2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov šťastně remizoval v Budišově


Branky


13

Budišov doma remizoval s Benešovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl jen o jednu branku

V duelu rezerv přivítala ta budišovská tu benešovskou na svém hřišti. Domácí družina v celém zápase spálil šance na dva zápasy, a na konci si mohla jen sama vyčítat, že nakonec zápas skončil remízou, kterou přivítali spíše hosté. Budišov se ujal vedení už po třech minutách, když utekl hostující defenzívě Kuric, který gólově namazal Pražíkovi, který zakončil přes brankáře Kramáře do sítě – 1:0. V dalším průběhu čaroval hostující brankář Kramář, který zlikvidoval šance Hrabinovi, Haluškovi, Kuricovi a Pražákovi. Ve 36. minutě pak samotný Kuric prošel přes hostující hráče a střelou na zadní tyč zvyšoval už na dvoubrankový rozdíl – 2:0. Za tři minuty ale Stříbný využil uklouznutí domácí zadáka a střelou po pravé ruce gólmana Pretsche snížil – 2:1. Domácí tak po půli vedli jen o jednu branku.

Benešov vyrovnal

I ve druhé polovině zápasu pokračovala budišovská střelecká nemohoucnost. Opět si zuby na Kramářovi vylámali Hrabina, Haluška a další hráči. Útočné kopí domácích navíc bylo otupeno po strídaní Kurice s Pražákem. První varování pro domácí defenzívu přišlo v 75. minutě, když Spruch uvolnil kapitána Štefka, který z hranice velkého vápna napálil balon nad domácí branku. Zákonitý trest pro domácí přišel sedm minut před koncem utkání, kdy Jašek z hranice šestnáctky nabuřil míč k pravé tyči – 2:2. Zápas tak dospěl k remízovému konci, který přivítali spíše hosté z Benešova.

 

Budišov příští zápas bude hrát v Žimrovicích. Benešov bude hostit Vávrovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Tomáš Pretsch (brankář): Měli jsme snad patnáct tutovek za celý zápas. A kdyby to bylo po poločase 7:0, nikdo by se divit nemohl. To co jsme dneska nedali, z toho až boleli oči. Jsou to pro nás jednoznačně ztracené body.

FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Kdyby byl poločas 8:1 pro domácí nikdo by nemohl říct ani popel. Je to hodně vydřená remíza a vyzdvihl bych výkon našeho gólmana Kramáře.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
T. Pretsch [-] - S. Haluška [-] , J. Kuric [-] (61. F. Honeš [-] ) , A. Levák [-] , M. Pražák [-] (70. K. Tokár [-] ) , K. Hrabina [-] , J. Lasák [-] , D. Anděl [-] , M. Sivák [-] , J. Němeček [-] , D. Chung [-]

FC Dolní Benešov B
T. Kramář [-] - M. Jašek [-] (85. P. Kichner [-] ) , L. Stříbný [-] (61. J. Reichel [-] ) , D. Štefek [-] , M. Večerek [-] , T. Koska [-] , R. Paluv [-] (76. S. Fluger [-] ) , M. Kubes [-] , R. Husovský [-] , M. Spruch [-] , M. Böhm [-] (70. T. Král [-] )

ŽK: 86. D. Chung - 65. D. Štefek , 67. M. Jašek .
Hráči zápasu: J. Kuric - T. Kramář .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PŘIKRYL Tomáš (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Nečeká nás nic lehkého, ale ze sobotního výletu chceme body.