0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 17:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov doma ztratil s Tlumačovem, diváci viděli červenou kartu


Branky


22

Chotíkov se mohl opět bodově dotáhnout blíže na horní týmy tabulky, ale domácí utkání s jedenáctým Tlumačovem nezvládl a soupeř si tak o jednu pozici polepšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání, ve kterém nakonec padlo osm žlutých karet a jeden hráč šel předčasně do sprch, začal aktivněji Chotíkov, ale velkou příležitost měl až v 18. minutě Kellner, který trefil pouze nohy hostujícího brankáře. Jeho spoluhráč měl o osm minut později tisíciprocentní šanci, když přímý kop Vilda vyrazil Touš pouze před sebe a Rubricius před prázdnou bránou z malého vápna trestuhodně přestřelil.

 

Další velkou šanci zahodili domácí v minutě třicáté a když o deset minut později mířil Denk hlavou pouze vedle tyče, postavil na nohy diváky až moment ze 43. minuty. To musel v domácím vápně po souboji Leitla s Vildem tyto hráče oddělovat od sebe domácí brankář a oba nefotbalově aktivní hráči si vykoledovali po žluté kartě. V poslední minutě první půle místo rány z první volil Vlk raději kličku ve vápně, což k ničemu nevedlo a o chvilku později se šlo do kabin.

 

Do první větší šance se po změně stran opět dostali domácí chvilku před šedesátou minutou. Jenže se z úhlu neprosadili. A když to hodinu hry nešlo na jednu stranu, šlo to jedinou šancí na stranu druhou... V 65. minutě se Tlumačov prosadil po akci, která je mu vlastní. Dlouhý Šindelářův odkop od brány prodloužil k vápnu hlavou Pfeifer a po jediném odskoku od země se do něj na hranici vápna opřel Luděk Leitl, jehož padající pumelice zapadla pod břevno Šilhánkovy brány.

 

Chvilku poté střídal Jan Vild, kterého nahřišti nahradil Adlt. Vild si po ukončeném střídání neodpustil některé své výlevy a jelikož měl již jednu žlutou kartu, obdržel druhou a následně i červenou. To ale na počtu hráčů v poli nic nezměnilo, jelikož už bylo střídání ukončené (chybně neuvedeno v oficiálním zápise ukončené střídání - Chotíkov dohrával v plném počtu).

 

V poslední minutě nastavení, kdy už se sudí chystal po marném snažení Chotíkova o vyrovnání zápas ukončit, nalil Šilhánek míč do nohy hostujícímu Janu Pfeiferovi, který se do odkryté brány zhruba z 30 metrů nemýlil a potvrdil tak v podstatě po dvou střelách na bránu výhru svého týmu 0:2. 



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Po průběhu zápasu je pro mě konečný výsledek malou sportovní tragédií. Jsme blázni.

TJ Start Tlumačov
David Žák, hráč: Chotíkov patří mezi nejvíce ofenzivní týmy v soutěži a to se zejména v prvním poločase potvrdilo. Hráli jsme v hlubokém bloku a soupeř byl většinu času na míči. Chotíkov se dokázal dostávat do šancí, ale ani z dvou nebo tří vyložených tutovek se jim skórovat nepodařilo a my jsme mohli být po poločase rádi za bezbrankovou remízu. V druhém poločase se hra trochu srovnala. Bylo k vidění velké množství soubojů uprostřed hřiště. Chotíkov měl stále více míč na kopačkách, ale rozdíl nebyl už takový, jako v prvním poločase. Na rozdíl od prvního poločasu se už Chotíkov do žádných výrazných šancí nedostával a my jsme se snažili hrozit rychlými protiútoky, což se nakonec povedlo, kdy nás Leitl poslal krásnou střelou pod břevno do vedení 0:1. Po vstřeleném gólů byla na hráčích domácích vidět nervozita a frustrace. Hra se začala kouskovat a domácí se ke konci už nedostali k nějakému výraznému tlaku. Naopak v poslední minutě udělali chybu v obraně, po které Pfeifer upravil na konečných 2:0. Důležité vítězství po dobrém týmovém výkonu, ke kterému byla potřeba i trocha štěstí, zejména v prvním poločase.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
L. Šilhánek [-] - J. Vlk [-] , J. Vild [-] , M. Míka [-] , D. Míka [-] , M. Rubricius [-] , K. Klepal [-] , P. Kučera [-] , T. Denk [-] , J. Kellner [-] , B. Buchta [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - Z. Sobotník [-] , M. Džugan [-] , K. Hamor [-] , J. Pfeifer [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] , D. Žák [-] , J. Korelus [-] , L. Svoboda [-] , L. Leitl [-]

ŽK: 43. J. Vild , 69. B. Buchta , 90. P. Kučera - 43. L. Leitl , 84. M. Wolf , 87. T. Šindelář , 90. K. Hamor . ČK: 69. J. Vild .
Hráči zápasu: L. Leitl .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: Pena Miroslav - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jestli domácí soupeře nepodcení, měla by to být jasná záležitost

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích