Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov veze z Velké Losenice první výhru


Branky


15

Fotbalisté Velké Losenice si připsali proti Ujčovu domácí prohru 2:5, čímž se Ujčov dočkal první výhry

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Velká Losenice přivítala na svém hřišti fotbalisty z Ujčova. Velká Losenice chtěla navázat na výhru z minulého kola také na svém hřišti, když dokázaly porazit rezervu Křižanova 4:3. Naopak Ujčovu se zatím vůbec nedaří, což potvrdila domácí porážkua 1:2 od Rudolce. Pro Ujčov to byl tak velice důležitý zápas. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Po počáteční oťukávané začaly také padat branky. Jako první se prosadili v 17. minutě hosté, které poslal do vedení Michal Dvořáček - 0:1. Ve 25. minutě bylo v hostujícím táboře ještě veseleji, když se trefil Pavel Němec - 0:2. Jenže domácí o minutu později snížili zásluhou Marka Sobotky na 1:2. Zajímavé věci se pak děly na konci prvního poločasu. Ve 45. minutě nejprve vrátil hostům dvougólové vedení Matěj Loukota, jenže následně nato si ještě domácí dokázali vybojovat pokutový kop, který proměnil Tomáš Neubauer - 2:3.

Hosté si výhru ještě pojistili

Ve druhém poločase se delší dobu nic nedělo až v 69. minutě přiblížil hosty k pravní výhře sezóny Petr Mitáš - 2:4. Menší komplikací si hosté přivodil o dvě minuty později, když museli po vyloučení Zdeňka Josífka dohrávat zbytek zápasu v desíti. Jenže domácí toho nevyužili a navíc ještě inkasovali v 89. minutě Radkem Čuhelem - 2:5.



Ohlasy k zápasu



SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí: Dneska to konečně klaplo a přišla velká úleva. Loni v létě právě zde v Losenici vznikla série 10 soutěžních zápasů bez výhry a tak symbolicky zase v Losenici startujeme doufám lepší zítřky. Výhra to byla zcela zaslouženě. Domácí sice disponují ofenzivou a umí si míč narazit jenže naše defenzivní hra dnes fungovala už od střeďáků výborně. Gól jsme dostali z prohrané hlavy a pentle? ta byla hodně přísná.... Když jsem chválil domácí za ofenzivu,tak dozadu to byla bída. Snažili se hrát jakýsi ofsajd systém ale nefungovalo to. Naši kreativní záložníci často míč prostrcili do zakončení a světe div se,dnes nám to tam i padalo. Pochvalu zaslouží náš benjamínek Mates,který ač otřesen po souboji s domácím brankářem byl v číslech a hrál dobře. Ze začátku druhé půle se domácí snažili s výsledkem něco udělat ale naše branka na 2:4 utkání rozhodla. A posléze i v 10 ti lidech jsme se dokázali ještě prosadit. V závěru jsem se nechal trošku unést a dělal jsme na domácí fandy různé grimasy načež mi jeden z odpověděl, že takto se kapitán nechová....měl pravdu a já se omlouvám. Za týden na hody přivítáme rezervu Křižanova a pevně věřím že navážeme na dnešní úspěch. Ujčov pitcho!!!! Pozdrav pro Stehlíčka: Ty lotře jeden!!!!!! Hanba aby tě fackovala!!!! Červenou kartu nezapomeň dát sám sobě za nesportovní chování během celého zápasu . Jsi ostudou rozhodcovského řemesla!!!! Po tom co jsi předvedl loni v B.Březské jsem ti chtěl dát ještě jednou šanci,aby jsi dokázal že to bylo nedorozumění a ty predvedeš takovouhle blamáž???? No potěš koště!!!



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , D. Baránek [-] (88. M. Hrouda [-] ) , R. Kasal [-] , D. Králíček [-] (46. P. Málek [-] ) , A. Stejskal [-] (85. M. Bratršovský [-] ) , R. Pátek [-] (75. O. Augustin [-] ) , P. Zástěra [-] , P. Mach [-] , J. Augustin [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - D. Nedoma [-] , P. Němec [-] , J. Štourač [-] , M. Loukota [-] (78. P. Ryba [-] ) , M. Dvořáček [-] , V. Šikula [-] (67. R. Čuhel [-] ) , P. Mitáš [-] , P. Mitáš [-] , Z. Josífek [-] , O. Jančík [-]

ŽK: 18. R. Kasal , 38. A. Stejskal , 67. P. Málek - F. Bureš , Z. Josífek , 2. O. Jančík , 23. D. Nedoma . ČK: 71. Z. Josífek .
Hráči zápasu: M. Dvořáček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Stehlík Michal - PÁTEK Tomáš (N), NEČESÁNEK Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Jakub Smolík
Tip experta: výhra hostů

Ujčovu by se mohlo vrátit 11 lidí z dovolené a v Losenici se chytne.

Tip: výhra domácích