2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2022 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


9

Závada doma remizovala s Komárovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada šla do vedení

Závada, která na jaře nezískala ani bod, přivítala v dohrávce na svém hřišti mužstvo z Komárova. Už ve 2. minutě nastřelil komarovský Chovanec tyčku domácí svatyně. Pak už převzala otěže hry Závada. Nejdříve se do dvou pološancí dostal Koudělný a po něm i Staňo, kteří ale velmi špatně seřídili svá mířidla. Závada se dostala do vedení po čtvrthodině hry, když po straně unikl Staňo, který odcentroval míč do šestnáctky, kde Koudelný dopravil balon do kasy - 1:0. I nadále byla Závada lepší a čtyři minuty před přestávkou odcentroval tentokrát Koudelný a zakončoval přesně Staňo - 2:0. 

Komárov vyrovnal

Na začátku druhého poločasu mohla Závada navýšit skóre, ale Ondřej Vitásek nevyzrál na brankáře Pelce. Pak už začínal pomalu otěže zápasu přebírat Komárov. Nejdříve Solného vychytal domácí gólman Krajíček. V 65. minutě odcentroval aktivně hrající Chovanec do vápna, kde zcela volný Thomas nekompromisně hlavičkoval do sítě - 1:2. Osm minut před koncem se Komárov dočkal vyrovnávací branky, když centrovaný míč Chovance zametl do sítě Šubert - 2:2. Komárov pak vystupňoval aktivitu, ale paradoxně vyhrát mohla Závada, když nejdříve selhal na Pelcovi Ondřej Vitásek a po něm i Staňo.

 

Závada bude v příštím kole hostit Píšť. Komárov bude hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Rudolf Rataj (trenér): Byl to jeden z našich nejlepších zápasů. Remáza je zasloužená, protože první poločas patřil nám, druhý soupeřovi.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Dnes jsem zápas nechtěl hodnotit, protože to byla z naší strany totální bída. Všichni se mysleli, že se Závada porazí sama. Musím uznat, že domácí svou bojovností v prvním poločase vedli zaslouženě, Ve druhém poločase jsme už byli lepším týmem, a dění na hřišti jsme ovládli. Naštěstí domácí nedali ze startu druhého poločasu na 3:0. Naopak my jsme snížili a pootom i vyrovnali. Remíza je podle mě spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - O. Vitásek [-] , L. Staňo [-] , M. Kozel [-] , L. Drahorád [-] , O. Koudelný [-] , J. Lébl [-] (70. D. Vitásek [-] ) , M. Sněhota [-] , M. Krupa [-] , R. Vitásek [-] , F. Hrubý [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - O. Hečko [-] (71. M. Šubert [-] ) , D. Thomas [-] , D. Solný [-] , J. Novák [-] , J. Srubek [-] (70. M. Vácha [-] ) , V. Chovanec [-] , V. Kubesa [-] , M. Hřivnáč [-] , O. Hanke [-] , P. Rychtar [-]

ŽK: 57. O. Vitásek , 60. J. Lébl - 69. D. Thomas , 69. O. Hečko .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PRASEK Beno, RÁCZ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Oba prohráli, ale Komárov ukáže kvalitu a vyhraje, Krtek vychytá výhru a bude hráč kola. (smích)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů