2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město si doma utéct body nenechalo


Branky


12

Čtvrté podzimní kolo MSFL je dohráno a jisté je, že se stoprocentní bodovou bilancí zůstává v čele tabulky i nadále Kroměříž. Nové Město na Moravě v tomto kole získalo první tři body, když porazili Uničov v domácím prostředí 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Na začátku utkání si domácí vypracovali tři rohové kopy, ale Uničov bránil pozorně. Hosté převzali iniciativu a mohli svůj nápor využít v 8. minutě, když přetažený centr na zadní tyč napálil útočník Krč jen do levé tyče Šmídovy branky. Tlak hostí sílil a za zmínku stojí zákrok Šmídy po přímém kopu z 24 metrů. Jenže o minutu později se prodral do vápna Duba, který našel Šteffla a ten z otočky pohotově otevřel skóre utkání - 1:0. Ve 20. minutě hosté z rohu mohli Komendou hlavou srovnat, ale Šmída vytáhl bravurní zákrok a Vrchovinu podržel. O tři minuty později přišel nákop Uničova za domácí obranu, ale Šmída velmi dobře přečetl záměr a včasným výběhem zneškodnil možné zakončení. Po půlhodině se hra srovnala a poločas se dohrál v relativním poklidu. 

 

Domácí si výhru pohlídali

Do druhého dějství přišla změna u domácího týmu, když Baču střídal Batelka a obrana Vrchoviny se ještě více zpevnila. Hosté byli opět více na míči, měli i výškovou převahu, ale Nové Město velmi dobře odvracelo a postupem času se hosté utápěli v situacích, které nevedly k efektivnímu zakončení. Navíc po hodině hry přišel rychlonožka Matulka se smrtícím brejkem, které vedl po pravé straně po odvráceném útoku Uničova a zvýšil bez problému skóre utkání - 2:0. V 75. minutě přišel závar před Šmídou, ale Komenda neměl svůj den a zakončil jen vedle tyče. Těsně před koncem se blýsknul 2x Vacek, nejprve střelou a poté dorážkou do prázdné branky, ale byl mu odmávaný ofsajd. Na samém konci utkání pálili ještě Nečas, šikovně do proti pohybu gólmana, ale vedle a hlavně bomba střídajícího Vaška mohla zvýšit vedení, ale míč skončil těsně nad břevnem. Domácí se tedy nakonec radovali z prvního vítězství v sezóně a připsali si tři body do tabulky. 

 

AUTOR: ROMAN WOLKER



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Lukáš Michal - trenér: "Zvládli jsme velice důležitý zápas podle plánu, na který jsme se celý týden pečlivě připravovali. Od začátku jsme do zápasu vstoupili aktivně a chtěli soupeře donutit k chybám. V osmé minutě jsme přežili šanci Uničova, kdy střela Krče skončila na tyči. Poté se aktivní Duba dvakrát prodral po levé straně do vápna a jednou z toho předložil finální přihrávku Davidu Štefflovi, který zúročil naši aktivitu. V druhé půli jsme po krásném brejku Radka Rychlonožky Matulky zvýšili na 2:0 a třetí gól nám nebyl kvůli ofsajdu uznán. Musím celý tým pochválit za poctivý výkon, přesně tímto způsobem se musíme před našimi fanoušky prezentovat."




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] (46. J. Batelka [-] ) , L. Hekerle [-] , J. Novotný [-] - P. Duda [-] , P. Vacek [-] , D. Šteffl [-] (79. K. Vašek [-] ) , M. Svoboda [-] (51. P. Sytař [-] ) , F. Nečas [-] - T. Duba [-] , R. Matulka [-] (90. R. Hlaváč [-] )

SK Uničov
J. Kvapil [-] - J. Coufal [-] , V. Koutný [-] , J. Javůrek [-] , J. Saňák [-] , M. Sečkář [-] (73. M. Vybíral [-] ) , D. Bača [-] (77. V. Kamas [-] ) , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (83. M. Hausknecht [-] ) , J. Svoboda [-] , A. Krč [-]

ŽK: 4. D. Bača , 64. R. Matulka , 90. J. Batelka , 90. P. Šmída - 28. J. Saňák , 43. T. Komenda , 90. V. Koutný , 91. A. Krč .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - ROSICKÝ Jakub, BRÁZDIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Patrik Dressler
Tip experta: výhra hostů

Uničov na Vrchovině těsně zvítězí. Tipuji 1:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů