2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuku se cestou do Tlumačova porouchal autobus. Domácí na ně ale počkali, sudí ale na konci na srovnání čekat nechtěl


Branky


11. L. Leitl , 70. M. Wolf - 36. T. Knapp , 45. J. Vosyka , 60. M. Skala
34

Nepomuk zažil velmi "vydařený" výjezd. Na zápas do Tlumačova totiž skoro nedorazil, v nervózním zápase se přetahoval o všechny body a po závěrečném hvizdu, kdy hlavní sudí rozdal už 12 žlutých karet, byli hosté svědky dalších dvou červených pro domácí cestou do kabin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se ale v utkání prosadili tlumačovští. Po nevydařeném výkopu se k míči dostal Kobes, jehož technickou střelu gólman vytěsnil, k míči se ale prodral kapitán domácích, Luděk Leitl a ten si prudkou střelou s gólmanem poradil. Do kabin šli ale šťastnější hosté. Deset minut před poločasovým hvizdem góla vsítil Tomáš Knapp, který měl po přihrávce Kašpara snadnou práci. Minutu před koncem poločasu pak poslal do vedení hosty Jakub Vosyka, který dorážel první pokus Viktory.

 

Ve druhém poločase se rozjela karetní mariáš a jasno o výsledku nebylo do poslední minuty. V 60. minutě sice zvýšil vedení na 1:3 nepomucký Matěj Skala, ale o deset minut později snížil za domácí Martin Wolf a posledních dvacet minut bylo tak hodně ošidných. Nepomuk nakonec zápas dovedl do vítězného konce. 

 

A za co že byly červené karty po závěrečném hvizdu? Ze zápisu rozhodčího se dozvíme následující:

Jakub Malík: Červená karta C, Druhé napomenutí během utkání, 1.žk - nesportovní chování (podražení soupeře ze strany v souboji o míč v nepřerušené hře), 2. žk - projevy nespokojenosti a protestování - kritika R v přerušené hře bez hanlivých výrazů "to si deláš srandu, kolik jsi nastavil".

 

Lukáš Svoboda: Červená karta C, Druhé napomenutí během utkání, 1.žk - nesportovní chování (podražení soupeře ze strany v souboji o míč v nepřerušené hře), 2. žk - projevy nespokojenosti a protestování - kritika R v přerušené hře bez hanlivých výrazů "to snad nemyslíš vážně, to jsem ještě neviděl, proč jsi nenastavil".

 

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk
Josef Viktora, trenér: Kvůli závadě autobusu jsme dorazili až deset minut po hvizdu, ale musím poděkovat domácím, že nás nechali se ještě rozcvičit. Zápas pak byl hodně zvláštní. Karty zde lítaly jak na mariáši a po závěrečném hvizdu ještě dvě červené pro domácí hráče. Moc jsem to nepochopil. Odčinili jsme však prohru z posledního zápasu s Černicemi a to bylo důležité.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - J. Malík [-] , M. Džugan [-] , M. Schneider [-] , D. Kobes [-] (78. M. Frček [-] ) , J. Pfeifer [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] , D. Žák [-] , V. Jansa [-] (66. L. Svoboda [-] ) , L. Leitl [-]

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - D. Šmíd [-] (87. P. Váňa [-] ) , M. Kašpar [-] , T. Knapp [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , A. Viktora [-] (81. M. Berkovec [-] ) , M. Skala [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

ŽK: 43. T. Šindelář , 65. M. Schneider , 68. L. Svoboda , 74. L. Leitl , 78. M. Wolf , 86. J. Malík - 29. M. Šafanda , 51. P. Váňa , 51. Z. Větrovec , 55. P. Panc , 78. M. Baran , 85. T. Knapp . ČK: J. Malík , L. Svoboda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rubáš Jakub - PETRŽELKA František, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Martin Bastl
Tip experta: výhra domácích

Tlumačov ukope 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů