Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 13:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty dvakrát vedly, ani to na body nestačilo


18

Další bodový zisk vyhlížely Pustověty v domácím utkání s béčkem Zavidova. I hosté ale přijeli s cílem urvat body. Blíže k vítězství měl Sokol, který v zápase dvakrát vedl. Fotbalisté zavidovské rezervy ale ukázali týmovou sílu a zápas urvali na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

První minuty patřily hostům, kteří hráli více na míči. Uběhlo deset minut a Hanych vysunul Sekyru, který šel od půlky sám na brankáře Lodera, ale jeho lob skončil pouze v rukavicích pustovětského brankáře, který nahradil mezi třemi tyčemi absentujícího Beneše. Pak zahrozili i domácí. Na vápně se ocitl osamocený Peták, ale mířil nad. Po čtvrt hodině padla první branka utkání. Vitnerovi odskočil míč při zpracování, Hůla ho lobnul do vápna a Hranai mířil přesně k tyči - 1:0.

 

Následně mohl srovnat Jančařík, ale ten se teprve zastřeloval. Těsně před poločasem zavidovská rezerva doslova přišpendlila svého soupeře na jeho polovině hřiště a výsledkem byla vyrovnávací branka. Zuda prošel po brankové čáře a centroval před bránu, kde se z otočky prosadil Jančařík - 1:1. Zastřelování hostujícího hráče tak proběhlo na výbornou, vyrovnávací branka nedopřála domácím klidný pobyt v kabině.

Zavidov chtěl víc

Druhá půle začala tlakem Zavidova. Nejprve šel sám na bránu Hanych, který však nastřelil pouze Lodera. O chvíli později zase mířil těsně vedle Sekyra. V 67. minutě přišla další branka. Vanický z rohu trefil hlavou pouze břevno, domácí šli do brejku, kdy míč šel od Petáka k Hranaiovi a ten zakončoval do prázdné branky - 2:1. Zavidov ale přišel rychle s odpovědí. Jančařík posadil míč z přímého kopu na hlavu Vanického a ten srovnal - 2:2.

 

Hosty branka nabudila a přidali další. Mladíček Křivohlavý předvedl pěknou individuální akci a zakončil. Loder jeho střelu ještě vyrazil, ale na dorážku byl již krátký - 2:3. Zbylou dvacetiminutovku hosté bránili ze všech sil. V jednom případě zasáhl skvěle Týče, dvakrát na brankové čáře zabránil jasnému gólů Vitner. Zavidov tak nakonec ubránil těsné vítězství, Pustověty si na další bodový zisk musejí počkat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: Zápas byl docela vyrovnaný a hned v prvním poločase přinesl šance na obou stranách. Podařilo se nám jít do vedení, ale do šatny jsme dostali vyrovnávací gól. Druhý poločas byl podobného charakteru, ale soupeř byl produktivnější. My jsme Zavidovu během pěti minut nabídli otočit zápas a ten toho využil.

FC 05 Zavidov B
Daniel Devera, trenér: Kluci zaslouží pochvalu za dvojnásobný obrat ve skóre. Pokud budeme vždy takto bojovat, jsme na správné cestě!



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
T. Loder [-] - P. Matějovský [-] , M. Peták [-] , T. Černý [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , V. Bičovský [-] , M. Hranai [-] , F. Kratochvíl [-] , T. Elznic [-] , P. Hovorka [-]

FC 05 Zavidov B
V. Týče [-] - M. Havel [-] (10. J. Jančařík [-] ) , P. Vitner [-] , E. Pšenička [-] , A. Sekyra [-] , R. Vanický [-] , J. Hanych [-] , J. Knor [-] (64. V. Bohuslav [-] ) , M. Zuda [-] , J. Křivohlavý [-] , T. Diepold [-] (81. A. Kraus [-] )

Hráči zápasu: J. Hula , M. Hranai - P. Vitner , J. Křivohlavý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - FEJFAR Jakub, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Spíše věřím hostujícímu celku, ale bude se jednat o relativně vyrovnaný zápas - 1:2.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů