J. Melč 57.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 13:30

22.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Janov se rozloučil prohrou s Mšeckými Žehrovicemi


Branky


57. J. Melč - 20. J. Chlád , 57. J. Kočí
16

Mšecké Žehrovice za sebou nemají podařené jaro. Po podzimní části byl tento celek považován za jednoho z aspirantů na postup, druhá polovina soutěže ale toto tvrzení vyvrátila. Janov působil lepším dojmem, ale nakonec se právě Sokol ve vzájemném duelu loučí s touto sezónou domácí porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opory chyběly

Janov postrádal do závěrečného utkání této sezóny P. Bradáče nebo brankáře Melče, kterého musel nahradit středopolař Bečirovič. Do zápasu vstoupil lépe hostující celek, který si vytvářel šance. Bečirovič ale nestál v brance poprvé, což bylo znát a svůj tým zatím držel. V domácím dresu to zkoušel střeleckými pokusy Kaïl, ale jeho snažení branku nepřineslo, stejně tak jako zakončení M. Bradáče.

 

Skóre se v prvním poločase měnilo poprvé a jedinkrát ve 20. minutě. Mšecké Žehrovice se prosadily z rohového kopu, autorem branky byl Chlád - 0:1. Janov chtěl do kabiny srovnat, ale snaha domácího Sokola kýženou branku nepřinesla, a tak se musel Janov smířit s jednogólovým mankem.

Rychlá odpověď

Aktivita Janova pokračovala i ve druhém poločase. Domácí nejsou zvyklí prohrávat, a tak dělali vše proto, aby zápas otočili. Doslova gólová byla 57. minuta, ve které nejprve využil domácího zaváhání ze samostatného nájezdu Kočí - 0:2. V téže minutě si ale Janov došel pro přímý kop, který poslal za záda Veselého kapitán Melč - 1:2. Janov byl zpátky ve hře, vytvářel si i další šance, ale další gólovou radost tento zápas už nepřinesl.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Zápas byl těžký, protože nám chyběli tři klíčoví hráči. Nakonec jsme to dali dohromady a předvedli dobrý výkon. Žehrovicím gratuluji k vítězství.




Sestavy


Sokol Janov
J. Bečirovič [-] - R. Konvalinka [-] , M. Bradáč [-] , J. Kail [-] , J. Koukal [-] , J. Koukal [-] , J. Linc [-] , M. Dohnal [-] , J. Kloub [-] , M. Marhevský [-] , J. Melč [-]

SK Mšecké Žehrovice
M. Veselý [-] - L. Slavík [-] (46. J. Svéchota [-] ) , J. Kočí [-] , P. Petr [-] , L. Ducár [-] , J. Chlád [-] (80. M. Sammer [-] ) , J. Hejna [-] , M. Pokorný [-] , K. Uher [-] , J. Mráz [-] , J. Elsnic [-]

ŽK: 90. J. Kail - 57. K. Uher , 72. J. Hejna .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - HUSÁK Jan, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích