3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První a poslední branku zápasu dal nejlepší hráč na hřišti, David Míka


Branky


8. D. Míka , 76. J. Adlt , 84. D. Míka - 41. M. Trumpeš , 67. T. Kohout
26

Další z vyrovnaných zápasů se odehrál v Chotíkově. Celek pod vedením hrajícího trenéra Kučery, který je stále v trestu, nastoupil proti na jaře neporaženému Nýrsku. Rozhodnutí o vítězi tohoto zápasu si vzal za své domácí kapitán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka utkání padla už v 8. minutě, když si na rohový kop na bližší tyč naběhl David Míka a nikým nebráněn nedal hostujícímu brankáři šanci. Další průběh první půle byli na míči spíše domácí a snažili se zvýšení brankového rozdílu. To se ale do přestávky nepodařilo. Naopak po zprvu nenápadné akci se po přesné přihrávce mezi obranu objevil ve 41. minutě před Bejdákem nabíhající Martin Trumpeš a střelou na zadní tyč srovnal na poločasových 1:1 (v oficiálním zápise chybně uveden čas 71. min.).

 

Ve druhém poločase se hra srovnala a navrch měla chvílemi i Okula. Ta se také v 67. minutě dostala do vedení zásluhou Tadeáše Kohouta, jenž se dostal nejvýše na centrovaný míč a hlavou k levé tyči poslal Nýrsko do vedení.

 

V 73. minutě došlo k nešťastnému zranění, když domácí hráč přišlápl hostujícího kapitána, jenž si musel vyžádat ošetření. Během jeho nepřítomnosti na hřišti využili domácí početní výhody a po nenápadné střele Josefa Adlta z 25 metrů zapadl kulatý nesmysl k zadní tyči za Jarolímova záda.

 

Chotíkov byl najednou zase v sedle a nehodlal se smířit s remízovým stavem. V 83. minutě navíc domácí rozehrávali přímý kop z ostrého úhlu blízko šestnáctky, na který si na přední tyč, stejně jako v prvním případě, naběhl nikým nepokrytý David Míka, který balón nohou lehce tečoval a ten skončil v síti. Závěrečný nápor Nýrska už neskončil žádnou brankou a hosté tak odjeli bez bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Těžký zápas s kvalitním soupeřem, který je oprávněně v popředí tabulky a odčiněná ztráta z minulého kola. První poločas byl jasně v naší režii, hráli jsme s nasazením, dobře jsme kombinovali, měli šance, ale krátce před přestávkou jsme lacino z ojedinělé akce inkasovali a remízový stav nebyl určitě zasloužený. Druhá půlka už od nás byla fotbalově výrazně slabší, hra byla rozháraná, nahoru dolu, a také hosté se osmělili a zlobili nás hlavně z brejkových situací a standardek. Po jedné z nich jsme také inkasovali. Ke konci zápasu jsme však z ničeho krásnou střelou Adlta vyrovnali a to nás nakoplo. Bylo vidět, že chceme vyhrát více než soupeř a morálem jsme dokázali urvat třetím gólem výhru na naší stranu. Výborný výkon od nás podali bratři Míkové, v jejich věku neskutečný co na hřišti předvádí... Tomášovi Györgymu do Nýrska přeju rychlé uzdravení, zranění z našeho zápasu by mi mrzelo tak snad to nebude nic vážného.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Opět jsem rozhodl utkání, bohužel v náš neprospěch. Za stavu 2:1 pro nás si jdu nechat ošetřit zranění, místo toho, abych zůstal ležet na hřišti a neoslaboval jsem tým. Ve chvíli, kdy jsem byl ošetřován, jsme dostali na 2:2 a domácí byli v laufu. Musím pochválit kluky za závěrečnej nápor, ještě tam šance na srovnání byla, bohužel se tak nestalo.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Vlk [-] , J. Vild [-] (90. J. Toman [-] ) , M. Míka [-] (79. R. Vomáčka [-] ) , D. Míka [-] , M. Rubricius [-] , K. Klepal [-] , J. Huml [-] (68. J. Adlt [-] ) , T. Denk [-] , J. Kellner [-] , B. Buchta [-]

FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - M. Vlček [-] , M. Brož [-] , M. Trumpeš [-] (78. P. Výtisk [-] ) , A. Antonovics [-] (84. D. Kotlan [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] (78. Z. Mašek [-] ) , I. Varga [-] , T. Kohout [-] , J. Pavlík [-] , M. Bastl [-] (53. J. Brabec [-] )

ŽK: 45. J. Kellner - 37. M. Brož .
Hráči zápasu: M. Míka , D. Míka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠIMEK František, MOLEK Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jakub Kohout
Tip experta: výhra hostů

Podobně psychicky odolné mančafty jako my (směje se). Bude to spíš boj, ale Nýrsko odveze domu tři body - 1:2.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích