3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mníšek si doma s Hostomicemi lehce poradil a zvítězil!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FK Mníšek pod Brdy a SK Hostomice pod Brdy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mníšek zvládl první půli lépe než soupeř.

Na programu nedělního podvečera bylo v Mníšku pod Brdy utkání pátého kola 1.A třídy skupiny A. Do Mníšku se o body přijel porvat  tým z Hostomic. Hlavním rozhodčím pro toto utkání se stal Radek Mrázek, kterému na postranních čarách jako pomezní rozhodčí pomáhali Miroslav Gajara a Miloš Kaucký.  Na utkání se přišlo podívat 120 diváků.

 

Domácí vstoupily do utkání výborně. Již od osmnácté minuty prvního poločasu vedli. Stav utkání otevřel gól domácího Jana Prachaře, který se pěkně trefil a Martin Zíma tak musel vytahovat míč ze své sítě. A nebylo tomu tak naposledy. Ve 22. minutě již byl stav 2:0. Na tento stav zvýšil svou brankou Daniel Černý. To bylo vše, co se v první půli odehrálo. Rozhodčí nenastavil a tak se šlo po 45ti minutách hry do šaten. Domácí tým odcházel do kabin spokojen na rozdíl od toho hostujícího z Hostomic.

I druhá půle patřila domácím.

V druhé půli se domácí trefili ještě jednou. V 56. minutě zvýšil stav utkání na 3:0 domácí hráč Petr Víšek. Touto brankou skončila také veškerá naděje hostujícího týmu na to, změnit stav utkání alespoň trochu ve svůj prospěch. Domácí si až do devadesáté minuty udrželi takto krásné vedení a podařilo se jim tedy vyhrát 3:0. Hostomice si tedy domů neodvezli ani bod a nezbývá jim nic jiného, než poučit se z chyb, sebrat veškeré síly a pokusit se v příštím utkání vyhrát a odčinit si tak dnešní porážku na půdě Mníšku pod Brdy, kterému se v této sezóně celkem daří. Naopak Mníšek má tedy další tři body a pokud bude takto hrát i nadále, nebude mít problémy s udržením se v 1. A třídě a dokonce i přemýšlet nad těmi nejvyššími příčkami v tabulce.



Ohlasy k zápasu



SK Hostomice pod Brdy
Luděk Vyskočil - trenér Hostomice: Dnes jsme za celých 90 minut skoro nic nepředvedli. Měli jsme pár šancí, góly jsme nedali. Dlouho jsme se bránili soupeř si těch šancí vytvořil spoustu a pokud by nás náš gólman nepodržel mohlo to dopadnout mnohem hůř. Musíme se připravit na další utkání a pokusit se zvítězit.



Sestavy


FK Mníšek pod Brdy
J. Veselý [-] - L. Novák [-] (66. T. Moravec [-] ) , D. Černý [-] , T. Zákora [-] , J. Vlček [-] , P. Víšek [-] , J. Valenta [-] , R. Lukáš [-] (85. K. Olšák [-] ) , L. Kindel [-] , M. Pecka [-] , J. Prachař [-] (80. J. Hlavica [-] )

SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - A. Hornát [-] (82. O. Kačírek [-] ) , J. Bábíček [-] , V. Rybák [-] , J. Vladyka [-] - L. Lenkvík [-] , M. Kubišta [-] , M. Kačírek [-] - J. Kačírek [-] (61. V. Štyler [-] ) , V. Šebek [-] - L. Hruška [-]

ŽK: 40. J. Vlček , 44. L. Kindel , 85. P. Víšek - 27. V. Rybák .
Místo: FK Mníšek pod Brdy. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.