4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 10:30

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vestec je nadále stoprocentní, v břežanském azylu si poradil s rezervou Slaného


Branky


9. V. Máče , 26. R. Matysík , 70. R. Kalod , 81. M. Říha (p.) - 87. L. Herčík
8

Čtyři zápasy, čtyři výhry. Bilance Viktorky Vestec v nové sezoně hovoří jasně. Obrat domácí o první body v novém ročníku dnes chtělo slanské béčko, kterému se to, i přes velikou snahu, nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení domácích

Začátek utkání byl poměrně vyrovnaný, do vedení se ale už po devíti minutách hry dostal favorizovaný Vestec. Michálek vyslal Máčeho, který unikal sám na hostujícího Mareše. Domácí fotbalista poslal svůj tým do vedení, došlo ale ke srážce, a Máče tak musel střídat.

 

Domácí to ale nerozhodilo a ve 26. minutě vedli už 2:0. Pěknou střelou skóroval Radim Matysík.

 

Viktorka Vestec mohla své vedení ve zbytku poločasu ještě navýšit, pokusy Říhy, Ježdíka ani Šavela ale třetí brankou utkání neskončily.

 

V závěru mohl snížit hostující Nykl, tomu ale na poslední chvíli odkopl balón na rohový kop kapitán domácích Hendrych.

 

Úvodní dějství tak skončilo 2:0 pro Vestec.

 

Penalta, gól hostů a potvrzení výhry domácích

Hosté na začátku druhého poločasu zvýšili svou aktivitu a dostali domácí pod tlak. Snížit se jim ale nedařilo.

 

Naopak domácí byli produktivní. V 70. minutě přidal třetí gól utkání Richard Kalod.

 

Rezerva Slaného se dál snažila o vstřelení kontaktní branky, buďto ale hostující fotbalisté nebyli přesní v zakončení nebo jim gólovou radost překazil domácí brankář Víšek.

 

V 81. minutě obešel vestecký Kalod ve vápně Řeháka a tomu nezbylo nic jiného, než faulovat. K nařízené penaltě se postavil Říha a zvýšil už na 4:0.

 

V závěru byli hosté odměněni za snahu a předvedený výkon a podařilo se jim vstřelit branku. Čestný úspěch pro svůj tým zaznamenal Lukáš Herčík.

 

Viktoria Vestec je tak po výhře 4:1 nad slanským B-týmem nadále stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Do utkaní jsme vstoupili bez zraněného Vidličky, mladí hráči ho ale s přehledem nahradili. Opět se nám podařilo vstřelit první gól poměrně brzy a to vždy pomůže ke klidnějšímu průběhu. V první půli jsme byli jasně lepší a soupeře jsme k ničemu nepustili, nicméně jsme přišli i o dalšího hráče kvůli zranění. Do druhé půle soupeř vstoupil velmi dobře a hrál se pěkný fotbal. My jsme ale měli větší kvalitu v zakončení a proměnili jsme další šance, kdežto soupeř ve finální fázi dost kazil a proto výsledek vypadá poměrně jednoznačně. Bohužel ale musím říct, že kdo utkání absolutně nezvládnul, byl hlavní rozhodčí, který svými špatnými výroky na obě strany kazil kvalitu utkání, která byla opět na vysoké úrovni.

SK Slaný B
Radim Vavroch: Soupeř byl jednoznačně lepší a je zaslouženě na čele tabulky. My jsme byli poměrně oslabeni, trochu se nám to přes víkend rozpadlo. Moc šancí jsme si vytvořit nedokázali. Domácí hru od začátku kontrolovali a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - D. Silovský [-] (65. M. Hlubuček [-] ) , R. Kalod [-] , M. Hendrych [-] , V. Máče [-] (11. A. Šavel [-] ) , M. Říha [-] , R. Matysík [-] , J. Michálek [-] (62. P. Pecinovský [-] ) , J. Maňák [-] , J. Ježdík [-] (69. J. Ptáček [-] ) , V. Ježdík [-]

SK Slaný B
R. Mareš [-] - J. Krym [-] , L. Herčík [-] , T. Vimr [-] , L. Danda [-] , M. Nykl [-] (63. J. Říčka [-] ) , A. Rehwald [-] , J. Trnka [-] (67. T. Dulovec [-] ) , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-] , P. Danda [-]

ŽK: 24. P. Víšek - 22. L. Danda , 81. P. Danda .
Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Radim Vavroch
Tip experta: remíza

Tipuji remízu, přeci nemůžu říct, že prohrajeme. Minulé utkání jsme hráli dobře, soupeř bude podobný, takže věřím, že jsme schopni tam tu remízu uhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích