1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 10:30

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola! Lídr Vestec doma ztratil s předposledním Novým Strašecím!


Branky


8

Tohle nečekal asi nikdo! Před utkáním byl favorit jasný a o vítězství domácího Vestce nikdo nepochyboval. Pro překvapení všech bylo ale utkání poměrně vyrovnané a Nové Strašecí se pod vedením nového trenéra Suchánka stalo prvním týmem, který Viktorii Vestec v probíhajícím ročníku obral o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení vesteckých

První útok zápasu byl zastaven faulem na domácího Jiřího Ježdíka. Z přímého kopu poslal centr do vápna Vidlička, hostující brankář míč vyrazil a Pecinovský hlavou z dorážky otevřel skóre utkání. Viktoria Vestec tak vedla 1:0.

 

Poté hrozily oba celky. Domácí zakončovaly především Matysíkem a hosté hrozili Svobodou, Čechem nebo Nováčkem. Žádný z pokusů se ale díky kvalitním defenzivám a brankářům na obou stranách neujal.

 

Těsně před koncem první půle měl na kopačce druhý gól zápasu Jiří Ježdík, který po přihrávce Míchálka unikal sám na hostujícího Zdeňka Hrnčíře. Domácí fotbalista ale novostrašeckého gólmana nepřekonal.

 

V úvodním dějství tak zvítězili domácí, kteří vedli nad Novým Strašecím 1:0.

 

Hostujícím hrdinou Jan Šrédl

Do druhé půle vstoupili lépe hosté z Nového Strašecí, kteří byli aktivní, dostávali se na dostřel Víškovy svatyně a postupně favorita začali přehrávat.

 

V 84. minutě vyústil novostrašecký tlak v kýžený vyrovnávací gól. Po několikátém odrazu po standardní situaci se hrdinou hostů stal jednadvacetiletý Jan Šrédl, který vyrovnal na 1:1.

 

Domácí už odpovědět nedokázali a Nové Strašecí tak zaznamenalo fantastický skalp, kdy na půdě lídra tabulky, Viktorie Vestec, dokázalo vybojovat bod, a to zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Dnes jsme opět skládali sestavu horko těžko a bylo to bohužel znát na našem výkonu. Málo pohybu, vázla kombinace a vůbec, všechno bylo tak nějak špatně. Nicméně to nemění nic na tom, že soupeř hrál velmi dobře a účelně, dokonce bych řekl, že byl místy i lepší, než my a bod si odvezl zaslouženě. Je to škoda, ztratit doma body s předposledním, ale za mě tabulka neodpovídá kvalitě týmu. Minulý týden jsme narazili na mnohem slabšího soupeře, než bylo dnes Strašecí. Nedá se nic dělat, dáme pivko, spláchneme žal a jedeme dál.

TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: Nevím, jestli jsme byli lepší herně, ale na šance určitě. Myslím si, že nás soupeř podcenil. Já stále tvrdím, že nemáme špatný tým, bohužel se staly nějaké okolnosti a máme tolik bodů, kolik máme. Myslím ale, že bodový zisk neodpovídá naší kvalitě. Doufám, že tohle nás nakopne.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - D. Silovský [-] , P. Pecinovský [-] , M. Hendrych [-] , V. Vidlička [-] , M. Říha [-] , R. Matysík [-] , J. Michálek [-] , J. Ježdík [-] , M. Hlubuček [-] (69. O. Vlasák [-] ) , J. Ptáček [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
Z. Hrnčíř [-] - P. Svoboda [-] (89. O. Bačo [-] ) , J. Šrédl [-] , P. Nováček [-] , J. Čech [-] , M. Erba [-] , M. Krupička [-] , M. Podzemský [-] (84. D. Holub [-] ) , J. Sklenka [-] , M. Jemelka [-] , J. Paluba [-] (75. J. Mrázek [-] )

ŽK: 72. O. Vlasák , 90. M. Hendrych - 16. M. Podzemský , 78. J. Čech .
Počet diváků: 35.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jan Červený
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou vedoucím celkem tabulky. Není divu, patří mezi nejlepší týmy v soutěži. Hosté to budou mít složité. Očekávám jasnou výhru domácích velkým rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích