2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočany dominovaly, oslabená rezerva Slaného si neškrtla


Branky


8

Jinočany disponují v poslední době velice dobrou formou, a to především co se týče defenzivy. Za poslední tři utkání inkasovaly pouhé dva góly. Dnes se jim proti rezervě Slaného, která do Jinočan přijela s hodně absencemi, dařilo i směrem dopředu a rozdíl ve skóre mohl být daleko vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskurychlé vedení domácích

Jinočany se dostaly do vedení hned ve 3. minutě zápasu. Po pěkné kolmici Bogára se střelou podél hostujícího brankáře prosadil Tomáš Volek.

 

Domácí měli v prvním poločase nespočet gólových příležitostí, víc než jednu ale využít nedokázali.

 

Hosté mohli vyrovnat z ojedinělé šance, odkrytou branku ale netrefil Adam Rehwald.

 

První půle tak skončila výsledkem 1:0 pro domácí Jinočany.

 

Domácí potvrdili výhru

Stejně, jako tomu bylo v dějství úvodním, i v tom druhém si domácí vytvářeli jednu šanci za druhou, buďto ale ztroskotali na skvělém brankáři Junkovi nebo na nepřesném zakončení.

 

Jednu z příležitostí ale stejně, jako v první půli, dokázali využít. Po rohovém kopu Bogára se střelou z voleje krásně trefil obránce Martin Ambrus.

 

Víc už utkání nenabídlo, a Jinočany tak po dominantním výkonu porazily na domácí půdě slanskou rezervu 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Pavel Gregor: S výhrou jsme velice spokojeni. K velmi dobrým obranným výkonům z posledních tří týdnů jsme přidali i kreativitu a nebýt skvělého výkonu brankáře soupeře, vítězství bylo vyšší. Mnoho šancí, které jsme si vytvořili, jsme neproměnili.

SK Slaný B
Radim Vavroch: Problémy začaly už před zápasem, jelikož jsme přijeli s velikou marodkou. Poté vykrystalizovaly hned ve 3. minutě, kdy jsme dostali úvodní gól utkání. V podstatě to bylo o tom, kolik těch gólů dostaneme.



Sestavy


FK Jinočany
P. Rams [-] - A. Petrouš [-] , M. Ambrus [-] , P. Kalaš [-] (62. Š. Scharf [-] ) , J. Řehák [-] - I. Bogár [-] (84. V. Petrus [-] ) , M. Pivrnec [-] , M. Pospíšil [-] , O. Rybka [-] (70. J. Cháb [-] ) , T. Volek [-] (74. [-] ) - J. Sedláček [-] (80. F. Vostracký [-] )

SK Slaný B
P. Junek [-] - Z. Řehák [-] , P. Danda [-] , J. Peška [-] (60. J. Říčka [-] ) , L. Herčík [-] , T. Vimr [-] , L. Danda [-] , A. Rehwald [-] (74. P. Čablík [-] ) , Z. Volek [-] , J. Trnka [-] , P. Volgner [-]

ŽK: 65. O. Rybka , 90. J. Cháb .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Petýrek Václav - DRÁBEK Tomáš, ŠPAČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jan Červený
Tip experta: výhra domácích

Hostující tým moc neznám, je to pro mě velká neznámá. Myslím, že velkou roli bude hrát domácí prostředí, a to také rozhodne pro výhru Jinočan.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza