Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 14:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmigólové senomatské přivítání v soutěži


Branky


19

Čistá je jedním ze čtyř celků, které se posunuly o patro výš. Jako prvního soupeře ji los určil Senomaty. Berani zajížděli k zápasu v roli favorita, kterou naplňovali od úvodního hvizdu až do toho závěrečného. Svého soupeře porazili rozdílem třídy a konečných sedm branek bylo ještě milosrdných.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poklidné vedení

Na začátek soutěže velmi těžký soupeř. To pocítila Čistá od samého začátku. Senomaty na nic nečekaly a ihned převzaly otěže zápasu, ikdyž domácí zpočátku vzdorovali a sami si vytvořili šance, které bohužel pro nováčka v soutěži neskončily brankou. Do velkých šancí se dostal na druhé straně Vávra s R. Hůlou, ale své příležitosti zahazovali. Ve 24. minutě se skóre měnilo poprvé, když se po rohovém kopu radoval na zadní tyči právě R. Hůla - 0:1. Po půl hodině hry navýšil vedení Žebrakovský, který uvnitř vápna propálil Kratochvíla - 0:2.

 

O tři minuty později to byl znovu R. Hůla, který po kombinační akci dostal přihrávku za beky a s nájezdem si poradil - 0:3. Domácí si připsali nepovedené střelecké pokusy zpoza vápna, což bylo proti rozjetým Beranům málo. První poločas tak měl jasného vítěze a bylo jen otázkou, jak na dosavadní průběh hry domácí nováček v soutěži zareaguje.

 

 

Sedmigólové přivítání

Kdo čekal, že domácí na favorita vlétnou a pokusí se ho dostat pod tlak, ten se mýlil. Senomaty dále držely své vedení, které navýšil po pár minutách druhého dějství Žebrakovský - 0:4. Berani viděli, že to jde samo a ze svého tempa ubrali. Po hodině hry přišla Čistá s první střelou mezi tři tyče, kterou Hornof vyrážel pouze do míst, kde byl s gólovou dorážkou připravený Denk - 1:4. Domácí po první střele na branku hned slavili. Kromě dalších nepřesných pokusů zpoza šestnáctky to ale bylo bohužel vše, co nabídli.

 

Hosté se ze svého mírného výpadku probrali a znovu převzali otěže hry. Bylo vidět až příliš kombinací na domácí polovině, kdy si Berani místy dělali se soupeřem co chtěli. Až v poslední desetiminutovce se gólostroj hostí opět rozjel. V 82. minutě se po další z kombinačních akcí dostal míč za obranu na Vávru, který se také zapsal mezi střelce - 1:5. Když Senomaty na domácí hráče zadupaly, tak byli v problémech a uchylovali se až k jednoduchým nákopům a ztrátám míče.

 

Šestý gól svěřenců Jiřího Kučery stál za to. Krásná kombinace a akce až do kuchyně, na jejímž konci byl s druhou trefou Vávra - 1:6. Domácí se viděli už v kabině a vyhlíželi závěrečný hvizd sudího Adama Beneše. Místo něj ale přišla poslední, sedmá tečka, kterou měl na svém kontě R. Hůla - 1:7. Jeho třetí zásah znamenal hattrick hned v prvním soutěžním utkání. Zápas skončil jednoznačným vítězstvím Senomat, které potvrdily roli favorita a soupeři nedali fotbalově řečeno příliš čuchnout. Pokud by hosté proměňovali většinu svých příležitostí, které volaly po gólu, nemuselo zůstat "jen" u sedmi branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Jiří Votroubek st.: V první dvacetiminutovce se hrál vyrovnaný fotbal, kde jsme měli i dvě velké příležitosti ke skórování. Bohužel poté jsme nepohlídali při rohu hráče na zadní tyči. Během dalších deseti minut jsme svými hrubými chybami v obraně dovolili Senomatům vstřelit další dva góly. Dá se říci, že bylo po zápase. Sice jsme se snažili se zápasem něco udělat, ale v rozhodujících momentech jsme buď zvolili špatné řešení nebo míč ztratili. Např. jsme běželi tři na jednoho a po zavání ve vápně soupeře, jsme z protiútoku obdrželi další gól. Senomaty byly herně lepší. My jsme zjistili, že budeme muset přidat a více se soustředit, abychom mohli hrát v okresním přeboru důstojnou roli. Nicméně pro některé naše mladší hráče to bylo první utkání ve vyšší třídě a musí nabrat zkušenosti.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: V Čisté jsem čekal těžší zápas. Soupeř postoupil o soutěž výš, mohl být v euforii, na což jsem kluky upozorňoval. Od začátku jsme byli lepším týmem a kdyby to bylo po čtvrt hodině hry o tři góly, nikdo by se nemohl divit. Čekal jsem, že na nás soupeř po poločase vlétne a bude chtít se zápasem něco udělat, ale nestalo se tak. Za celý zápas nás Čistá příliš neohrozila. Jediná branka domácích přišla po našem polevení, ale ihned po ní jsme se dostali zpátky a přidali další góly. Ve druhém poločase jsme místy hráli na půl plynu, naopak když jsme hráli tak, jak jsme chtěli a dostávali soupeře pod tlak, tak měl problémy. Kluci předvedli kolektivní výkon a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Votroubek [-] , P. Schuh [-] , M. Plincner [-] , L. Milan [-] , A. Lauber [-] (61. R. Wittmann [-] ) , P. Bedenk [-] , J. Votroubek [-] , A. Fišer [-] (46. J. Votroubek [-] ) , A. Votroubek [-] (30. M. Večěřa [-] ) , D. Denk [-]

SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Vávra [-] , L. Mácha [-] , D. Hůla [-] , J. Šnídl [-] (58. M. Sailer [-] ) , R. Hůla [-] , M. Komín [-] , J. Kodeš [-] , L. Žebrakovský [-] , M. Hudák [-] (81. J. Týče [-] ) , R. Trešl [-]

ŽK: 14. R. Trešl , 25. M. Špidra , 32. M. Komín , 84. R. Hůla .
Hráči zápasu: R. Hůla , L. Žebrakovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Adam - VODRÁŽKA Tomáš, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání věřím hostujícímu celku, který zvítězí bez potíží na půdě nováčka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích