3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 10:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vestec nezaváhal, na stadionu v Dolních Břežanech přejel Rakovník


Branky


7

Viktorka Vestec je v sezoně zatím stoprocentní a je také nejproduktivnějším týmem v soutěži. Dnes proti ní stál Rakovník, který se před zápasem nacházel na jedenáctém místě tabulky. Hosté odolávali zhruba půlhodiny, Vestec ale utkání zvládl a výsledek vypadá jednoznačně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matysík poslal domácí do vedení

Od úvodního hvizdu měli balón na kopačkách favorizovaní domácí, kteří se snažili o vstřelení rychlé branky. Překonat hostujícího Peška se jim ale dlouho nedařilo.

 

Zhruba po půhodině hry už se ale skóre měnilo. Po rohovém kopu se trefil Radim Matysík.

 

Ve zbytku druhé půle mohli vestečtí svůj náskok několikrát navýšit, to se jim ale i díky pozornému Peškovi nepodařilo, a úvodní dějství tak skončilo za stavu 1:0 pro Viktorku Vestec.

 

Další dvě branky vesteckých

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří po pár minutách hry nastřelili břevno Víškovy branky.

 

V 56. minutě ale přišel souboj ve vápně, který sudí posoudil jako nedovolený zákrok od hráče hostujícího celku, a Vestec tak kopal penaltu. Tu proměnil Martin Říha, a domácí tak vedli 2:0.

 

Jedním z nejnebezpečnějších mužů na hřišti byl vestecký Kalod, který přidal třetí branku utkání. Ta ale nakonec nebyla uznána kvůli ofsajdu.

 

Hosté se pokoušeli o snížení, Sabo ale v šanci neuspěl.

 

Domácí se snažili o vsítění dalších pojišťujících gólů, několikrát ale ztroskotali na brankáři Peškovi.

 

Třetí gól utkání ale přeci jen vestečtí zaznamenali. Pět minut před koncem přidal gól na 3:0 z přímého kopu znovu Matysík.

 

Viktoria Vestec tak nezaváhala ani naposedmé, v dolnobřežanském azylu porazila Rakovník jasně 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Dnes musím kluky pochválit za předvedený výkon, od první do poslední minuty jsme byli jasně lepším týmem. Rakovník jsme do ničeho nepustili a hru zcela kontrolovali, jen se nám moc nedařilo v koncovce. Opět velmi mladý tým soupeře poctivě bránil, do útoku se ale moc nepouštěl, takže to bylo spíše čekání, kdy dáme první gól, a pak se uvidí, zda hosté více otevřou obranu. Nakonec se podařilo do půle gól vstřelit, ale soupeř hru nezměnil ani v druhé půli. Za mě jasný a dominantní výkon, kterému chybělo pouze více gólů z naší strany, ale tři body jsou tři body. Je lepší vyhrát, než prohrát.

SK Rakovník
Jiří Kučera: První poločas hrozili domácí hlavně ze standardních situací a po jednom z rohových kopů se dostali do vedení, které po dvou dobrých zákrocích Peška bylo do poločasu jen jednogólové. Druhý poločas byl z naší strany diametrálně odlišný. Dokázali jsme udržet míč a po rohovém kopu nastřelili břevno. Domácí zvýšili z kulantně řečeno divně nařízené penalty. Naději na lepší výsledek zazdil neproměněnou tutovkou Sabo. Domácí opět ze standardky zvýšili na konečných 3:0. Ke třem zaslouženým bodům gratuluji. Projevila se jejich zkušenost a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - D. Silovský [-] (62. J. Michálek [-] ) , P. Pecinovský [-] (71. A. Šavel [-] ) , R. Kalod [-] (83. M. Hlubuček [-] ) , M. Hendrych [-] , V. Vidlička [-] , M. Říha [-] , R. Matysík [-] , J. Maňák [-] , J. Ježdík [-] (71. J. Ptáček [-] ) , V. Ježdík [-]

SK Rakovník
T. Pešek [-] - J. Sabo [-] (72. M. Rohla [-] ) , J. Vydra [-] , V. Čadek [-] , Z. Jonák [-] , M. Valcha [-] , J. Holý [-] , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] , T. Itner [-] , T. Kotaska [-]

ŽK: 63. J. Michálek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - TVAROH Petr, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Radek Vostárek
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Vestec prokáže svoji kvalitu a vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích