Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Zavidova zvládli poslední utkání kalendářního roku!


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FC 05 Zavidov a FK Lety...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na programu nedělního odpoledne bylo v Zavidově utkání 15. kola 1.A třídy skupiny A. Zavidov hostil ve svém posledním podzimním utkání tým FK Lety. Domácí Zavidov byl v tomto utkání mírným favoritem, už jen proto, že se nachází na páté příčce, zatímco Lety jsou až na místě třináctém. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí pan Petr Hůla, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Peter Divilek a Pavel Kotlár. Na zápas se přišlo podívat pouze přibližně padesát diváků, což není zrovna největší návštěva.

 

Stav utkání se měnil hodně rychle. Už ve druhé minutě se hosté radovali ze vstřelené branky, o kterou se postaral Petr Kalivoda. Domácí do hry nevstoupili vůbec dobře a hosté toho využili nejlepším možným způsobem. Od patnácté minuty se domácí probrali a začali hrát svou hru, vytvářeli si šance a udávali tempo hry. Ve 23. minutě vyrovnal Josef Klouček a bylo to 1:1. Ve 39. minutě pak navíc Klouček přidal ještě jednu branku a poslal tak domácí do vedení. Po prvním poločase se šlo do šaten za stavu 2:1, výhodnějšího pro domácí Zavidov, který se naštěstí stihl brzy probrat a z utkáním tak ještě něco udělat.

Druhý poločas patřil domácím.

Druhý poločas byl opět v režii domácích. Dařilo se jim v kombinaci a v 59. minutě navíc zvýšili stav na 3:1 po brance Dominika Žďánského. V tuto chvíli bylo téměř rozhodnuto, kdo dnes bude brát tři body. Aby toho nebylo málo, tak devět minut před koncem ještě navýšil na konečných 4:1 Daniel Štiller. Další branka nepadla a Zavidov se mohl radovat z vítězství z posledního utkání v tomto kalendářním roce. A o to více se mohou radovat z toho, že přezimují na velmi dobrém pátém místě. Lety přečkají zimu až na místě třináctém a pokud budou chtít zůstat v této soutěži, budou muset na jaře předvádět lepší výkony.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Jaroslav Hamouz - trenér Zavidov: Začátek zápasu byl z naší strany katastrofální, bez pohybu, pomalu jsme spali ještě v kabině, ale pak od 15. minuty jsme převzali iniciativu a až do konce zápasu jsme kralovali. Byla to zasloužená výhra.




Sestavy


FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - J. Hvězda [-] , V. Beneš [-] , J. Klouček [-] , T. Pichner [-] - D. Štiller [-] (85. M. Zuda [-] ) , V. Geier [-] (81. R. Vanický [-] ) , O. Krejza [-] (70. A. Špička [-] ) - P. Exner [-] , T. Korčák [-] , D. Žďánský [-] (52. M. Dvořák [-] )

Lety
P. Vácha [-] - J. Baubín [-] , J. Šmerda [-] , M. Janouš [-] , P. Rosenkranz [-] - P. Cipra [-] (78. J. Kischer [-] ) , D. Poslední [-] (52. M. Janich [-] ) , T. Turek [-] (70. P. Štěpán [-] ) , J. Kratochvíl [-] - P. Kalivoda [-] , N. Jaroslav [-]

ŽK: 50. V. Geier , 80. J. Klouček - 38. J. Šmerda , 40. J. Kratochvíl .
Místo: FC 05 Zavidov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hůla Petr - DIVILEK Peter, KOTLÁR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.