4:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín utekl sestupovým vodám


Branky


7. L. Kympl , 11. J. Jiskra , 31. J. Jiskra , 75. M. Kraus - 21. L. Pazderka , 58. L. Temiak
0

Labský Kostelec se v minulých kolech poměrně bodově zahojil a svůj vzestup hodlal potvrdit i na půdě Řepína. Domácí tým byl ale proti a ztrátu bodů nedopustil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup Řepína

Důležitý záchranářský souboj týmů, které v tabulce dělily před zápasem pouhé 3 body začali výrazně lépe domácí hráči, kteří si už do 10. minuty zásluhou Kympla a Jiskry vytvořili dvoubrankový náskok. Čisté svědomí neměla ani při jedné z branek defenziva Labského Kostelce. Domácí od této chvíle trochu upustili od pěkného fotbalu, který praktikovali v úvodu a namísto fotbalu se hrála spíš překopávaná. Z té se vymknula pouze dalekonosná střela hostujícího Pazderky ve 21. minutě, která skončila až v síti. 2:1. Domácím v rychlých protiútocích pomáhal také vítr, který měli v zádech a ještě před poločasem toho dokázali využít k třetímu zásahu. Svůj druhý gól v utkání přidal Jiskra a upravil na 3:1. Tímto stavem také první poločas skončil.

 

Nevlídné počasí obrat ve skóre nepřineslo

Do druhé půle se k dešti a větru přidaly i kroupy a hráči obou celků si tak svůj poslední podzimní pobyt na hřišti nemohli příliš užít. Hosté se i s větrem v zádech hnali dopředu, zatímco Řepínští působili trochu ospalým dojmem. Blízko ke snížení byl Kostelec v 60. minutě, když se ve vápně k míči dostal K. Temiak a podle hostů byl nedovoleně sražen domácím brankářem Boreckým. Penaltu ale sudí Tvaroh nenařídil a Temiak navíc musel být po pádu na záda střídán. Ještě před střídáním zraněného hráče ale dokázali hosté přeci jen snížit - to když Pazderkův centr domácí gólman vyrazil k L. Temiakovi a ten se nemýlil. 3:2. V dalších minutách se hosté tlačili za vyrovnáním, ale výsledkem byly jen nedotažené pološance. Rozhodnuto tak mohlo být na druhé straně, když se do Chvátalova odkopu připletl Kraus, který byl nakopnut místo míče a kopala se penalta. Jiskra ale hattrick odmítl a ani Černý si neporadil s dorážkou. Rozhodnutí tak přišlo až v 75. minutě, kdy domácí předvedli krásnou akci do otevřené obrany a Kraus hlavou pečetil na 4:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Začali jsme výborně - v pohybu a s velkou bojovností. Po gólech se ale hra zvrhla do překopávané. Do druhé půle jsme nastoupili klasicky ospale a probralo nás až snížení hostů. Zápas jsme naštěstí dovedli k vítězství.

SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - záložník: Vyrovnané utkání, kde rozhodly větší chyby Kostelce v obranných řadách.



Sestavy


TJ Řepín
J. Borecký [-] - P. Štrombach [-] , R. Šmíd [-] (90. J. Urbánek [-] ) , V. Labuť [-] , D. Dvořák [-] , J. Jiskra [-] (81. M. Slepička [-] ) , R. Černý [-] , L. Novák [-] (68. L. Werner [-] ) , M. Merz [-] , L. Kympl [-] (89. M. Goldstein [-] ) , M. Kraus [-]

SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - J. Šimek [-] , L. Chvátal [-] , J. Pajkrt [-] - L. Temiak [-] , T. Kopejska [-] (29. T. Novák [-] ) , K. Temiak [-] (60. O. Brodňanský [-] ) - M. Machka [-] , V. Maistruc [-] , M. Priatka [-] , L. Pazderka [-]

Místo: Řepín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tvaroh Petr - NEJEDLO Tomáš, TYLCHERT Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.