0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočany doma podlehly Kralupům, o vítězný gól se znovu postaral Novotný


Branky


19. J. Novotný , 52. S. Mařík (p.) , 90. L. Krejza
8

Jinočany v minulém kole padly na půdě kladenské rezervy. Dnes na jejich hřiště zavítal nováček z Kralup, který v minulém kole porazil Velkou Dobrou 2:1. Vítěznou branku v tomto utkání vstřelil Jiří Novotný. Stejný muž se o rozhodující gól postaral i dnes, rozdíl ve výsledku byl ale vyšší než minulý týden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparťanská legenda hlavou rozvlnila síť

Od úvodního hvizdu se hrála vyrovnaná partie a šance byly k vidění na obou stranách.

 

Do vedení se v 19. minutě dostali fotbalisté Kralup. Po rohovém kopu skóroval hlavou Jiří Novotný. Hosté tak vedli 1:0.

 

Domácí mohli po chvíli vyrovnat, střelu Nového ale fantasticky zneškodnil hostující Šídlo.

 

Poté se ve vyložené šanci ocitl Bogár, jeho hlavička ale branku soupeře minula.

 

Jinočanům se tak do přestávky vyrovnat nepodařilo, a to znamenalo, že hráči odcházeli do kabin za stavu 1:0 pro borce z Kralup.

 

Penalta a další dva góly hostů

Domácí vstoupili do druhé půle nešťastně, jelikož se zhruba po sedmi minutách hry dopustili faulu ve vápně a hosté kopali penaltu. Tu dokázal proměnit Stanislav Mařík, a Kralupy tak vedly už 2:0.

 

Domácí se celou druhou půli snažili o vstřelení alespoň kontaktní branky a vytvářeli si nadějné příležitosti. Dobře organizovaná obrana Kralup včetně brankáře Šídla ale Jinočanům vstřelit gól nedovolila.

 

V závěru ještě přidal třetí branku hostů Luboš Krejza, který se prosadil po brejku.

 

Jinočany tak podruhé za sebou prohrály, tentokrát proti nováčkovi z Kralup, který si po výhře 3:0 veze domů všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Pavel Gregor: Rozhodně se jednalo o nadstandardní utkání v této soutěži. Narazili jsme na velmi zkušeného soupeře s několika hráči, kteří měli bohatou ligovou kariéru. Ve velice vyrovnaném zápase rozhodla větší produktivita soupeře. My jsme si vytvořili veliké množství šancí, nebyli jsme ale schopni skórovat z žádné z nich.

FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Dnešním utkáním v Jinočanech jsme si dokázali to, že i přes osm absencí a improvizaci v sestavě se dá zahrát týmový a bojovný výkon. Pokud každý hráč maká jeden za druhého, tak se výsledek dostaví. Nebyli jsme vyloženě lepším mužstvem než domácí, ale hráli jsme organizovaně, týmově a byli jsme produktivní, což bylo v dnešním utkání důležité. Pochvala patří i brankáři Šídlovi, který nás několikrát podržel, mladším hráčům v sestavě i z lavičky a v neposlední řadě Culkovi s Krimlákem, kteří utkání dohrávali se zraněním. Do příštího víkendu se musíme dát dohromady a na 3 body z venku navázat v domácím prostředí proti Jílovišti.



Sestavy


FK Jinočany
P. Rams [-] - M. Pospíšil [-] (83. D. Volek [-] ) , P. Vávra [-] , P. Kalaš [-] , Š. Scharf [-] (56. P. Simandl [-] ) - J. Nový [-] (58. V. Petrus [-] ) , A. Petrouš [-] (46. J. Cháb [-] ) , T. Volek [-] , M. Macek [-] (62. F. Vostracký [-] ) - I. Bogár [-] , A. Milner [-]

FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - M. Houška [-] , V. Pakandl [-] (73. D. Neumann [-] ) , R. Culek [-] , M. Krimlák [-] - D. Hemr [-] , S. Mařík [-] , J. Novotný [-] , D. Weiner [-] - L. Krejza [-] , M. Novák [-] (87. D. Klier [-] )

ŽK: 51. M. Pospíšil - 89. D. Klier , 90. D. Hemr .
Počet diváků: 123.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Marek Pospíšil
Tip experta: výhra domácích

V domácím prostředí nemůžeme ztrácet body, ty zůstanou doma.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů