4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 10:30

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podlesí znovu padlo, tentokrát dostalo čtyři branky na půdě Viktorie Vestec


Branky


8

Ve středu padlo Podlesí v dohrávce 3. kola na půdě Kosoře 3:0. Dnes proti němu stál soupeř, který dal právě Kosoři osm branek. Hosté se snažili, kvalita byla ale jednoznačně na straně domácích, kteří svého soupeře přehráli a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha a dvě branky domácích

Domácí vstoupili do zápasu velice aktivně a hned po pár desítkách vteřin zahrávali dva rohové kopy a z toho druhého se dokázali prosadit. Ježdíkův centr si našel Kaloda a hlavou poslal svůj tým do vedení.

 

Viktorka Vestec mohla vzápětí své vedení několikrát navýšit, střely Máčeho, Kaloda a Vidličky ale druhou brankou neskončily.

 

Hosté mohli zahrozit z přímého kopu, střelu však zblokovala obrana domácích.

 

Ve 14. minutě převzal domácí Kalod dlouhý míč a prostrčil ho do vápna Ježdíkovi. Jeho střelu brankař vyrazil, proti dorážce Říhy ale už šanci neměl. Viktorka Vestec tak vedla 2:0.

 

Hosté se snažili odpovědět, pokusy Havelky a Jiránka se ale neujaly.

 

Vestec postupně zakončoval Ježdíkem, Matysíkem, Máčem a Kalodou. Žádný z domácích borců se ale i díky skvělému Boudníkovi nepostaral o třetí gól utkání.

 

Hosté mohli ve 43. minutě snížit stav utkání, ale proti byl domácí Víšek, který zlikvidoval střelu Mezery z bezprostřední blízkosti.

 

Viktoria Vestec tak po první půli vedla nad Podlesím 2:0.

 

Další dvě branky v hostující síti

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Havelka hledal přihrávkou Šrajna, tomu ale míč utekl za brankovou čáru.

 

Poté následoval přímý kop, který ale gólem neskončil.

 

Náznaky šancí na hostující straně Vestec probudily, a tak následovaly povedené akce se zakončením Ježdíka, Máčeho a Vidličky. Třetí branka ale nepřišla.

 

V 67. minutě už se však domácí potřetí radovali. Po přihrávce Ježdíka zvýšil na 3:0 Martin Říha.

 

Podlesí se do poslední chvíle snažilo o zdramatizování zápasu, hřebíček do jejich rakve ale zatloukl dvě minuty před koncem Matysík, který se prosadil hlavou a stanovil tak konečný výsledek utkání na 4:0 pro Viktorii Vestec.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Dnešní utkání jsme odehráli zvláště v prvním poločase velice dobře a nebýt brankaře Boudníka, který pochytal řadu střel, asi bychom nevedli o poločase pouze 2:0. Třetí branka nepřicházela a hosté podnikali řadu nájezdů na naši branku, ale zakončení končila na našich obráncích nebo v rukách pozorného brankaře Víška. Ani za nepříznivého stavu hosté nepolevili a donutili nás bojovat až do konce utkání.

TJ Kovohutě Podlesí
Radim Černohorský: Zasloužené vítězství domácích. My jsme byli doslova trapní a výsledek byl ještě milosrdný, neboť nás podržel brankář. Soupeř bude hrát na špičce, na kterou my momentálně nemáme.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - J. Hobza [-] , R. Kalod [-] (81. P. Pecinovský [-] ) , M. Hendrych [-] , V. Vidlička [-] , V. Máče [-] , M. Říha [-] , R. Matysík [-] , J. Maňák [-] (74. M. Hlubuček [-] ) , J. Ježdík [-] (76. D. Silovský [-] ) , V. Ježdík [-] (67. J. Ptáček [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] , M. Skočdopole [-] (46. M. Šlapák [-] ) , M. Hanáček [-] , O. Bublík [-] , L. Havelka [-] , O. Valta [-] , J. Mezera [-] (67. M. Vohradský [-] ) , J. Jiránek [-] , F. Šrajn [-] (70. V. Valčík [-] )

ŽK: 86. P. Víšek - 90. L. Havelka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Laštovička Stanislav - ABSOLÍN Vojtěch, PETRŽELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Marek Pospíšil
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají silné a zkušené mužstvo a nebude pro ně problém zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích