolešovicích ale prohrají po penaltách.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích