2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov vedení neudrželo a nakonec má jen jeden bod


Branky


41. D. Míka , 48. T. Denk - 70. P. Javorský , 73. F. Copák
23

Šlágr kola se odehrál v Chotíkově, kde místní svěřenci trenéra Kučery přivítali na svém hřišti lídry tabulky. Vědělo se, že to bude velmi zajímavé střetnutí dvou trenérských kamarádů, kteří se potkali i na hřišti a šťastnější z nich mohl být po většinu zápasu ten domácí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Denk před pauzou poslal domácí do vedení

Dlouho se hrála vyrovnaná hra bez výrazně velikých šancí na obou stranách. Jedinou nepříjemnost v podobě žluté karty musel rozhodčí řešit zhruba po půl hodině hry, když kartu ukázal domácímu kapitánu Davidu Míkovi. 

 

Až ve 41.minutě se rozvlnila síť jedné z branek, a to konkrétně té domažlické. Po dlouhém výkopu domácího brankáře nedokázali hosté odklidit míč pryč z prostoru před vápnem, ten se dostal až k Davidu Míkovi, který ostrým projektilem vymetl první jarní pavučiny.

 

Strašidelný start pro hosty, ještě horší průběh pro domácí

Aby toho s gólem do šatny nebylo málo, udeřili domácí zkraje druhého dějství podruhé. Po výkopu Bejdáka si u nohy velmi dobře podržel balón Cirok, který byl následně Korelusem faulován. K centru se postavil Vild, který našel velmi dobře nabíhajícího Tomáše Denka a chotíkovský dlouhán poslal svůj tým do dvoubrankového vedení.

 

Domácí poté velmi dobře bránili svůj náskok, až do 70. minuty. To se ukázala chytrost dvou nejzkušenějších hráčů domažlického celku. Po odpískaném faulu, zhruba 30 metrů od brány, se k míči postvil Korelus, ktery využil okamžité rozehrávky ještě než se domácí hráči vrátili do svých pozic, ve vápně našel nabíhajícího Pavla Javorského a ten poslal svůj tým na honbu za body.

 

Neuběhly ani dvě minuty, zprava se před vápno domácích prodral Tumpach, špičkou přiťukl proti němu běžícímu Františku Copákovi a ten se prudkou střelou k tyči nemýlil. Domácí se jen marně dovolávali toho, že rychlý centr na Tumpacha, který byl po odpískaném faulu, se zahrával o pět metrů blíže k jejich bráně, než bylo místo přestupku.

 

Domažlice byly na koni a chotíkovští byli nakonec rádi, že získali alespoň bod. V závěru mohli totiž všechno ztratit. 

 

Pět minut před koncem se domácí dočkali velmi dobré příležitosti ze standardní situace, ale Červený centrovaný míč nakonec pustil až po faulu na jeho osobu v malém vápně. Další rychlé rozehrávce o kterou se domažličtí pokoušeli až z velkého vápna, chtěl v samém zárodku zastavit domácí Kučera, který kopl do rozehrávajícího domažlického hráče, strhla se vlna strkanit ran a nadávek, kterou pak rozsoudil sudí červenou kartou právě pro Kučeru.

 

V penaltovém rozstřelu měli velkou šanci na druhý bod domácí, ale šanci nevyužili a druhý bod si odvezli tedy hosté do Domažlic.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, hrající trenér: Oba týmy u fotbalu přemýšlí a bylo to vidět, že se máme oboustranně málo čím překvapit. Na obou stranách byly tři situace ve skórování z těch padlo po dvou gólech. Z tohoto pohledu je konečný výsledek spravedlivý. V penaltách jsme měli matchball, bohužel jsme nervy na uzdě neudrželi, škoda, bod na víc by mi z tohodle zápasu naprosto uspokojil. Věřím, že kdyby se hrálo o měsíc později, tak by to utkání bylo i koukatelnější, co se kombinačních věcí týče. Před Domažkami, ale taky klobouk dolů za to, že to ani na minutu nezabalili a chtěli za každou cenu o konečné skóre bojovat a Javorovi gratulace k postupu, snad už z téhle soutěže zmizí a v příštím roce bude čelo vyrovnanější.

TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, hrající trenér: Zápas byl od začátku naprosto vyrovnaný. S Kůčou se známe, takže jsme se na sebe dobře připravili a od začátku to na hře bylo poznat. Hrálo se bez nějakých velkých šancí a spíše se čekalo na nějakou chybu. My udělali dvě a dostali dva zbytečně góly. Hlavně ten druhý, kdy jsme úplně podcenili standardní situaci. Hřiště bohužel úplně nepomáhalo kombinační hře a my jsme neplnili, na co jsme se celý týden připravovali a probudili jsme se až po našem první vstřeleném gólu, kdy už jsme, ale bohužel zaslouženě prohrávali 2:0. Po tomto gólu jsme vstali z mrtvých a konečně začali hrát naši hru a jen škoda, že jsme to do konce ještě neotočili. Vážím si ale, že proti tak silnému soupeři jsme dokázali vyrovnat. Myslím si, že remíza je po průběhu naprosto zasloužená a samozřejmě bereme i bod navíc. Jak už jsem ale kdysi říkal, v systému, kde máte 3 body za výhru je bod za penalty navíc nespravedlivý. Pravidla jsou ale tak dána a bod se do tabulky vždy hodí.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Adlt [-] , J. Vild [-] , M. Prais [-] , D. Míka [-] , P. Kučera [-] , K. Klepal [-] , J. Huml [-] , T. Denk [-] (68. J. Toman [-] ) , A. Cirok [-] , B. Buchta [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - I. Vojtko [-] (76. L. Korelus [-] ) , T. Korelus [-] , M. Hojda [-] , O. Sloup [-] - F. Copák [-] , D. Soupír [-] , D. Sedláček [-] (46. Z. Peroutka [-] ) , A. Vlček [-] , M. Hoang [-] (61. L. Tumpach [-] ) - P. Javorský [-]

ŽK: 29. D. Míka , 72. J. Vild - 90. F. Copák . ČK: 88. P. Kučera .
Hráči zápasu: F. Copák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ruda Daniel - ŘÍHA Zdeněk, SMOLA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra hostů

Domažlice přijedou s jasným cílem a to vyhrát a věřím, že se jim to taky povede.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů