Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov přehrál Hamry


Branky


16. P. Trnka , 21. J. Pažourek , 35. P. Malec , 68. J. Pažourek , 73. M. Skryja - 2. A. Šabart , 27. D. Havlík (p.)
32

Domácí potvrdili výhru z Luk a zatím jsou bez ztráty kytičky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

 

Hosté zaskočili domácí hned z prvního rohového kopu a to ve 2. minutě, kdy se nikým nebráněný Šabart dostal k míči a hlavou poslal hosty do vedení – 0:1. S domácími mohlo být ještě hůř, v 8. minutě se na levé straně uvolnil Štíbal a ve vyložené šanci netrefil bránu. Zaskočení domácí se dostali ke své typické kombinační hře až v 10. minutě, u zrodu akce byl Trnka P., který poslal centr na pravou stranu bráchovi Honzovi a ten zatáhl míč k brankové čáře a poslal centr ke vzdálenější tyči branky hostů, zde byl Jura a v tutové šanci poslal míč hlavou nad odkrytou branku soupeře. Ve 14. minutě další rychlá akce domácích po pravé straně a byl to opět Trnka J., který poslal centr před bránu, míč směřoval do místa, kde byli domácí hráči, ale Malec na míč nedoskočil a Pažourek hlavičkoval v záklonu a poslal míč na odkop. V 16. minutě vhazovali domácí aut na Pažourka, ten si míč pokryl, a ač byl hostujícím obráncem držen, tak posunul míč na Trnku P. a ten vyslal z cca 25 metrů „pumelici“ směrem na soupeřovu branku a míč po anglicku od břevna skončil v síti – 1:1. Ve 21. minutě zafungovala opět bratrská spolupráce, Trnka P. poslal „českou uličku“ na Trnku J. a ten utekl obráncům a šel sám na brankáře, podíval se, že vedle něj je zcela sám Pažourek a poslal mu míč a ten jej v pohodě uklidil do branky – 2:1. Ve 22. minutě zahrávali domácí rohový kop, ve vápně zakončovali snad tři hráči domácího týmu, ale vždy trefili bránícího hráče a tak z toho byl nakonec jen rohový kop. Ve 25. minutě zahrával Trnka P. trestný kop z poloviny hřiště, ve vápně našel hlavu Mikysky a z jeho hlavy směřující míč do branky vytáhl konečky prstů brankář hostů Benc nad břevno. Ve 26. minutě zahrávali hosté rohový kop, přetažený míč za vzdálenější tyč a hostující hráč běžící za míčem byl postrčen rukama Dobrovolným a byl z toho pokutový kop, který hostující kapitán Havlík proměnil a bylo překvapivě srovnáno – 2:2. Domácí dál hráli svoji hru a ta jim přinesla ovoce v 35. minutě, kdy Trnka J. poslal přesný centr za obranu, tam si naběhl Malec a hlavou poslal míč k šibenici hostující branky a domácí se opět ujali vedení – 3:2. Domácí mohli ještě do poločasu zvýšit náskok, rychlý Skryja utekl bránícím hráčům a poslal míč na levou stranu Trnkovi J., ten chtěl brankáře přehodit, ale nebylo to dobře provedené a brankář Bence míč chytil.

 

Domácí si vedení pohlídali

 

Do druhé půle vstoupili hosté opět bojovně, v 50. minutě zahrávali rohový kop, míč domácí hráči srazili, ale pouze k Havlíkovi a ten bez přípravy střílel, míč mířil do brány, ale neskutečný zákrok předvedl domácí brankář Doležal, „mrskl“ sebou na zem a míč vyrazil na rohový kop. V 56. minutě zahrával domácí Trnka P. rohový kop, hostující obránce míč srazil pouze k domácímu Pažourkovi a ten z těžkého úhlu střílel a trefil tyč, dobíhající hostující obránce pak míč srazil na další roh. V 61. minutě faul na Pažourka a další trestný kop, ke kterému se postavil Trnka P., míč poslal do vápna a na úrovni penalty si na centr naběhl Malec a hlavou poslal míč nad bránu. Pak si domácí hráči vybrali slabší chvilky. V 63. minutě poslal Slaný míč směrem k vlastní bráně a přihrávku „vyzobl“ Havlík, kterého první střelu opět výtečně vychytal Doležal a opakovaná střela již neměla patřičnou razanci a tak míč Doležal „uklidil“ v rukavicích. V 64. minutě další zaváhání v obraně domácího týmu a na Doležala se řítil Danko, ale ani on na Doležala nevyzrál. Domácí hned založili rychlý útok a Skryja šel jeden na jednoho a když už to vypadalo, že Skryja obránce obešel, tak ten na poslední chvíli poslal míč na rohový kop. Pak už začali domácí hráči rozdávat divákům radost. Přišla 68. minuta a útok domácích po levé straně, byl to Jura, který míč zatáhl a poslal parádní centr před bránu, tam se do míče opřel Pažourek a rozvlnil síť – 4:2. Domácí tak odskočili na rozdíl dvou branek a v 72. minutě výsledek ještě vylepšili. Opět to byl Jura na levé straně, který tentokrát poslal střílený centr na první tyč a tam byl Skryja, který stehnem poslal míč do sítě – 5:2. V 76. minutě předvedla bratrská dvojice Trnků další parádní akci, Trnka J. proběhl s míčem mezi obránci hostů a naservíroval míč Trnkovi P. před poloprázdnou branku, ten však poslal míč mimo konstrukci branky. V 77. minutě poslali hosté dlouhý centr na Havlíka do vápna domácího celku, u míče byl první Doležal a míč chytil, Havlík však situaci dohrával a Doležala kopl do hlavy, ten byl následně vystřídán Rouskem. Havlík se nechal raději také vystřídat a od té doby se utkání jen dohrávalo bez výrazných šancí na obou stranách.

 



Ohlasy k zápasu



FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Začali jsme výborně a šli hned v úvodu do vedení. Bohužel do poločasu jsme inkasovali tři branky, což je prostě moc a těžko budeme dávat každý zápas tolik gólů, abychom uhráli alespoň nějaký bod. V druhé půli jsme měli přesto dvě velké šance vyrovnat, ale gólman nás vychytal a čtvrtý gól nás definitivně zlomil.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] (78. D. Rousek [-] ) - J. Dobrovolný [-] (35. M. Slaný [-] ) , O. Štolpa [-] , M. Mikyska [-] , L. Nožička [-] - P. Trnka [-] , L. Jura [-] , P. Malec [-] , J. Trnka [-] - M. Skryja [-] (84. P. Smieško [-] ) , J. Pažourek [-]

FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - P. Danko [-] , D. Havlík [-] (76. P. Hron [-] ) , J. Štíbal [-] , J. Jun [-] , D. Russ [-] , J. Gančev [-] (67. J. Culek [-] ) , J. Lóži [-] , T. Novotný [-] , P. Novotný [-] (73. A. Zátopek [-] ) , A. Šabart [-]

ŽK: 27. J. Dobrovolný , 42. M. Slaný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BABÁK Martin - SURÁN Vlastimil, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Josef Pažourek
Tip experta: výhra domácích

Budeme se snažit navázat na dobrý výkon z Luk a věříme, že zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích