1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 16:00

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov byl na umělce jasně lepší, Černice jen v závěru korigovaly


Branky


90. F. Švejda - 17. P. Kučera , 32. D. Míka , 89. J. Vild
18

Chotíkovu se na umělém povrchu daří, a úspěšně tak navázal na pohárová utkání. Hřiště na Petříně naopak nevyhovovalo "domácímu" týmu, který se hrubkami připravil o možnost lepšího výsledku v utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér zavelel do útoku

Jako první se dokázali prosadit hosté z Chotíkova a příkladem svým hráčům šel sám hrající trenér Petr Kučera. Ten se v 17. minutě dostal k míči svým pokusem se nemýlil. Černice se následně snažily o korekci, ovšem do přímého ohroření branky se dostávaly minimálně. Naopak jejich hrubé chyby dokázal využít David Míka, který chvíli po půl hodině hry navýšil vedení svého týmu na 0:2.

 

Po poločase se hra srovnala. Černice se snažily, ale hosté byli v kombinaci lepším týmem a dokázali opět využívat chyb svého soupeře. Už to vypadalo, že zápas skončí s nulou pro Šilhánka, jelikož v 89. minutě navýšil vedení Chtíkova na 0:3 Jan Vild. Jenže Černice se přeci jen dokázaly prosadit. Chvíli po rozehrávce snížil opět na rozdíl dvou branek Filip Švejda, jehož branka ale znamenala pouhou korekci na 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Odehráli jsme podobné utkání s Chotíkovem, jako na podzim. Soupeř nás předčil v kombinaci i v nasazení a po našich hrubých chybách zaslouženě vedl. My jsme z mála šancí byli nepřesní ve finální přihrávce. Když jsme ve druhé půli po prostřídání více na hosty zatlačili, tak jsme se další hrubou chybou připravili o možnost utkání zdramatizoval.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, hrající trenér: Do 55. minuty jsme hráli výborný fotbal a vypracovali si spousty šancí z nichž jsme ale vytěžili pouze dva góly, takže soupeř byl stále na dostřel. V dalším časovém úseku nás do té doby bezzubý soupeř zatlačil a začal nám taky zatápět. Několikrát nám výbornými zákroky pomohl jistý Šilhánek. Ani my jsme se však nesoustředili pouze na bránění a dál zlobili soupeře alespoň z brejkových situací. Jednu z nich jsme dokázali v závěru využít. Celkově to byl pro oko diváka zajímavý zápas a Černice si také vstřelený gól v nastavení za výkon v druhé půlce zasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - J. Petr [-] , P. Mlnařík [-] , M. Vít [-] - M. Skala [-] , F. Švejda [-] , J. Müller [-] - P. Eger [-] (77. P. Toman [-] ) , T. Hrach [-] (58. M. Müller [-] ) , E. Eger [-] (62. M. Chvojka [-] ) , J. Peterka [-]

FC Chotíkov 1932
L. Šilhánek [-] - J. Vild [-] , M. Rubricius [-] (89. R. Vomáčka [-] ) , M. Prais [-] , D. Míka [-] , P. Kučera [-] , K. Klepal [-] , J. Huml [-] , T. Denk [-] (74. L. Stehlík [-] ) , A. Cirok [-] (70. J. Toman [-] ) , B. Buchta [-]

ŽK: 78. M. Vít , 86. M. Müller .
Hráči zápasu: D. Míka .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: ŠIMEK František - FILLINGER Miloš, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Ivo Vojtko
Tip experta: výhra hostů

Tento souboj bude zajímavý, ale vítězství na svou stranu překlopí hosté z Chotíkova.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích