1:2p.
(0:0)
90. J. Čech (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 13:30

14.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oráčov srazila nešťastná vlastní branka v závěru


Branky


62. J. Svatoň - 90. J. Čech (vl.)
17

Na jaře rozjeté Chrášťany chtěly bodovat i v dalším kole na horké půdě Oráčova. Avšak domácí potřebují body, aby se zvedli ze spodních příček tabulky. Dlouho to vypadalo, že bude Oráčov bodovat naplno, ale v závěru zápasu ho srazil vlastní gól, který poslal utkání do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Ačkoliv rozhodně bylo o co hrát, tak obrázek fotbalu tomu úplně neodpovídal, což bylo ovlivněno i silným větrem, který provázel celé utkání. V prvním poločase mohli diváci vidět několik šancí na obou stranách, ale gól viděli jen jeden. Hostům se podařilo vsítit, ale branka uznána nebyla kvůli ofsajdovému postavení. První poločas se nesl v duchu nákopů domácích a marné snaze hostů o rychlý kontr, kde ve většině případů chyběla přesnější finální nahrávka. I z těchto důvodů se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Smolný vlastní gól

Do druhého poločasu zůstalo počasí neměnné, ale nyní to byli hosté, kdo hrál proti větru. Fotbal pokračoval tam, kde skončil. První branky se dočkali domácí. Svatoň si zpracoval míč na prsa a velmi přesnou střelou otevřel skóre utkání - 1:0. Po první brance se domácí zatáhli a čekali na rychlé brejky. Hosté drželi více míč na kopačkách a snažili se o vyrovnání. Zatímco snaha o vyrovnání byla dost marná, tak domácí měli několik pěkných příležitostí, avšak většinou je zastavilo ofsajdového postavení.

 

Hosté zahrozili po ráně Karase, kterou brankář vyrazil pouze na břevno, ale dorážející Loula s Kalousem se u míče srazili a ten putoval vedle branky. Chrášťany to ale mrzet tak úplně nemuselo, neboť se dočkaly branky v samotném závěru. Centr střídajícího Kořínka padl na malé vápno, kde ve skrumáži hráčů nešťastně padl na záda domácího Čecha a skončil v brance - 1:1. To bylo také to poslední, co se v zápase stalo a o druhém bodu musely rozhodnout penalty.

Loterie pro Slavoj

V penaltovém rozstřelu začínali domácí. Při první penaltě ovšem zaváhali, domácí kapitán svůj kop umístil k levé tyči, ale hostující brankář Šutera penaltu vytáhl. Následovali úspěšní střelci až do páté série, kdy opět domácí neproměnili, tentokrát hostům pomohlo břevno. Chrášťany tedy získaly o bod více - 1:2 po pen.

 



Ohlasy k zápasu


SK Oráčov
David Kadeřábek, brankář: Zápas byl od začátku celkem vyrovnaný. Po prvním poločase jsme si řekli, že se budeme snažit dát alespoň jeden gól a snažit se udržet výsledek až do konce. Gól jsme dali, poté se hrálo nahoru dolů. Oba týmy měly obrovské šance. Vše šlo dle našeho plánu až do posledních minut, kdy jsme si bohužel dali vlastní gól a poté jsme prohráli i na penalty.

Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: Zápas jsme mohli vyhrát za tři body, kdybychom byli přesnější ve finální fázi. To se nám bohužel nepovedlo a nakonec můžeme být rádi za vyrovnání a bod navíc. Šťastné vyrovnání bylo výsledkem tlaku, který jsme měli ke konci utkání, ale několikrát jsme mohli inkasovat, kdyby si domácí pohlídali ofsajdové postavení. V celkovém pohledu jsou dva body zlaté.



Sestavy


SK Oráčov
D. Kadeřábek [-] - L. Zamba [-] (66. J. Čech [-] ) , J. Mayer [-] , P. Katona [-] , A. Katona [-] , S. Vachtl [-] , R. Vachtl [-] (60. M. Pala [-] ) , J. Svatoň [-] , P. Sejpka [-] , M. Richtr [-] (46. X. Dang [-] ) , R. Vachtl [-]

Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - T. Rédl [-] (80. T. Tatzauer [-] ) , M. Kalous [-] , Z. Hubáček [-] , D. Kříž [-] , K. Loula [-] , P. Králička [-] , M. Nováček [-] (63. D. Kořínek [-] ) , D. Dvořák [-] , V. Lužný [-] , J. Karas [-]

ŽK: 68. M. Pala , 70. J. Čech , 71. R. Vachtl - 86. J. Karas .
Hráči zápasu: J. Svatoň - T. Rédl , J. Šutera .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - STROUHAL Jiří, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Masopust
Tip experta: remíza

Stejný případ jako Šanov. Také Oráčov potřebuje bodovat a s Chrášťany by se to mohlo podařit.

Tip: výhra hostů

Chrášťany potvrdí domácí výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů