Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 18:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlická rezerva potvrdila, proč si příští sezónu zahraje Divizi


Branky


26

Souboj dvou stálých rivalů krajského přeboru a také vzájemně přátelských týmů, měl jediného favorita, který ukázal svou kvalitu a nedopustil, aby Nýrsko získalo body, které by jim pomohly odskočit všem třem nejbližším konkurentům o konečnou druhou příčku krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra se mohla dostat do vedení už v 18. minutě, ale nařízenou penaltu Uzlík neproměnil, když prudkou střelou orazítkoval pouze tyč.

 

První branka utkání tedy padla ve 27.minutě, když se hosté dostali rychlou kombinací na pravou stranu hřiště a přetaženým centrem byl nalezen Vojtěch Černý, který si míč zpracoval a následně z úhlu překonal domácího Jarolíma. O pár minut později stejný hráč využil zaváhání v rozehrávce domácího celku a poté, co obešel dva hráče na vápně, poradil si i napodruhé s Jarolímem s přízemní střelou na zadní tyč.

 

Ve druhé půli se hra nijak nezměnila. Domažlice těžily z velmi dobré produktivity a otevřených vrátek přes záložní řadu, díky čemuž se častěji dostávaly do zakončení. Svůj zářez na pažbě přidal krásným obstřelem deset minut po přestávce Zdeněk Peroutka, který svou střelu zpoza vápna zakroutil za krátkého Jarolíma na zadní tyč. 

 

Od této chvíle bylo o vítězi v podstatě rozhodnuto a fotbal už se zlehka dohrával. Přesto hosté zaznamenali ještě jednu branku. Tu vsítil Pavel Javorský, který před koncem poločasu naskočil do hry za Egona Vůcha. Brankou v 71. minutě stanovil konečný výsledek 0:4.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Bohužel, nezvládli jsme to. Od začátku byli hosté lepší, důraznější, fotbalovější, sebevědomější. Na nás jakoby dopadla nervozita, báli jsme se hrát a když už jsme se o něco pokoušeli, chybovali jsme. Hlavně po těchto chybách se hosté prosadili. Do druhého poločasu jsme nastoupili mnohem lépe, byli jsme více jistí na míči a dokonce jsme se dostávali i do šancí. Velkou šanci měl Varga, který šel sám na branku, ale bohužel neproměnil. Po pár minutách zlepšené hry jsme ovšem inkasovali potřetí a to nás zlomilo. Zápas se víceméně dohrával, spíše ve středu hřiště. Nakonec jsme dostali ještě jednu branku. Domažlice nám dali lekci, ze které se musíme poučit. Líbil se mi především jejich systém a chuť do hry. Pokud si z této porážky vezmeme ponaučení, mohla by nám paradoxně do zbytku sezóny pomoct.

TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: Proti Nýrsku jsme chtěli odčinit hlavně první poločas z minulého zápasu proti Horni Bříze a to se nám povedlo na jedničku. Do zápasu jsme vstoupili dobře a byli jsme na balónu. Nýrsko jsme svojí aktivitou zaskočili a nepustili jsme je do jejich klasické hry. V prvním poločase jsme nedali penaltu, ale pak dali dva góly Vojtou Černým, který měl snový víkend, když se mu podařilo skórovat i v pátek za naše áčko. Ve druhém poločase jsme přidali další dva góly a z mého pohledu zaslouženě vyhráli. Pro diváka si myslím krásné utkání a musím pochválit Nýrské hřiště, protože je za odměnu pro každého fotbalistu si na takovém pažitu zahrát. Klukům z Nýrska přeji, aby do konce sezóny uhráli co nejvíce bodů, protože si to za výborné jaro zaslouží.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - M. Vlček [-] (84. Š. Švec [-] ) , D. Kotlan [-] , M. Brož [-] (66. M. Trumpeš [-] ) , A. Antonovics [-] , T. György [-] (84. A. Göndör [-] ) , I. Varga [-] , T. Kohout [-] , P. Výtisk [-] (66. K. Kalivoda ml. [-] ) , J. Pavlík [-] , J. Čanecký [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Hojda [-] - D. Soupír [-] , A. Vlček [-] , D. Sedláček [-] , F. Copák [-] - - V. Uzlík [-] (75. M. Hoang [-] ) , E. Vůch [-] (44. P. Javorský [-] ) , V. Černý [-] (46. Z. Peroutka [-] ) , O. Sloup [-] , I. Vojtko [-] (85. T. Korelus [-] )

ŽK: 16. I. Varga .
Hráči zápasu: V. Černý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - SCHNEIDER Josef, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů