T. Denk 4. (p.)
L. Kuhajda 16.
M. Lopata 25.
D. Míka 31.
T. Denk 46. (p.)
L. Kuhajda 68.
J. Vild 81.
7:1
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov zopakoval jeden z minulých výsledků se Staňkovem, tentokrát ale na svém hřišti


Branky


4. T. Denk (p.) , 16. L. Kuhajda , 25. M. Lopata , 31. D. Míka , 46. T. Denk (p.) , 68. L. Kuhajda , 81. J. Vild - 90. F. Dolejš
26

Už v minulých sezónách se podařilo Chotíkovu porazit Staňkov velmi vysokým rozdílem, tehdy to dokonce bylo na venkovním hřišti. Tentokrát to zvládl i na svém hřišti a ukázal se před svými fanoušky ve velmi dobrém nastavení pro nadcházející sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek se ujal vedení už ve 4. minutě hry, když hostující gólman musel hasit špatnou přihrávku na jeho osobu a při tom se ve vápně střetl s hrajícím trenérem Kučerou. Penaltu proměnil Tomáš Denk. Ve hře byli následně aktivnější domácí a bylo jen otázkou času, kdy se prosadí podruhé. V 16. minutě našli domácí centrem přes celé vápno v úhlu nabíhajícího Lukáše Kuhajdu a letní posila z Vejprnic se prosadila tvrdou ranou od břevna.

 

Branky pak padaly postupným tempem v průběhu celého zápasu. Ve 25. minutě si na centr naskočil nikým nehlídaný Miroslav Lopata - 3:0. Zraněného brankáře hostů, Touše, následně vystřídal mladíček Pokorný, který musel čelit dalším útočným choutkám domácích. Po půl hodině hry vsítil na 4:0 pro mladičkého brankáře nešťastnou branku David Míka. Staňkovský brankář nejprve z vápna vyrazil střelu Kučery po pěkné kombinaci, na velkém vápně hlavičkoval právě Míka, Pokorný míč zalepil do rukavic v letu, ale při dopadu na zem mu míč vyskočil přímo do sítě... Chotíkovský kapitán se pak svému soupeři omlouval, že takovou branku asi vážně vstřelit nechtěl.

 

Druhý poločas pak začal stejně jako ten první... Špatná rozehrávka hostů vyústila v únik Kučery, ten si šikovně obhodil brankáře, který jej srazil k zemi. Nařízenou penaltu opět proměnil Tomáš Denk a pro Pokorného to byla druhá nešťastná rána, kterou v utkání zažil. 

 

Dalším pokusům domácích ale čelil srdnatě, a to až do 68. minuty, kdy se podruhé v utkání prosadil Lukáš Kuhajda, který se zjevil sám před brankou a po centru z levé strany uklízel do prázdné brány. Poslední chotíkovskou branku vsítil Jan Vild, který se po rychlém protiútoku dostal na penaltě k míči a mohl si vybrat, kam jej pošle.

 

Závěr zápasu už domácí fotbalisté vypustili a Staňkov si vystřelil alespoň malou růži na této chotíkovské pouti. K míči se ve vápně dostal František Dolejš, který ihned levačkou vyslal křižný míč na bránu, který skončil v šibenici.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Zápas vyloženě na jednu branku, čekal jsem od Staňkova daleko víc. My jsme naopak hráli celých 90 minut ve velké chuti a pohybu a výsledek měl být ještě daleko výraznější. Jen já sám jsem spálil 3 další gólovky. Každopádně po nedobré přípravě jsme takovýto zápas pro sebevědomí potřebovali a jsem rád, že nastoupily i všechny posily a přispěly kvalitou k dobré kombinační hře. Pochválit chci i střídající hráče, kteří se na hřiště nešli vyklusat, naopak aktivitou přispěli k vysoké výhře. Pohodový vstup do sezóny a už se těšíme do Mýta.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Jednoznačná záležitost Kučerovo družiny, která byla po celý zápas jasně lepším týmem. Chyběli nám Bozděch, Arramach, Vrba, Váchal. Hodana jsme pustili do Přeštic... Bohužel se hned v prvním zápase potvrdilo, že letos bude pro nás KP daleko složitější, než loni. Teď nás čekají další silní soupeři (Petřín, Vejprnice). Uvidíme, jak na tom budeme s jinými soupeři na naší úrovni... Každopádně výsledek ostudný, ale jedem dál, soutěž bude dlouhá.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
L. Šilhánek [-] - B. Buchta [-] (57. J. Kellner [-] ) , T. Denk [-] , K. Klepal [-] (65. J. Huml [-] ) , P. Kučera [-] (65. J. Vild [-] ) , L. Kuhajda [-] , M. Lopata [-] , D. Míka [-] , P. Nový [-] , K. Rozboud [-] (74. R. Vomáčka [-] ) , J. Sluka [-] (57. A. Cirok [-] )

FK Staňkov
J. Touš [-] (28. D. Pokorný [-] ) - A. Kolros [-] (76. V. Bláha [-] ) , F. Dolejš [-] , M. Kastl [-] (76. V. Mifek [-] ) , T. Pitipáč [-] (60. J. Mařík [-] ) , J. Kubina [-] (76. L. Fejtek [-] ) , O. Hrdina [-] , D. Drudík [-] , J. Šimůnek [-] , T. Doležal [-] , M. Liška [-]

ŽK: 68. P. Kučera - 72. T. Doležal , 84. D. Drudík .
Hráči zápasu: L. Kuhajda , T. Denk .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - HAVRÁNEK Martin, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Kural
Tip experta: výhra domácích

Zkušení hráči domácích rozhodnou o vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích