Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

14.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomeš zachránil Kroučovou od daleko většího debaklu


Branky


17

Kroučová má problémy s marodkou a na jejich výkonech to je znát. Nyní přivítala na svém hřišti Čistou. Hosté od začátku měli zápas pod kontrolou a s klidem zvítězili. Kanonýr Dušička opět najíždí na svou střeleckou formu. A nebýt Tomeše v brance domácího Sokola, padlo branek daleko více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čistá udávala tempo

Od začátku zápasu bylo jasné, kdo bude diktovat tempo hry. Kroučová se nenachází v ideálním rozpoložení a na výsledcích je to bohužel znát. Tento zápas nebyl bohužel pro Sokol vyjímkou. Čistá se zhostila role favorita, kterou od úvodního hvizdu naplňovala. Gólově se jako první z hostí prosadil po centrovaném míči Havlíček, na kterého navázal J. Votroubek a do kabiny stihl ještě jeden zásah po dvou dorážkách po přímém kopu nejlepší střelec soutěže Dušička. Vedení hostí mohlo být daleko větší, ale v brance domácích čaroval Tomeš. První poločas měl jasného vítěze - 0:3.

Čestný gól byl málo

Do druhé poloviny vstupovaly oba celky s jasným cílem. Domácí chtěli zabojovat o co nejlepší výsledek, ale průběh prvního poločasu tomu moc nenapovídal. Naopak hosté chtěli začít proměňovat své šance a přidat další branky. Definitivní naději na bodový zisk vzal Sokolu v 52. minutě svým druhým zásahem Dušička. Kroučová se přeci jen čestné branky dočkala. M. Řehoř první pokutový kop po faulu Havlíčka proměnil. Po ruce Schuha si domácí mladík postavil míč na značku pokutového kopu v krátkém časovém sledu podruhé, ale jeho druhý pokus gólman Kratochvíl vychytal.

 

V poslední desetiminutovce stanovil konečné skóre Dušička, který dorážel po nádherném voleji A. Votroubka a zároveň zkompletoval svůj hattrick. Vítězství Čisté bylo jednoznačné a nebýt několika výborných zákroků domácího brankáře a nepřesnosti v koncovce hostí, mohl být výsledek pro domácí daleko krutější - 1:5.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kroučová
Ondřej Bechynský: Čistá měla bezpečně celý zápas pod kontrolou a nebýt skvěle chytajícího Tomeše, tak by skóre bylo mnohem větší. Náš tým bohužel trápí vysoký počet zraněných hráčů a musíme se jen modlit, aby se uzdravili do zápasu se Žehrovicemi a mohli jsme konečně důstojně bojovat o body.

TJ Čistá
Luboš Havlíček: Od začátku zápasu to byl víceméně fotbal na jednu stranu. Kroučová si vytvořila jen pár šancí, a to především jen dlouhými nákopy, které se nám dařilo ve většině případů sbírat. Konečný výsledek je podle mě ještě mírný, zapříčiněný výborným výkonem jejich gólmana.



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - A. Mildorf [-] , J. Rais [-] , D. Čapek [-] (69. D. Řehoř [-] ) , O. Bechynský [-] (46. J. Eminger [-] ) , P. Linc [-] (55. P. Štěpán [-] ) , J. Vančura [-] , L. Řehoř [-] , J. Škuthan [-] , V. Malecký [-] , M. Řehoř [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Votroubek [-] , O. Dušička [-] , P. Kašpar [-] (58. A. Votroubek [-] ) , M. Plincner [-] , L. Milan [-] , J. Votroubek [-] , R. Wittmann [-] , P. Schuh [-] , D. Denk [-] , L. Havlíček [-]

ŽK: 32. O. Bechynský , 70. A. Mildorf , 73. D. Řehoř - 43. D. Denk , 72. R. Wittmann .
Hráči zápasu: J. Tomeš - O. Dušička , R. Votroubek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - ŽEMLIČKA Josef, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Masopust
Tip experta: výhra domácích

Zápas s Čistou jsme prohráli vlastními chybami. Jako tým ze spodních pater jsme s nimi hráli vyrovnaný zápas. Kroučová může klidně vyhrát.

Tip: výhra hostů

Čistá chce také promluvit do bojů o postup pro to by u týmu ze spodního patra tabulky neměla zavahat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů