2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Last minute góly rozhodly duel Rapidu s Vejprnicemi


Branky


28

Rapid v minulém kole srazil na kolena Petřín a zisk bodů chtěl potvrdit i na domácí půdě. Proti Vejprnicím to v ne moc atraktivním zápase domácí fotbalisté zvládli gólem v nastaveném čase, a Vejprnice tak podruhé za sebou ztratily alespoň bod v nastavení, který měly na dosah.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku čekalo 60 přítomných diváků více než třičtvrtě hodiny. Hosté se ve svých pokusech ke gólovce nedostali a domácí hráči dlouho neplnil to, co po nich trenéři chtěli. Nicméně dostali možnost před samotným závěrem poločasu zahrávat pokutový kop, který vyplynul ze zbytečného došlápnutí v absolutně neškodné situaci na hranici šestnáctky a brankové čáry, kdy byl domácí hráč navíc zády k soupeřově bráně. Nabídnutou příležitostí nepohrdl Miroslav Čupalka, který vyslal míč s přehledem do levé šibenice.

 

Po výměně stran se Vejprnice snažily na svého soupeře zatlačit, ale hrou se do vápna málokdy dostaly. Spíše tak musely vsadit na standardní situace a právě ta ze 70. minuty byla klíčová. Centr do vápna vyslal Křen, před bránu vracel Paum a do odkryté pak uklízel Vladimír Puhlovský. Hra do závěrečných minut byla vyrovnaná a když už to vypadalo, že se budou body dělit, využil v nastaveném čase nabídku Kleknera střídající Adam Kellich, který svůj samostatný nájezd s přehledem umístil vedle brankáře.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: V sobotním domácím zápase s Vejprnicemi jsme chtěli potvrdit body z Petřína, což se nám podařilo a připsali jsme další důležité body, protože tabulka se nepříjemně vyrovnává. Zápas jako takový moc krásy minimálně z naší strany nepřinesl a první poločas se nesl v duchu "Vejprnice se snaží o kombinaci jsou aktivnější a mají z toho 2 pološance, ale bez gólového efektu". Rapid špatně kombinuje s minimální aktivitou do vápna soupeře a bez ohrožení brankáře hostů - přesně opak toho co jsme po klucích chtěli. Když už to vypadalo na bezbrankový poločas, tak nám pomohly Vejprnice ve 46. minutě naivním faulem ve vápně, po kterém jsme proměnili penaltu a šli do kabin s jednobrankovým vedením. Ve druhém poločase jsme se trochu zlepšili a vytvořili jsme si několik nebezpečných šancí, které jsme ale bohužel neproměnili a naopak soupeř skóroval po standardní situaci, což byla asi jeho jediná šance za druhý poločas. A když už to zase vypadalo, že se body budou dělit, tak jsme v nastavení prostrčili balon středem obrany hostů a Adam Kellich s přehledem zakončil samostatný nájezd gólem, po kterém se už jen rozehrálo a byl konec zápasu. V tom nám body přinesly "last minute" góly v obou poločasech a musím říct, že mi hostů bylo trochu líto, protože zápas byl spíš remízový a dva góly v nastavení obou poločasů se jen tak nevidí.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Neumíme konce... Bohužel poslední zápasy nás dobíhají nějaká zranění, poměrně i vážná, takže jsme před zápasem na Rapidu měli problém dát dohromady sestavu. Nakonec s námi jeli tří dorostenci a jeden hráč z béčka, někteří nastoupili i v základní sestavě a z tohoto pohledu musím být s výkonem mužstva spokojený. Byli jsme určitě Rapidu vyrovnaným soupeřem. Co se týče brankových příležitostí, těch jsme měli rozhodně více. Na co bohužel doplácíme jsou takové hloupé taktické chyby a možná nezkušenost v zakončení, kde nám chybí více klidu to lépe vyřešit. Co říct víc... Desáté kolo a my dostaneme potřetí za sebou gól v nastaveném čase, čímž jsme se připravili o body, to už je k zamyšlení pro nás všechny, co s tím. Protože to náhoda nebude.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - M. Černický [-] , T. Ježek [-] (57. J. Holík [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] (73. M. Jandík [-] ) , V. Agapkin [-] (46. A. Kellich [-] ) , P. Řezníček [-] , D. Kořenek [-] , P. Nový [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - R. Křen [-] , A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , M. Hejduk [-] , T. Kotva [-] , F. Paum [-] , A. Bayer [-] (46. J. Kučera [-] ) , M. Majerčík [-] , A. Kolář [-] (87. L. Paul [-] ) , L. Tarantík [-]

Hráči zápasu: P. Řezníček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - PETRŽELKA František, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jakub Volák
Tip experta: remíza

Oba celky mají výsledky jak na houpačce, i když se zdálo, že se Vejprnice bodově zvedají. Ztráta s Tlumačovem je mohla rozhodit. Myslím, že to skončí 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů