0:2
(0:2)
17. T. György (p.)
22. T. György
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okula vyloupila Baník, o dvě branky se postaral kapitán hostů


Branky


17. T. György (p.) , 22. T. György
26

Stříbro dokázalo před utkáním s Nýrskem získat velmi důležité 3 body v zápasech s týmy z horních pater tabulky, ale Nýrsko jelo do Stříbra na jaře zatím stoprocentní. A svou aktuální formu hosté potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýrsko, i přes svou výbornou formu z posledních zápasů, hrálo zpočátu defenzivně a čekalo na chyby soupeře. Taktika hostů se ukázala jako velice efektivní, když se po rychlých protiútocích dostávali před branku Stříbra a těžili z nedůrazu v pránění. V prvním případě se ke střele chystal hostující kapitán Tomáš György, který byl ale uvnitř pokutového území poslán k zemi Hřebíkem. Následnou penaltu se mu podařilo proměnit.

 

O pět minut později už to bylo o dvě branky a z šance jako přes kopírák... Tomáš György si našel vypadlý míč na hranici velkého vápna a svůj projektil poslal přesně za Dolejšova záda.

 

Zbytek zápasu byl od Nýrska vemi dobře takticky odpracován. Hosté si byli vědomi svého náskoku a precizní defenzivou se nehodlali dočkat žádného dramatického závěru. Domácí hráče nepustili do žádné vážné koncovky, případné náznaky šancí kryla obrana v čele s brankářem Jarolímem.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Bohužel nám utkání vůbec výsledkově nevyšlo. Začátkem utkání jsme si sice vytvořili mírný tlak a z něj pár brankových příležitostí, ale hosté nás potrestali během pěti minut hned dvakrát za naše nedůrazné bránění ve vlastním pokutovém území. Dvě branky hosty uklidnily natolik, že po zbytek utkání už jsme soupeře jen opticky zatlačili, ovšem snížení a zdramatizování zápasu se nám nepovedlo. Nýrsko určitě potvrdilo své kvality a bohužel pro nás si zaslouženě od nás vezou tři body.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Těchto bodů si strašně cením - dobrý soupeř, dobrá (i když malá) umělka, špatný počasí, dlouhá cesta… Nakonec to za to stálo, náš výkon bych nazval zodpovědným. Cením i čistého konta, domácí mají vepředu na naši soutěž kvalitní hráče a myslím si, že se to tolika týmům nepovede.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - D. Tůma [-] , G. Lanfranchi [-] , T. Bůžek [-] (83. M. Haas [-] ) , J. Pospíchal [-] , R. Skopový [-] , J. Korynta [-] (67. M. Vyšín [-] ) , T. Vejvoda [-] , M. Vyšín [-] , J. Kolena [-] , O. Pavlas [-] (67. O. Kertis [-] )

FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - M. Vlček [-] , M. Brož [-] , M. Bastl [-] (68. P. Výtisk [-] ) , Z. Mašek [-] (83. M. Trumpeš [-] ) , A. Antonovics [-] , T. György [-] (89. J. Taušek [-] ) , I. Varga [-] , T. Kohout [-] , J. Pavlík [-] , K. Kalivoda ml. [-]

ŽK: 78. J. Kolena .
Hráči zápasu: K. Kalivoda ml. , T. György .
Počet diváků: 29. Rozhodčí: Ruda Daniel - HAVRÁNEK Martin, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Radek Skopový
Tip experta: výhra domácích

Nýrsko je kvalitní soupeř, který má 3 výhry za sebou, ale ve Stříbře je nečeká nic jednoduchého. Domácí tým těsně vyhraje a přetrhne Nýrsku vítěznou šňůru. Diváci se mohou těšit na pěkný fotbal - 3:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů