2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 14:30

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior na úvod jara udolal Protivín


Branky


42. J. Nosek , 44. F. Funda - 8. M. Urban
9

První jarní kolo domácí zahájili doma na umělé trávě, tentokráte strakonickým domovem budou hrací plochy na Sídlišti (Křemelka je v rekonstrukci) s Protivínem. Domácí sice uhráli tři potřebné body, ale žádnou fotbalovou parádu kromě pár výjimek nepředvedli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hosté byli fotbalovější. Hned v úvodu 5. minuty Nosek unikl po pravé lajně a přetaženým centrem našel nabíhajícího Chalupu, který pálil z voleje a brankář pohotově chytil. Téměř z prvního útoku hostí se zrodil rohový kop, který znamenal pro hosty vedení 1 : 0. Gól dal Urban. Poté dlouhé minuty to byl jen boj bez vážnějšího ohrožení branky na obou stranách. V závěru prvního poločasu přišel pro domácí obrat ve skóre, když ve 43. minutě po centru Čapka z levé strany skóroval Nosek hlavou 1 : 1. O minutu později tentokráte z pravé strany po několika hlavičkových soubojích se dostal ke střele na vápně Funda a míč skončil za zády hostujícího brankáře - 2 : 1.

 

 

Druhý poločas

Druhý poločas se ráz hry domácích nezměnil a hosté začali nepříjemně tlačit, ale jejich pokusy buď zastavili obránci a nebo pozorný Lízal. Za zmínku stojí jen 55. minuta, kdy trestný kop hostí z vápna těsně minul branku a u domácích 83. minuta, když Chalupa odcentroval do vápna a Máška branku minul.

 

autor: Jiří Cibulka

Stats

Rohy: 3 : 4

Střely na branku: 3 : 4

Střely mimo: 2 : 0



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - D. Žáček [-] , J. Benedikt [-] (82. M. Říha [-] ) , J. Nosek [-] (78. D. Míčka [-] ) , M. Čapek [-] , R. Zahrádka [-] (59. J. Máška [-] ) , D. Staněk [-] , M. Rozhoň [-] , O. Šimek [-] , F. Funda [-] , O. Chalupa [-]

FK Protivín
I. Barbotkin [-] - M. Říha [-] , T. Zeman [-] (25. P. Hrachovec [-] ) , J. Vorel [-] , L. Buko [-] , M. Urban [-] (78. T. Sháněl [-] ) , I. Dan [-] (70. A. Hrynevich [-] ) , M. Zach [-] , M. Nedvěd [-] , R. Vojta [-] , V. Štěpka [-]

ŽK: 76. F. Funda , 90. M. Říha - 38. M. Zach , 87. A. Hrynevich .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PETERKA Marek - VOTAVA Pavel, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů