0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť prohrála opět vysoko!


Branky


25. M. Niederle , 41. D. Poul (p.) , 71. L. Vopálenský , 78. T. Mazač , 90. J. Adam
24

Náměsti se moc nedaří a dostala opět do své branky hodně gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V dalším kole Krajského přeboru Vysočiny se pelhřimovští fotbalisté utkali s Náměští nad Oslavou na jejím hřišti. Lépe začali právě hosté, nejprve ve 3. minutě vypálil na domácí bránu Mazáč, domácí ale stačili střelu zblokovat na roh. Ten rozehráli Pelhřimovští nakrátko, ale střela Homolky letěla s pomocí teče některého z náměšťských fotbalistů nad břevno. Kopal se tak další roh. S centrovaným míčem si ale domácí gólman Pěnčík poradil. V 9. minutě Pelhřimovští pěkně zakombinovali po pravé straně, po přihrávce před bránu ale Blokeš střílí po zemi těsně vedle. V 16. minutě domácí Homola faulem zastavil Mazáče a hosté měli trestný kop, který rozehrál Niederle. Domácí ale standardní situaci ubránili. O minutu později se mohlo poprvé měnit skóre, i přes až velmi důrazné bránění Mazáče ale fotbalisté Náměště stihli míč vykopnout z prázdné brány a zabránit gólové pohromě. Do šance se domácí dostali v 18. minutě, jejich pokus ale přerušil Niederle odkopem na roh. Z něj ale domácí branku nevytěžili, naopak akci přerušil útočný faul. Ve 23. minutě se dopustil faulu hostující Morava a standardku domácích zahrával Homola. S centrovaným míčem si ale poradil stoper Šimon a poté Morava. V 25. minutě se poprvé měnilo skóre, nejprve po pravé straně zatáhl míč Vopálenský, po přihrávce do vápna se prosadil Niederle – 0:1. Ve 27. minutě zahrávali hosté roh, centr ve vápně odhlavičkoval Outulný a domácí šli do brejku, po pravé straně utíkal Chadim. V rozhodující chvíli ale podklouzl Matoušek a na finální přihrávku od svého spoluhráče nedosáhl. Ve 33. minutě se předvedli pohlednou akcí Niederle s Mazáčem, na jejím konci hlavičkoval Blokeš, bohužel pro hosty vedle brány. Ve 41. minutě zastavil Mazáče nedovoleně Rubák a následoval tak pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Poul – 0:2. Stejné skóre svítilo na tabuli i na konci první půle.

Druhý poločas

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy beze změn v sestavách z prvního dějství. Úvodní minuty přinesly několik nedovolených zákroků, ale žádnou vážnější brankovou příležitost. Až v 53. minutě, kdy hlavičkoval Dan Poul, ovšem orazítkoval pouze břevno. V 60. minutě vybojovali hosté další rohový kop. Rozehráli jej nakrátko Niederle s Homolkou, centr ale vyboxoval gólman domácích na roh. I s tím si Pěnčík poradil. V 66. minutě přišla další série dvou rohů pro hosty, ani z jednoho ale pelhřimovští fotbalisté gólovou pojistku nevytěžili. Třetí gól padl o pět minut později, kdy se střelecky prosadil Vopálenský a překonal domácího gólmana – 0:3. V 73. minutě přišla další šance hostujícího celku, ale Fialka úspěšný nebyl. Trefil se až v 78. minutě Mazáč a navýšil skóre na 0:4 pro Pelhřimov. Parádní tečku za utkáním udělal v 90. minutě po rohu Niederleho Adam, kdy hlavičkou mířenou na zadní tyč upravil konečné skóre na 0:5.



Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman, trenér: "Hráli jsme do plných proti motivovanému soupeři a v první půli jsme nepůsobili přesvědčivým dojmem. Nicméně herní pohoda z posledních utkání se přenesla do dvou vstřelených gólů. Po přestávce už jsme vývoj utkání bezpečně kontrolovali, odpor domácích definitivně zmrazila třetí branka. Chválím mužstvo za koncentrovaný výkon a udrženou nulu vzadu. Příjemným bonusem je posun do čela tabulky, z toho by měl zesnulý kustod Zdeněk Doležal velikou radost."



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
L. Pěnčík [-] - J. Rubák [-] , J. Tomek [-] (77. M. Veselý [-] ) , M. Štolfa [-] , R. Dufek [-] (57. F. Tomek [-] ) - M. Chadim [-] (82. A. Křivánek [-] ) , M. Outulný [-] (82. J. Hort [-] ) , M. Homola [-] , T. Vrba [-] , M. Matoušek [-] - R. Bednář [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - L. Vopálenský [-] (72. J. Fialka [-] ) , D. Viktora [-] , F. Morava [-] , J. Homolka [-] , K. Blokeš [-] (77. J. Honzl [-] ) , M. Niederle [-] , T. Vacek [-] , T. Mazač [-] (82. J. Adam [-] ) , A. Šimon [-] , D. Poul [-]

ŽK: 54. T. Mazač .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: STRAKA Karel - NEBOLA Jaroslav, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů