3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

26.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodová výhra pro Strakonice


Branky


15
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Okresní derby v prvním poločase moc pohledného fotbalu nenabídlo. Hra byla z obou stran rozháraná a téměř žádná kombinace. Také se před brankami nic neodehrávalo až do 26. minuty. Byly to střely ze střední vzdálenosti, se kterými si brankáři poradili. Za domácí Zábranský a za hosty Hlaváč po jednom pokusu. V již zmiňované 26. minutě Krejčí přesně přihrál Zahrádkovi do vápna a jeho zakončení brankář Sedláček kryl. Ve 35. minutě Zahrádka rozehrál rohový kop a Čapek jeho centr uklidil do sítě - 1 : 0. Ve 45. minutě přišla od domácích první hezká kombinační akce na jejímž začátku byl Čapek přes Mášku, ten sklepnul balon Krejčímu, který si poradil ve vápně s obráncem a přesným centrem opět našel Mášku, který dopravil hlavou balon za záda Sedláčka a dává na 2 : 0.

Druhý poločas

Druhý poločas v úvodních minutách pokračoval ve stejných kolejích a až v poslední čtvrthodině zápasu se hra domácích zvedla. V 59. minutě se hosté dostali do veliké šance Králem, ale včasným vyběhnutím Kozlíka byla gólovka zmařena. V 74. minutě si Doležal navedl balon do vápna , kde byl podle názoru Strakonických faulován, ale rozhodčímu se to nezdálo na penaltu a tak hra pokračovala. V 81. minutě předvedl individuální akci Krejčí, když si ve vápně pohrál se dvěma obránci a zkušeně k tyči dal pojišťovací gól na 3 : 0.

Stats

Rohy :     6 : 4

Střely mimo :  2 : 1

Střely na branku :  5 : 1

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA



Sestavy


FK Junior Strakonice
J. Kozlík [-] (83. T. Martínek [-] ) - K. Krejčí [-] , J. Nosek [-] (37. T. Zelenka [-] ) , T. Děd [-] (37. J. Máška [-] ) , R. Zahrádka [-] , J. Zábranský [-] (65. D. Doležal [-] ) , M. Rozhoň [-] , D. Petráň [-] (72. J. Šourek [-] ) , F. Funda [-] , D. Žáček [-] , M. Čapek [-]

TJ Blatná
J. Sedláček [-] - M. Hlaváč [-] , A. Bulka [-] , M. Šimůnek [-] , V. Bláha [-] , J. Levý [-] , J. Novák [-] , J. Král [-] , F. Čadek [-] (15. J. Maleček [-] ) , M. Sedláček [-] , M. Kůst [-] (83. O. Míka [-] )

Počet diváků: 74. Rozhodčí: Krčín Jan - BOČEK Petr, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Byť Blatná se hodně zlepšila na Junior to ve Strakonickém derby stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích