Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

25.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stráž opět spustila kanonádu, Číměři nastřílela osm branek


17

V utkání 25. kola Okresního přeboru se mohla v případě výhry Stráž držet s vedoucími Slavonicemi. Hosté svůj úkol splnili beze zbytku výhrou 8:1. Náskok si vypracovali už v první půli góly Prince, Kalvase a dvě Mikuláštíka. Ve druhé půli pak domácím nasázeli další čtyři branky, přičemž dalšimi dvěma góly se na tom podílel kanonýr Mikuláštík. Čestný úspěch domácích zaznamenal Láf.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž nastřílela čtyři branky za poločas

Strážští přijeli do Číměře bez mnoha omluvených hráčů z pracovních, zdravotních a rodinných důvodů. Což trenéru Čurdovi trochu komplikovalo život při poskládání ideální jedenáctky pro tento velice důležitý zápas. Hra byla od začátku utkání více méně v režii strážských, kteří si vytvořili několik slibných šancí. Ovšem bez gólového efektu. Až devět minut před poločasem se podařilo Stráži vsítit. Postaral se o to Vojtěch Princ, 36. minuta - 0:1. Za dvě minuty na něj navázal Jakub Kalvas, 38. minuta - 0:2. Hned ve 41. minutě si vzal slovo nejlepší strážský střelec Vlastimil Mikuláštík a dal tak branku na 0:3. A ještě než se číměřští hráči stačili rozkoukat vysvětlit si kde se stala chyba, tak po dvou minutách opět skóroval Vlastimil Mikuláštík, 43. minuta - 0:4. Poté ve 44. minutě po chvilkové nekoncentraci strážských fotbalistů dokázal pokořit gólmana hostí z ojedinělé akce Tomáš Láf. Po této osmiminutové přestřelce se již do poločasového hvizdu rozhodčího neudálo, takže se šlo do kabin za stavu 1:4.

Hosté ovládli i druhý poločas

Do druhé půle Stráž nastoupila již s vědomím, že mají osud zápasu ve svých rukách a snažili se hrát zodpovědně odzadu a vytvářet si další příležitosti. A těch nebylo málo. V 54. minutě se podruhé v zápase trefil Jakub Kalvas - 1:5 pro Stráž. 57. minuta patřila opět Vlastimilu Mikuláštíkovi, který zkompletoval hattrick – 1:6. Pro jeho buldočí povahu to ale bylo málo, a tak za chvíli slavil i svou čtvrtou trefu v utkání, 64. minuta 1:7. Odevzdaní hráči Číměře hrozili již jen platonicky přes aktivního Láfa. V 84. minutě uzavřel strážské brankové hody hráč, který to vše odšpuntoval a korunoval tím svůj skvělý výkon Vojtěch Princ - 1:8. Tímto výsledkem utkání v Číměři skončilo. 

Autor: Martin Zvára



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (hráč): Odehráli jsme pro nás velice důležité utkání, které nás udrželo v bojích o první místo v OP. O které se popereme v posledním kole. Branek ovšem v Číměři mohlo být z naší strany vícero, ale bohužel jsme neproměnili několik tutových šancí, jako například já osobně z nařízeného pokutového kopu – který se dá okomentovat pouze otřepanou frází : „Penalta se nedá chytit, pouze špatně kopnout.“ Poslední kolo doma přivítáme Slavonice. Největší aspiranty na vítěze soutěže a zároveň tým s nejlepším herním projevem a potenciálem v 1.B obstát. Jejich mladý a rychlý tým bude určitě favoritem. My ovšem chceme vyhrát. Nemáme co ztratit. Za poslední roky je toto naše momentální umístění v tabulce nad očekávání a doufám, že se poneseme na vlně euforie i v posledním utkání sezony. Tři body, nic jiného nebereme!!!



Sestavy


Číměř
R. Pfauser [-] - P. Podolský [-] , J. Pánek [-] , K. Mihulka [-] , T. Láf [-] , J. Janoušek [-] , P. Hornek [-] , J. Hojný [-] , M. Drabík [-] , Z. Beneš [-] , M. Veith [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Kalvas [-] , J. Eger [-] , A. Leixner [-] , J. Kozel [-] , M. Bubal [-] , M. Zvára [-] , V. Mikuláštík [-] , V. Labuť [-] , V. Princ [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 36. T. Láf .
Hráči zápasu: M. Bubal , V. Mikuláštík .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: BOČEK Petr - BICEK Roman, NOVOTNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jakub Vaněk
Tip experta: výhra hostů

Stejně jako většina ostatních tipérů věřím hostujícímu celku, Bystřice je na tom podobně jako my a trápí jí zranění, navíc Stráž je na vlně dobrých výsledků. Tipuji výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů