0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:30

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný boj a zahozená penalta


Branky


32

Utkání mezi Rapidem a Nýrskem mohl nabídnout více fotbalové krásy, ale zničený trávník toho moc nedovolil. Na obou stranách vyšli tentokráte střelci na prázdno, a to i z nařízeného pokutového kopu, kterou v 70. minutě neproměnil Čupalka, když jeho střelu vystihl Jarolím. Jak utkání, v němž nepadla jediná branka, hodnotí zástupci obou celků?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Zápasy proti Nýrsku nám dlouhodobě bodově nevychází, až nyní jsme připsali alespoň bod za bezgólovou remízu. Nutno předeslat, že se hrálo na velice těžkém a nekvalitním terénu, který ztěžoval snahu o kombinaci a na hře to bylo znát. V prvním poločase bylo Nýrsko 30 minut lepším mužstvem, více drželo míč a pokoušelo se v rámci možností kombinovat, ale bez vážnějšího ohrožení branky. My jsme se nemohli dostat příliš do hry a hru se nám podařilo trochu srovnat až ke konci poločasu, ale rovněž bez šancí. Druhá půlka byla již, co se týká šancí a závarů před brankami, o dost zajímavější. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a bylo se celkem na co dívat. Hosté měli obrovskou šanci Vargou, který po centru z křídla ale ve vyložené šanci netrefil míč hlavou, jednou nás zachránil gólman Liška, když skvěle zlikvidoval střelu z levé strany. Ve velice zajímavé pozici byl i Pavlík po standardní situaci, ale hlavou minul branku. A i ve vápně hostů bylo celkem živo. Nejdřív jsme zahodili penaltu po faulu na Tomáše Ježka a pak jsme v posledních 10 minutách soupeře zatlačili do vápna a měli několik rohů a standardek, které hosté horko těžko odvraceli. Jednou jsme trefili tyč branky, ale to bylo maximum, takže zápas skončil na poměry krajského přeboru překvapivě bez gólů. Vzhledem k neproměněné penaltě jsme s remízou trochu nespokojeni, ale na druhou stranu asi odpovídá průběhu zápasu a se silným Nýrskem se počítá každý bod a k tomu s nulou vzadu. Jsme rádi, že i přes celkem početnou marodku jsme zvládli tři domácí zápasy v řadě bez porážky a můžeme se v klidu nachystat na zápas s Tachovem, který chceme trochu potrápit.




Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - M. Černický [-] , Š. Fikrle [-] (59. V. Agapkin [-] ) , J. Holík [-] (79. Š. Fikrle [-] ) , T. Ježek [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] (88. M. Slavotínek [-] ) , R. Klekner [-] , P. Řezníček [-] , D. Kořenek [-] , P. Nový [-]

FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - D. Vávra [-] (71. P. Výtisk [-] ) , Š. Švec [-] , M. Bastl [-] , J. Pavlík [-] , J. Čanecký [-] , Z. Mašek [-] (91. V. Kovařík [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , I. Varga [-] , I. György [-] (71. D. Kotlan [-] ) , M. Brož [-]

ŽK: 88. K. Kalivoda ml. , 90. J. Pavlík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Pleticha
Tip experta: výhra domácích

Rapid posílil a na začátku nové sezony se mu daří a doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích