Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolešovice úspěch nezopakovaly, Janov byl o třídu lepší


Branky


13

Šlágr kola se odehrál v Kolešovicích, kam zavítal Janov. Domácí se namlsali vysokým vítězstvím se Mšeckými Žehrovicemi a svůj úspěch chtěli zopakovat. Proti byl ale hostující Sokol, který se řadí mezi aspiranty na postup. Hru domácích ovlivnilo zranění Václava Zusky, po jehož odchodu byl tým poloviční a soupeř toho využil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění Zusky

Velmi zajímavý a vyrovnaný zápas se dal očekávat od těchto dvou týmů. Začátek utkání tomu přesně napověděl. V úvodu zahrozil Zuska s D. Polánkem, ale skóre se neměnilo. Právě od těchto dvou hráčů se dalo očekávat největší nebezpečí. Na druhé straně M. Bradáčovi nevadilo, že není v ideálním postavení. Z úhlu zvolil střelu, která skončila za Hrubým - 0:1. Další nepříjemností pro domácí bylo střídání Zusky ve 14. minutě, který musel ze hry odstoupit kvůli zranění. Hru Kolešovic to poznamenalo, naopak odstoupení klíčového hráče bylo vodou pro hostující tým.

 

Na další branku se čekalo do 38. minuty. Janov svou převahu proměnil v důležitý gól, o který se postaral znovu M. Bradáč - 0:2. Domácí tato branka nepoložila a ti si v závěru první půle vytvořili tlak. Běžela poslední minuta prvního dějství a Český Lev zahrával rohový kop. Hostující jinak dobře fungující obrana neuhlídala Herinka a ten hlavou vykřesal naději na bodový zisk - 1:2. Do druhé půle tak nebylo pro Kolešovice zdaleka nic ztraceno.

Janovské tažení

Janov na nic nečekal a na svého soupeře vlétl. Hned po pár minutách se prosadil mezi bránícími hráči M. Bradáč a přesnou střelou zkompletoval svůj hattrick - 1:3. A když se o chvíli později řítili hosté na bezmocného Hrubého, bylo po brance Bečiroviče rozhodnuto - 1:4. Kolešovice chtěly s utkáním něco udělat, ale janovská obrana fungovala kompaktně a když už něco propustila za svá záda, byl na místě brankář Melč.

 

I přes veškerou snahu domácích další branka na kolešovické straně nepadla. V janovském dresu nastoupil na pozici útočníka Jar. Koukal, který se dostal do několika zajímavých pozic. Finální řešení ale postrádalo přesnost, a tak se mezi střelce nezapsal. V závěru pečetil konečné skóre z penalty kapitán Melč a více šlágr kola nenabídl - 1:5.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Daniel Polánek: Soupeř nás přeběhal a celkově byl lepší. Brzké zranění Václava Zusky nám také nepomohlo. Na tento zápas chceme zapomenout a v Šanově příští týden získat tři body.

Sokol Janov
Martin Dohnal: V zápase jsme měli převahu. U soupeře nás zlobil Václav Zuska s Danem Polánkem, ale první jmenovaný se brzo zranil a od té doby jsme byli lepším týmem. Drželi jsme míč a mohli jsme přidat i další branky. Brankář spolu s obranou byli jistí, škoda jen, že jsme neproměnili další šance, které jsme měli.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
P. Hrubý [-] - J. Herink [-] , D. Čech [-] (62. A. Ryvola [-] ) , P. Barthel [-] (62. T. Rychtařík [-] ) , J. Kovář [-] (46. J. Ritter [-] ) , D. Polánek [-] , V. Zuska [-] (14. O. Cílek [-] ) , J. Polánek [-] , M. Štícha [-] , J. Sýkora [-] , J. Daniš [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - M. Bradáč [-] , A. Alijevič [-] (46. M. Marhevský [-] ) , R. Konvalinka [-] (77. M. Dohnal [-] ) , J. Kail [-] , F. Houda [-] , J. Bečirovič [-] , J. Koukal [-] (66. J. Koukal [-] ) , P. Bradáč [-] , V. Kinter [-] , J. Melč [-]

Hráči zápasu: M. Bradáč , P. Bradáč , J. Melč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - JASANSKÝ Petr, SÝKORA Jonáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnané utkání, ale Martin Dohnal, tímto ho zdravím, nezvládne jeden ze svých odkopů do vsi a domácí zvítězí poměrem 1:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích