4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malše Roudné nepřipustila překvapení


Branky


4. D. Cepák , 45. P. Volák , 79. D. Šrámek , 89. D. Šrámek (p.)
19
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu domácí tým vstoupil velmi dobře po gólu z rohu, který dal Cepák. O chvíli později domácí tým z dalšího rohu nastřelil tyč a do konce poločasu měl ještě pár tutových šancí, které neproměnil, až v poslední minutě poločasu z pravé strany nastrelil míč ve výšce kolen Volák a jeden z hostujících hráčů si ho srazil do vlastní brány. Druhý poločas byl opět v rukách domácích, ale zase neproměňovali šance a Frymburk ze standartní situace z rohu velkého vápna nastřelil tyč poté co na zadní tyči zakončoval jeden z jejich hráčů. Třetí gól padl po vystižení přihrávky přímo před bránou hostů a zakončení do prázdné branky v podání Šrámka. Šrámek byl poté po individuální akci faulován ve vápně a při penaltě poslal golmana na druhou stranu a zvýšil na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Šimon Hošna (brankář): Byl to jednoznačný zápas, hosté jenom jednou nastřelili tyč ze standartní situace, jinak jsme měli zápas pod kontrolou a opět jsme mohli vyhrát o více gólů a nikdo by se nedivil.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): Ve všech ohledech jsme byli horší než domácí a zaslouženě jsme prohráli. Nemá smysl se na něco vymlouvat. Každej z nás si musí sáhnout do svědomí a srovnat si, zda tomu dává opravdu to, co je třeba.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - F. Podlaha [-] (74. M. Ladislav [-] ) , J. Král [-] (46. T. Zýka [-] ) , D. Šrámek [-] , D. Cepák [-] (62. P. Trnka [-] ) , R. Bilas [-] , A. Stankay [-] (15. P. Volák [-] ) , F. Pazourek [-] , R. Jinšík [-] , D. Hrouda [-] , J. Tomášek [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - F. Fatura [-] - M. Králik [-] , F. Mertl [-] , J. Ribár [-] , K. Malák [-] , M. Račák [-] , T. Kaňa [-] , A. Točík [-] , L. Brůha [-] , O. Malák [-]

ŽK: 59. L. Brůha , 89. J. Ribár .
Hráči zápasu: D. Šrámek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Picka Pavel - VALEŠ Radek, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zápas který by měli domácí mladíci zvládnout. Frymburk je sice nepříjemný soupeř,ale na domácí to stačit nebude.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů