2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolešovice v početní nevýhodě otočily duel v Chrášťanech


Branky


38. V. Erben , 49. K. Loula - 36. V. Zuska , 56. P. Barthel , 67. V. Zuska
18

Nedělní odpoledne nabídlo také souboj domácího Slavoje proti Kolešovicím. Chrášťany chtěly v tomto utkání využít domácího prostředí a zvítězit. A měly k tomu po vyloučení Jakuba Sýkory velmi blízko, když získaly jednogólový nástup. Český Lev se ale nevzdal a utkání otočil ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená pro Sýkoru

Hned od začátku zápasu se ukázalo, že utkání bude hlavně o bojovnosti. Hosté aktivně napadali rozehrávku domácích a dostávali je pod tlak. Chrášťany hrozily z brejků, ale výsledkem byla jediná střela Louly, která šla nad bránu. To vše až do 36. minuty, kdy měly Kolešovice možnost přímého kopu ze strany. Míč si vzal Zuska a překvapil brankáře Šuteru - 0:1.

 

Domácí přišli s odpovědí téměř okamžitě. O pouhé dvě minuty později měli možnost přímého kopu ze strany. Centrovaný míč si našel ve vápně Erben a prodloužil na zadní tyč - 1:1. O chvíli později zastavil Sýkora utíkajícího Loulu a za tento zákrok viděl červenou kartu. Ve zbylých minutách poločasu se již nic nestalo.

Obrat v oslabení

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Ve 49. minutě utekl Loula po levé lajně a svůj únik zakončil střelou na zadní tyč - 2:1. Vedení si Chrášťany moc dlouho neužily. Po pár minutách se dostal ke střele na vápně Barthel a trefil téměř dokonale míč pod břevno - 2:2. Obrat Českého Lva dokonal svým druhým gólem v zápase Zuska, když využil špatné nahrávky obrany domácích a svůj samostatný únik neomylně zakončil - 2:3.

 

V závěru zápasu Chrášťany stupňovaly svůj tlak a hnaly se za vyrovnáním. Svou veškerou sílu vrhly do ofenzivy, zároveň se naskytly možnosti pro brejky kolešovických hráčů. Úplný závěr nastaveného času přinesl velký závar před kolešovickou svatyní, ale branka z toho nebyla, a tak si hosté odvezli po skvostném obratu v početní nevýhodě všechny body.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: Dnes jsme měli vyhrát. Bohužel jsme nebyli schopni dát balon rozumně do prostoru a využít místa proti soupeři, který byl oslabený o jednoho muže. Hosté využili téměř každou šanci a hráli aktivně celý zápas, za ten výkon si tři body zasloužili. Nám zbývají poslední dva zápasy, kde musíme zahrát mnohem lépe a udělat maximum bodů.

Český Lev Kolešovice
Libor Sýkora, trenér: Bojovné utkání, ve kterém jsme i přes hru v deseti měli větší touhu zvítězit. Líbilo se mi nasazení, pohyb bez míče a vysoký presink. Na těchto základech chceme naší hru stavět.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - D. Kříž [-] , P. Králička [-] , M. Nováček [-] , J. Karas [-] , M. Kalous [-] , T. Rédl [-] , Z. Hubáček [-] (77. T. Tatzauer [-] ) , K. Loula [-] (77. D. Kořínek [-] ) , V. Erben [-] , D. Dvořák [-]

Český Lev Kolešovice
I. Vavřín [-] - P. Barthel [-] , J. Ritter [-] (68. T. Rychtařík [-] ) , J. Kovář [-] , V. Zuska [-] , M. Štícha [-] , J. Polánek [-] , O. Cílek [-] , D. Čech [-] , J. Herink [-] , J. Sýkora [-]

ŽK: 27. T. Rédl , 34. J. Karas , 57. K. Loula , 72. P. Králička - 31. D. Čech , 42. J. Herink , 72. O. Cílek . ČK: 40. J. Sýkora .
Hráči zápasu: P. Barthel , V. Zuska .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - BREJNÍK Aleš, ŠKVRNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Chrášťany umí kousat. Stejně tak i Kolešovice. Ale v tomto zápase vítěze po 90 minutách nevidím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů