Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přetahovaná v Lišanech skončila plichtou


Branky


20

Poslední zápas tohoto kola se odehrál při nedělním odpoledni v Lišanech, které doma přivítaly Olešnou. V jejím dresu se představil nově Petr Kýzl, který ukázal, že bude pro Pásovku přínosem. Utkání nabídlo obrovské množství šancí, dobré zákroky brankářů a také nepřesnou mušku zakončujících hráčů. Body se nakonec zaslouženě dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve správný čas na správném místě

V úvodní čtvrt hodině byla aktivnější Olešná, která si vytvářela zajímavé příležitosti. Dobrou šanci si vypracoval Kýzl, ale jeho pokus byl zblokován. Odražený míč z rohového kopu napálil velmi pěkně J. Procházka, jehož pumelici nechybělo mnoho. Udeřilo ale na druhé straně. Rohový kop podběhl Fiedler a za ním trestal pohotový Paseka - 1:0. Ve 20. minutě nabídl špatným odkopem Kindl tutovku Zadnevulytsiovi, ale ten byl zřejmě překvapen a míč poslal vysoko nad.

 

Hra se přelévala ze strany na stranu a oba celky chtěly skórovat. V pohotovosti musel být spíše Fiedler, který vytahoval konečky prstů Mutinského zakončení alespoň na tyč. Olešná se dostávala také do šancí, ale Lišany v těch svých byly nebezpečnější. První poločas ale další branku nenabídl.

Drama až do konce

Ve druhém dějství oba celky ve své útočné aktivitě pokračovaly. Obrovskou příležitost spálili po pár minutách domácí. Haifler přesprintoval Hlavsu a podél Fiedlera hledal pod sebou postaveného Medřického. Ten ale na hranici malého vápna nedokázal procpat míč přes posledního bránícího hráče a rozvlnit pouze boční síť. Na druhé straně vysunul pěknou uličkou J. Procházka za obranu Bařtipána, s jeho přízemním pokusem si ale Z. Řepka poradil.

 

Čisté konto lišanskému brankáři ale vydrželo pouze do 63. minuty. To už byl Bařtipán proti domácímu kapitánovi úspěšnější - 1:1. O pár minut později Olešná dokonala rychlou otočku. Kýzl prodloužil na volného Černého, který svůj samostatný nájezd v poklidu usměrnil přesně k tyči - 1:2. A stejný hráč mohl po Kýzlově přesně nahrávce za obranu vedení Pásovky navýšit, tentokrát ale mířil před Z. Řepkou těsně vedle.

 

Čas plynul a zápas se dostal do poslední čtvrt hodiny. Oba celky si uvědomovaly důležitost posledních minut, ale do závěru vstoupili lépe domácí. Hlavičku Roušavého po přímém kopu brankář Olešné zlikvidoval, v dalším souboji byl ale úspěšnější lišanský hráč. Medřický prodloužil míč do výšky za obranu, Roušavý vyhrál souboj a trefil volné místo na přední tyči, které si Fiedler nepohlídal - 2:2.

 

Krátce po rozehrání v půlícím kruhu šel sám na lišanského brankáře Černý, ale zakončení mu trvalo a nakonec ho Z. Řepka skvěle vychytal! To co ale neproměnily následně Lišany, to bylo doslova do nebe volající... Po Feherově autovém vhazování se kolem Zadnevulytsii obtočil Roušavý, jehož vychytal Fiedler. Vyražený míč se dostal na kopačku Medřického, který ale odmítl stoprocentní gólovku a podruhé v zápase netrefil odkrytou branku!

 

Olešná hrozila v poslední desetiminutovce ze standardek, ale i domácí měli své příležitosti. Střelecký pokus Paseky trefil boční síť, po nahrávce Žaluda mířil pánu bohu do oken v nadějné pozici Medřický. Poslední minuta přinesla další obrovskou šanci, která mohla rozhodnout o osudu utkání. Haifler uvnitř vápna prodloužil míč na Roušavého, jehož zakončení ale postrádalo razanci a v další situaci nechal vyniknout Fiedlera, který si připsal další důležitý zákrok, kterým zajistil Pásovce alespoň bod.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Prvni poločas patřil herně spíše Olešné, ale byli jsme to my, kdo dal první branku po standardní situaci. Druhý poločas se hrál celkem nahoru dolů a kromě branek byly vidět další zajímavé situace, kdy jsme do poslední vteřiny měli naději, že vstřelíme branku. Škoda, že tam nespadla. Musím říct, že v součtu asi spravedlivá remíza.




Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] (63. P. Ledvinka [-] ) , J. Hildebrand [-] , V. Mutinský [-] (46. R. Žalud [-] ) , D. Roušavý [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] , T. Hrbek [-] , J. Feher [-]


ŽK: 90. J. Feher - 88. P. Kýzl , 90. K. Ivančík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BENEŠ Jan - KOZÁK Lubomír, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2022 11:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 17:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 16:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 07:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 19:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 12:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 21:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 20:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:41
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 07:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 12:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 11:50
Redakce Rakovník

Expert: Josef Špička
Tip experta: výhra domácích

Lišany na domácím hřišti dokážou potrápit kohokoli, s Olešnou to nebude jinak a domácí budou brát tři body.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 21:19

Tip: výhra domácích