0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záryby vezou z derby v Kostelci vítězství


Branky


0

Prestižní souboj geografických sousedů vyzněl dle papírových předpokladů pro hostující Záryby. Ty využily dvou branek okolo poločasové přestávky a střelecké impotence domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Záryb v závěru poločasu

Opět musíme připomenout tristní střeleckou bilanci Kostelce, který před tímto utkáním skóroval v 9 zápasech pouze třikrát. Zajímavost se objevila i v sestavě Záryb, ve které se vedle sebe objevili otec a syn Schützové. Začátek zápasu byl vyrovnaný a první velkou šanci si vytvořili domácí. Míč se odrazil na vápno k domácímu hráči, jehož střelu zasáhl nohou brankář Šulc a definitivně hasit situaci musel až dobíhající (tentokrát stoper) Krulich na brankové čáře. Co se domácím nepovedlo, zvládli hosté ve 41. minutě. Schütz ml. (který byl po střídání svého otce ve 35. minutě již jediným členem rodiny na hřišti) nádherně vyslal Školáka, který si posunul míč mezi stopery, udělal kličku brankáři a zasunul do odkryté brány. Více první poločas nenabídl, a tak byly ve vedení hosté v poměru 0:1.

Další gól Záryb v úvodu druhého

Do druhé půle provedl domácí trenér Brabec dvě změny v sestavě, které měly pomoci k otočení výsledku, realita ale byla jiná. Hned ve 49. minutě totiž Záryby dostaly příležitost nadějné standardní situace zpoza vápna. K její exekuci se postavil kapitán Krulich a krásnou střelou podél zdi trefil míč přímo k tyči. 0:2. I nadále se hrál vyrovnaný fotbal a domácí se začali tlačit do vápna a za snížením. Jejich snaha přinášela šance, ale koncovka byla (jak už je u Kostelce zvykem) žalostná. Překonával se brankář Záryb Šulc, který všechny šance pochytal a poradil si i s tou největší v samotném závěru, kdy vyrazil samostatný únik jednoho z útočníků domácích. Záryby si tak výhru pohlídaly a spolu s výhrou v derby navíc odsunuly svého soupeře hlouběji do boje o záchranu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník: Vyrovnané utkání, ve kterém jsme prokázali větší efektivitu v zakončení. Rozdílovým hráčem byl kromě brankáře Šulce také Krulich, který nastoupil na nezvyklé pozici stopera. Výborně dirigoval obranu a navíc vstřelil důležitou branku.



Sestavy


SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - J. Šimek [-] , L. Chvátal [-] , J. Pajkrt [-] - K. Temiak [-] (46. O. Brodňanský [-] ) , T. Kopejska [-] , L. Temiak [-] - M. Priatka [-] , T. Skopka [-] , V. Hlavatý [-] (46. M. Machka [-] ) , L. Pazderka [-]

TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - J. Blanár [-] (70. J. Bušínský [-] ) , J. Schütz [-] (80. M. Reisinger [-] ) , V. Valentin [-] (75. J. Formánek [-] ) , D. Krulich [-] , M. Školák [-] (65. M. Šťastný [-] ) , D. Vytlačil [-] , P. Voštiar [-] , F. Valentin [-] , D. Hallík [-] , J. Schütz [-] (35. B. Mareček [-] )

ŽK: 12. L. Pazderka , 52. L. Chvátal , 68. K. Temiak , 85. T. Skopka - 73. F. Valentin , 85. D. Krulich .
Místo: SK Labský Kostelec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rylich Ladislav - PALEK Michal, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.