3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk doma opět nezaváhal, odneslo to Stříbro


Branky


36. T. Knapp , 44. T. Knapp , 77. J. Kozák
26

Nepomuk v dohrávce kola před oplynulým víkendem rozstřílel Rapid 10:0! S touto vizitkou nastoupili hráči domácího týmu před svými fanoušky proti Baníku Stříbro a v gólových hodech jistě chtěli pokračovat. Už to ale nebylo takové, jako před několika dny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra byla dlouho vyrovnaná a jednu z prvních nebezpečných šancí mělo Stříbro v 8. minutě z rohového kopu. Zakončení však nemířilo přesně mezi tři tyče. Největší šanci měl na kopačce ale na malém vápně Lanfranchi, který po prodlouženém dlouhém autu mířil zblízka vysoko nad. Domácí se výrazně osmělili až po půl hodině hry tečovanou střelou, kterou hostující brankář pokryl.

 

První branka utkání přišla až ve 36. minutě z kopačky nejlepšího střelce Nepomuka, Tomáše Knappa. Ten v rychlém náběhu za obranu z půlky hřiště využil zaváhání při pokusu o odkop Dolejše a tísněn hostujícím obráncem se dostal do zakončení do prázdné brány. A u jedné branky nezůstalo. Ještě před odchodem do kabin se stejný hráč prosadil podruhé a opět v tom měl svým nedůrazem prsty Dolejš. Při rychlém nákopu na polovinu Stříbra vyběhl 20 metrů před bránu a hlavičkoval. Tentokrát se trefil, ale míč tentokrát putoval téměř do pohybu Knappa, který následně z rohu velkého vápna překonal i dobíhajícího obránce hostů.

 

Ve druhé půli měli větší čas míč na kopačkách, stejně jako v té první, hráči Stříbra. Jenže defenziva Nepomuku podala perfektní výkon a nedovolila nikomu narušit Barochovo imunitu. A tak přišla pojistka v podobě třetí branky. Po pravé straně se v 77. minutě hrnul Viktora, který centrem našel Knappa. Ten ve vápně překonal Dolejše, ale jeho pokus mířil pouze do tyče a hattrick tak nepřidal. K dorážce to měl ale nejblíže Jan Kozák a pečetil výhru Nepomuku nad Stříbrem v poměru 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, trenér: Stříbro bylo dobrým soupeřem, který hrál dobře na balónu a myslím si, že nás na zemi i přehrávali. Ale vyložené šance asi neměli. První dva góly padly po jejich chybách, u kterých byl i hostující brankář.

TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: V zápase v Nepomuku vůbec hráči nepodali špatné výkony, ba naopak bych řadil náš výkon k těm lepším na jaře. Ovšem máme stále problémy s předfinální a finální fází. Když se k tomu všemu přidají chyby individuální při obdržených brankách, těžko potom můžeme pomýšlet na bodový zisk. Domácí tým po celé utkání soustředěně bránil a zužitkoval každou naší chybičku.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - T. Voráček [-] , D. Šmíd [-] (70. A. Viktora [-] ) , P. Panc [-] , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , M. Skala [-] (70. R. Rous [-] ) , M. Šafanda [-] (65. J. Kozák [-] ) , J. Chalupný [-] (81. M. Berkovec [-] )

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - R. Dyk [-] , D. Tůma [-] (84. M. Haas [-] ) , G. Lanfranchi [-] , A. Kohut [-] , R. Skopový [-] , J. Korynta [-] (84. Z. Pašek [-] ) , T. Vejvoda [-] , M. Vyšín [-] , J. Kolena [-] (52. T. Bůžek [-] ) , O. Pavlas [-] (70. J. Pospíchal [-] )

ŽK: 54. J. Kalabza , 58. T. Knapp , 67. M. Šafanda - 12. O. Pavlas .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Bureš Jiří - CUPL Zbyněk, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Šimon Huttr
Tip experta: výhra domácích

Těsné vítězství domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích