Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pustověty schytaly v Janově sedmičku


Branky


17

Janov je v domácím prostředí velmi silný, to se ví. I v Pustovětech se o tomto faktu vědělo a hráči hostujícího celku si uvědomovali, že je čeká těžký a náročný zápas. To se také potvrdilo. Domácí nejen že ukázali své kvality, ale ještě k tomu si pěkně zastříleli. Utkání nabídlo pěkných devět branek a jasné vítězství Janova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedmigólový poločas

Na první gól zápasu se nečekalo vůbec dlouho. Hned ve 4. minutě využil pustovětské chyby v defenzivě Frühauf, dával míč uvnitř vápna pod sebe do náběhu na Konvalinku a ten nekompromisně rozvlnil síť - 1:0. Stejný hráč mířil v následné šanci po Houdově centru mimo. Neprosadil se ani s povedenou střelou M. Bradáč, kterého vychytal Beneš. Po čtvrt hodině bylo srovnáno. O. Hula přiklepl před hranicí vápna patičkou míč Černému do běhu a ten tísněný dvěma obránci dokázal poslat míč podél gólmana za jeho záda - 1:1. Začátek nabídl velmi produktivní podívanou, která pokračovala v gólovém představení.

 

O devět minut později si Janov vzal vedení zpátky. Slabší chvilku si vybral gólman Beneš, který netrefil na kraji vápna ideálně míč, čehož využil Konvalinka a pohodlně skóroval do odkryté svatyně - 2:1. Domácí byli nezvykle produktivní, vážili si nabídnutých šancí a po chvilce své vedení ještě navýšili. Centr Kaila z pravé strany si v nelehké pozici dobře zpracoval Frühauf, otočil se a střelou pod břevno nedal Benešovi šanci - 3:1. O chvíli později zaváhání při druhé inkasované brance napravil Beneš, který vychytal Kaila.

 

Pustověty nebyly po půl hodině hrací doby vůbec daleko ke kontaktní brance. Povedený centr Elznice našel hlavičku Hranaie, proti kterému vytasil skvělý zákrok gólman Melč. Odražený míč se dostal na kopačku Matějovského, jehož pokus na poslední chvíli zblokoval obránce na roh. První poločas měl stále co nabídnout! Ve 42. minutě přišel povedený centr Houdy z levé strany. Příjemcem přesného pasu byl Konvalinka, který si připravil míč ideálně do pohybu a prostřelil hostujícího brankáře - 4:1.

 

Pět branek za poločas, to je slušný počin. Ale ani to nebyl konec gólového představení. O minutu později se blýskl Elznic, když z pravé strany vápna přeloboval vyběhnuvšího Melče - 4:2. Dvougólové manko se dalo dohnat, to si hosté uvědomovali a zřejmě se už viděli v kabině. Běžela 45. minuta a nedůslednost pustovětské obrany využil Frühauf, který se prohnal kolem chybujícího obránce a sám před Benešem se nemýlil - 5:2. To byla poslední tečka za povedeným scénářem prvního dějství.

Drama se nekonalo

Oba celky si moc dobře uvědomovaly, že další gól bude důležitý a dost možná definitivně rozhodne. Netrvalo dlouho a v hostující šestnáctce byl nedovoleně zastaven aktivní Frühauf, kterému se povedla klička Benešovi a ten ho za odměnu poslal k zemi. K penaltě se postavil kapitán Melč a s jistotou proměnil - 6:2. Frühaufovi se podařilo obelstít pustovětského brankáře ještě jednou, odkryté zařízení ale trestuhodně netrefil.

 

Pustověty chtěly stále s vývojem utkání něco udělat, ale střelecké pokusy O. Huly se neujaly, ani útočná aktivita Petáka janovskou obranu nepokořila. Čas plynul a o vítězi bylo rozhodnuto. Poslední desetiminutovku zahájil odkop z obranných řad mířící na posledního hráče hostí, který neodhadl míč tak dobře jako čerstvý Jar. Koukal, který velmi vysokým lobem překonal pustovětského brankáře a postaral se o konečné skóre - 7:2. Pustověty na tento zápas budou chtít velmi rychle zapomenout.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Hodili jsme za hlavu zápas na Olešné, kde se nám nedařilo absolutně nic a chtěli jsme se doma ukázat, což se povedlo. Konečně se nám podařilo proměnit naše šance a hned bylo v kabině veseleji. Doufám, že to takhle půjde i nadále.

TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: Tragédie.



Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] (78. M. Dohnal [-] ) , M. Bradáč [-] , T. Roubík [-] , F. Houda [-] , J. Kail [-] , V. Zuska [-] , J. Koukal [-] , J. Kloub [-] (71. J. Koukal [-] ) , O. Frühauf [-] (51. A. Alijevič [-] ) , J. Melč [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Černý [-] , P. Matějovský [-] (46. T. Loder [-] ) , M. Peták [-] , F. Kratochvíl [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , M. Hranai [-] , P. Hovorka [-] , T. Elznic [-] , V. Bičovský [-]

ŽK: 67. R. Konvalinka - 82. F. Kratochvíl , 88. T. Černý .
Hráči zápasu: T. Roubík , R. Konvalinka , O. Frühauf .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - DOHNAL Petr (N), SABO Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 07:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 12:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 21:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 20:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:41
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 07:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 12:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 11:50
Redakce Rakovník

Expert: Josef Špička
Tip experta: výhra domácích

Janov se po dvou venkovních remizách bude chtít doma ukázat a zápas těsným rozdílem vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 21:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 17:14

Tip: výhra domácích