0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 10:15

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Červená pro trenéra, víc derby mezi Kralupy a Nelahozevsí nenabídlo


Branky


8

Okresní derby mezi nováčkem z Kralup a Dynamem Nelahozeves přineslo vyrovnané utkání, které i díky terénu, který odpovídal ročnímu období, nenabídlo žádnou branku ani příliš šancí. V závěru byla k vidění akorát červená karta pro trenéra hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně faulů, málo šancí

Hned zkraje úvodního dějství střílel z dobré pozice exnelahozevský Krejza, jeho slabý pokus ale skončil v rukavicích hostujícího brankáře Zavadila.

 

O chvíli později hlavičkoval z dobré pozice domácí Krimlák, branku ale přestřelil.

 

Zbytek první půle přinesl hodně faulů, soubojů a šanci jsme viděli až v samotném závěru úvodního dějství. Po nádherné kombinaci Kralup zakončoval zblízka za nohou Weiner, jeho střela ale pouze orazítkovala tyč Zavadilovy svatyně.

 

První poločas tak skončil bez branek.

 

Červená karta pro trenéra

Minimálně první půlhodina z druhé půle s nesla ve stejném duchu, jako dějství první. Na hřišti bylo k vidění mnoho soubojů, faulů, ale také nepřesností.

 

Atmosféra začínala postupem času houstnout a utkání začalo dostávat pojmenování „derby.“

 

V 78. minutě si nelahozevští vytvořili svou první šanci v zápase, kdy sám na brankáře Šídla unikal Holý. Hostující fotbalista ale brankáře domácích nepřekonal.

 

Největší gólová příležitost utkání přišla zhruba pět minut před koncem. Po chybě v hostující defenzivě mohl rozhodnout Junek, který se ocitl sám před nelahozevským gólmanem. Domácímu strikerovi ale klička nevyšla a nechal tak vyniknout Zavadila. Následná dorážka Krejzy byla zblokována na roh.

 

Poté měl ještě šanci hostující Holý, z úhlu ale Šídla nepřekonal.

 

Zápas uzavřela červená karta pro hostujícího trenéra Daniela Kaplana za nesportovní chování.

 

Derby mezi Kralupy a Nelahozevsí tak gól nenabídlo a skončilo bezbrankovým výsledkem 0:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Myslím, že to bylo vyrovnané utkání. Hrálo se od vápna k vápnu, bez nějakých výraznějších šancí. Domácí měli ke konci zápasu jednu gólovou šanci, kterou neproměnili, takže myslím, že výsledek 0:0 je spravedlivý.



Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - M. Krimlák [-] , M. Houška [-] , M. Řenč [-] , R. Culek [-] - D. Weiner [-] (67. J. Šíma [-] ) , M. Uhlíř [-] (80. M. Novák [-] ) , J. Novotný [-] , D. Hemr [-] - P. Junek [-] , L. Krejza [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - J. Kučera [-] , V. Vymětalík [-] , L. Simon [-] (76. M. Pekárek [-] ) , J. Holý [-] , D. Kulhánek [-] , D. Valda [-] , T. Pokorný [-] , P. Dubský [-] (46. A. Janovský [-] ) , J. Vorel [-] , J. Emmer [-] (80. D. Kaplan [-] )

ŽK: 53. L. Krejza , 60. M. Houška - 54. J. Emmer , 88. J. Kučera .
Počet diváků: 183.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Jan Červený
Tip experta: výhra domácích

Zde očekávám výhru Kralup, které potřebují po dlouhé době vyhrát. V týmu mají spoustu zkušených hráčů včetně Jirky Novotného a myslím si, že doma si to pohlídají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza