2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nelahozeves porazil Nové Strašecí, rozhodly dvě branky v první půli


Branky


10

Dynamo na úvod sezony podlehlo Rakovníku, kterému vystřelil tři body z penalty Jan Červený pár minut před koncem. Dnes do Nelahozevsi přijelo Nové Strašecí, které si v minulém kole rozdělilo body s nováčkem z Kralup. Utkání, které se hrálo za velmi deštivého počasí, nakonec lépe zvládli domácí fotbalisté i s novou a zkušenou posilou Vladimírem Vymětalíkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Dynama

Utkání bylo poměrně vyrovnané a šance byly k vidění na obou stranách.

 

Domácí i díky troše štěstí z žádných gólových příležitostí Nového Strašecí neinkasovali, a poté sami udeřili. Ve 22. minutě se z dorážky prosadil Jan Holý a poslal Nelahozeves do vedení.

 

O děštivých dvacet minut později přidali domácí druhou branku. Centr Jakuba Kučery i s přispěním centru zapadl za záda hostujícího brankáře. Dynamo tak vedlo 2:0.

 

Úvodní dějství už nic dalšího nenabídlo, a domácí tak po první půli vedli 2:0.

 

Domácí si vedení pohlídali

Hosté vstoupili do druhé půle se dvěma útočníky a svého soupeře přehrávali. Nejvíce hrozili z nakopávaných balónů, do vyloženější šance se však dostat nedokázali.

 

Nelahozevští mohli patnáct minut před koncem přidat pojišťující branku, kdy se sám před hostujícím gólmanem ocitl Daniel Kulhánek. Domácí fotbalista však pouze orazítkoval tyč Klímovy svatyně.

 

Dynamo Nelahozeves si tak po hořké porážce v Rakovníku spravilo chuť, kdy na domácím hřišti porazilo Nové Strašecí 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: S vítězstvím panuje samozřejmě velká spokojenost. Tři body doma jsou skvělé. Držíme si na domácím hřišti velmi dobré výsledky a také bych chtěl říct, že se velice povedla večerní oslava.

TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: Nelahozeves měla větší chuť vyhrát a hrála více srdcem. My měli balón v držení, ale daleko od soupeřovy branky. Navíc jsme jim vlastními chybami darovali oba góly.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - J. Kučera [-] (90. R. Kochman [-] ) , J. Emmer [-] , V. Vymětalík [-] , D. Valda [-] , T. Pokorný [-] , D. Kulhánek [-] , J. Holý [-] , M. Hrnčíř [-] (77. D. Kaplan [-] ) , M. Pekárek [-] , A. Janovský [-] (57. L. Simon [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
M. Klíma [-] - L. Mrázek [-] , D. Mašek [-] (71. ) , O. Bačo [-] (46. M. Krupička [-] ) , M. Hartman [-] , J. Čech [-] , J. Gregor [-] (81. D. Holub [-] ) , J. Šrédl [-] , M. Erba [-] (46. J. Paluba [-] ) , M. Podzemský [-] , J. Sklenka [-]

ŽK: 40. J. Kučera , 45. M. Hrnčíř , 62. J. Holý - J. Sklenka , 30. J. Čech , 32. J. Šrédl , 80. J. Gregor , 90. M. Klíma .
Počet diváků: 14.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra hostů

Tady nemohu jinak, i když nevím, co nás na specifickém hřišti čeká.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích