2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuchelná bojovností porazila Stěbořice


Branky


13

Chuchelna vyhrála o jednu branku nad Stěbořicemi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chuchelná vedla o jednu branku

Chuchelná v nedělním odpoledni hostila mužstvo ze Stěbořic. Domácí družina postavila hru na precizní defenzívě a rychlých brejcích. Domácí hráči tuto taktiku do puntíku plnili. Odměnou jim byla sedmá minuta, když kanonýr Hradil utekl hostující obraně a prostřelil brankáře Loserta - 1:0. Stěbořice nebyly za celý první poločas schopny se dostat pořádně do tempa a zmohly se jen na dvě střely Šindeláře a Martina Fiedlera. To Chcuhelná hrozila nadále z brejků Hradilem, jehož úsilí bylo zastavováno za cenu faulů. V závěru prvního poločasu přišla pro domácí komplikace, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Koňařík. Do konce poločasu se ale už skóre nezměnilo. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Chcuhelná se v oslabení ještě více semkla, a hrála ještě více zodpovědně, a Stěbořice nebyly schopné si s touto taktikou poradit. Vázla jim kombinace a přihrávky. V 70. minutě se dostal do nájezdu opět Hradil, který udělal kličku brankáři Losertovi, který zatáhl za záchrannou brzdu v podobě faulu. Hradil ale penaltu zahodil. O pět minut později si Marek Barát povodil před šestnáctkou tři hráče hostů a přiťukl míč na Hradila, který zpoza šetnáctky poslal míč mimo dosah Loserta k tyči - 2:0. Teprve nyní zaply Stěbořice na vyšší obrátky. Tomáš Dietrich nejdříve nastřelil tyčku. V 78. minutě po rohu Jamnického hlavičkoval Tomáš Dietrich do sítě - 2:1. V poslední desetiminutovce hosté domácí přitlačili. Dostali se do šance Veřmířovským. Skóre se už ale nezměnilo a Chuchelná vybojovala tři body.

 

Chuchelná v posledním kole jede do Jakartovic. Stěbořice budou hostit Těškovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): Od začátku jsme hráli od zadu a sázeli jsme na brejky. Taktické pokyny jsme stoprocentně splnili a i když jsme hráli celý poločas o deseti, tak jsme hráli pořád steně. V závěru nás soupeř sice tlačil, ale my jsme výhru už udrželi. Kaňkou je další zbytečná červená karta.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Domácí nastoupili bojovně a možná jsme byli lepší na míči, ale po poločase jsme klidně mohli prohrávat o tři až čtyři góly. Ve druhém poločase to bylo to stejné. Začali jsme hrát až poslední čtvrthodinu. Výhrat jsme si dneska nezasloužili.



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - D. Stefek [-] - J. Gargoš [-] , D. Honěk [-] (88. J. Halfar [-] ) - - A. Chlopčík [-] , J. Barát [-] , J. Koňařík [-] , R. Vícha [-] , J. Hradil [-] , P. Rybenský [-] (62. F. Kocián [-] ) , M. Barát [-] (90. P. Valenta [-] )

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - F. Kramný [-] (26. M. Šimon [-] ) , T. Dietrich [-] , D. Burda [-] (78. P. Fiedler [-] ) , J. Šindelář [-] , V. Graca [-] (26. T. Koval [-] ) , L. Veřmiřovský [-] , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , M. Šeuer [-] (46. M. Paleta [-] )

ŽK: 17. J. Koňařík , 46. J. Gargoš , 87. F. Kocián , 90. J. Barát - 11. M. Šeuer , 65. L. Veřmiřovský , 72. J. Losert , 76. M. Jamnický . ČK: 43. J. Koňařík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - KANIA Jaroslav, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 20:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:47
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Křenek
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů. Stěbořice zápas jasně vyhrajou.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 13:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 12:26

Tip: výhra hostů