FOTO: Černice doplácí na velkou marodku, kterou Rapid dokázal využít


Branky


69. D. Kořenek (vl.) - 34. T. Ježek , 53. M. Ungr , 63. M. Ungr
25

Do konce sezóny po tomto kole zbývají ještě tři zápasy a čím dál více je jasné, že boj o vyhnutí se barážovým pozicím postihne více týmů, než se možná po zimní pauze očekávalo. Rapid se díky výhře s Černicemi na svého soka bodově dotáhl a vypadá to, že ani 34 bodová hranice, na které jsou aktuálně 3 celky, nemusí být pro vyhnutí se baráži klíčová. Jistotu vyhnutí se baráži kupodivu nemusí mít ani s 38 body devátý Holýšov, ale to tom zase jinde...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid po zimním posílení sbírá body zejména v těch nejdůležitějších zápasech a povedlo se mu to i v Černicích. Na první branku se čekalo něco málo přes půl hodiny, ale diváky to vůbec mrzet nemuselo. Na takovou nádheru totiž jistě počkali rádi. Ve 34. minutě se do míče zhruba z 25 metrů opřel Tomáš Ježek a výstavní střelou do šibenice donutil k postesku i domácí příznivce. Na branku se můžete podívat zde.

 

Ve druhém dějství se stejně jako v předchozích dvou utkáních dvakrát prosadil Milan Ungr, v němž Rapid našel spasitele. Nejprve byl vybídnut v 53. minutě Ježkem k náběhu za obranu, aby na dvakrát procedil míč za Daňka a o deset minut později jej do náběhu vyslal Harmady, aby si ve vápně dovolil téměř to samé, jako v prvním případě.

 

Hosty může v závěru mrzet pouze nešťastná vlastní branka Daniela Kořenka, který místo odkopu míče z vápna po standardce domácích míč nasměroval do své sítě. Černice se ale k další brance nezmohli a Rapid bral zaslouženě 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Jedním slovem katastrofa. Jediný, kdo udržel nějakou formu, byli brankáři. Ostatní hráči velmi slabý výkon a díky tomu nám Rapid nic nedovolil. Opět jsme díky malému počtu zdravých hráčů točili se sestavou a na kvalitě hry je to poznat. Doufám, že se nám ze sedmičky postrádaných hráčů někdo vrátí.

SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Začátek zápasu byl vyrovnaný, ale postupem času jsme začali přebírat iniciativu a byli aktivnější do vápna, začali si vytvářet nebezpečné situace, ale bez gólového efektu. Pak nás nastartoval výstavní gól Tomáše Ježka z 25 metrů ala Roberto Carlos a od té doby jsme byli jasně lepší, přidali další 2 góly a měli i další šance, které jsme ale neproměnili. Domácí mimo našeho vlastního gólů měli 2. poločas jednu vážnější situaci, kterou ale náš gólman skvěle zlikvidoval. Takže zasloužené 3 body a trochu vzduchu do plic před závěrem sezóny, který bude ještě velice náročný a zajímavý.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] (73. P. Gottwald [-] ) - J. Petr [-] , E. Eger [-] , P. Toman [-] , F. Švejda [-] - M. Müller [-] , J. Müller [-] , K. Zeliński [-] (62. P. Mastný [-] ) - J. Peterka [-] , M. Chvojka [-] (73. J. Pipaš [-] ) , P. Eger [-] (85. J. Nedvěd [-] )

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - D. Kořenek [-] , P. Nový [-] , J. Holík [-] (65. D. Matějka [-] ) , J. Buček [-] , M. Ungr [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] , T. Ježek [-]

ŽK: 49. E. Eger , 83. P. Eger , 90. P. Mastný - 55. R. Klekner , 59. J. Harmady , 83. M. Ungr . ČK: 80. M. Müller .
Hráči zápasu: T. Ježek , M. Ungr .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - SCHNEIDER Josef, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích