Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 13:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá zvládla zápas na horké půdě Oráčova


20

Čistá je dalším týmem, který se zapojí do bitvy o první příčku. Další krok ale musela udělat na horké půdě Oráčova. Místní fotbalisté na tom v tabulce nejsou vůbec dobře a budou muset řešit záchranářské problémy. Body z domácího hřiště by měly být povinností, ale Čistá byla nyní nad jejich síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení

Počasí fotbalu nepřálo, což platilo pro většinu okresních duelů a tento nebyl vyjímkou. Oráčov není příjemným soupeřem a duely s ním bolí. To si hráči Čisté moc dobře uvědomovali a zápas si chtěli ulehčit rychlým gólem. A to se také povedlo. Hned v 7. minutě utekl kanonýr Dušička a zaznamenal důležitý gól na horké půdě - 0:1. O pět minut později Havlíček našel A. Votroubka, který se uvolnil a zpoza vápna mířil přesně na přední tyč - 0:2. Oráčov ale inkasované góly nepoložili a domácí hráči našli odpověď.

 

V 18. minutě dostal míč za obranu Horvát, utekl hostující defenzivě a překonal Košťála - 1:2. Na důležitou kontaktní branku ale domácí nenavázali, což se jim stalo osudným. Oráčov sice hrozil z brejků, ale žádný nedotáhl do konce. Do kabiny vsítila Čistá uklidňující a důležitý gól. A. Votroubek poslal centrovaný míč od rohového praporku do vápna. V šestnáctce si centr našel Havlíček a přesnou hlavičkou stanovil poločasové skóre - 1:3.

Oráčov bez odpovědi

Pro Oráčov stále nebylo nic ztraceno a dvougólové manko se dalo dohnat. V boji o záchranu by měly být body z domácího hřiště povinností, ale v tomto případě se tak nekonalo. Čistá prokázala větší kvalitu, kontrolovala hru a velkou roli u další branky sehrál nejlepší střelec soutěže Dušička, jehož další zásah byl pojistkou čisteckého vítězství - 1:4. Krátce nato navázali hosté dalším gólem.

 

Akce táta na syna v podání Jiřího Votroubka staršího, který našel z rohového kopu svého syna. Ten si narazil míč s Dušičkou a přízemní střelou k tyči stanovil konečné skóre zápasu - 1:5. Čistá držela kontrolu nad zápasem a připsala si další důležité body v boji o první místo, ve kterém rozhodně neřekla poslední slovo. Oráčov musel přijmout další prohru, která bude velkou komplikací do zbytku soutěže.

 



Ohlasy k zápasu


SK Oráčov
Josef Kougl: Byl to těžký zápas a počasí tomu nepomohlo. Na straně soupeře stálo i štěstí, kdy ze tří střel v první půli padly tři góly a to rozhodlo zápas.

TJ Čistá
Luboš Havlíček: Do zápasu jsme dokázali dobře vstoupit a dát dva rychlé góly. Poté ale přišlo snížení a Oráčov téměř do konce poločasu hrozil rychlými brejky. Náš další gól nás uklidnil a od té doby jsme zápas kontrolovali.



Sestavy


SK Oráčov
D. Kadeřábek [-] - L. Zamba [-] (75. X. Dang [-] ) , R. Vachtl [-] (59. M. Richtr [-] ) , P. Katona [-] , A. Katona [-] , S. Vachtl [-] , M. Horvát [-] , J. Svatoň [-] , J. Kougl [-] (65. J. Mayer [-] ) , P. Sejpka [-] (75. J. Čech [-] ) , R. Vachtl [-]

TJ Čistá
P. Košťál [-] - R. Votroubek [-] , O. Dušička [-] , P. Kašpar [-] , M. Plincner [-] (38. J. Votroubek [-] ) , L. Milan [-] , J. Votroubek [-] , R. Wittmann [-] , P. Schuh [-] , A. Votroubek [-] , L. Havlíček [-]

ŽK: 14. S. Vachtl - 71. L. Havlíček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TVRZ Marek - JASANSKÝ Petr, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

V Oráčově to není úplně o fotbale a zápas tam vždy bolí. Čistá to ale zvládne a připíše si tři ubojované body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů