4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beneš hrdinou Pustovět, Senomaty selhaly v koncovce


Branky


25. M. Hranai , 69. P. Holeček , 87. M. Hranai , 90. J. Hula - 75. M. Komín
18

Při pohledu na tabulku se dalo očekávat, že si Senomaty pojedou do Pustovět pro tři body. Podle průběhu a především množství šancí tomu také tak bylo, ale koncovka hostujícího celku byla mizerná. Obrovský podíl na domácí výhře má brankář Michal Beneš, který zneškodnil několik gólových šancí a pomohl tak produktivnímu Sokolu k důležitému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Beneš byl ve formě

Jako první v zápase zahrozili hosté. Na perfektně připraveném hrišti domácího Sokola našel Kodeš ze strany před vápnem R. Hůlu. Ten si míč prvním dotykem připravil na levou a ve snaze přehodit vysoce postaveného Beneše přehodil o pár centimetrů i jeho branku. Do další příležitosti se agresivním napadáním dostal znovu senomatský útočník, který tentokrát trefil zařízení, ale s pohotovým zákrokem se ukázal domácí brankář.

 

I Pustověty se osmělily a dočkaly se první a nutno říci, že velké šance. Hranai dostal míč do šestnáctky a jeho střelu na zadní tyč skvěle vytáhl Kučaba. Následné zakončení domácího hráče trefilo dokonce tyč senomatské svatyně! Do další šance poslal Žebrakovského míčem za obranu R. Hůla. Prvně jmenovaný byl rychlejší než obránce Šimon a postupoval sám na Beneše. Domácí gólman ale skvěle zmenšil úhel a následné zakončení senomatského hráče mířilo vysoko nad.

 

Ve 24. minutě se musel mít na pozoru Kučaba, který vytáhl další pohotový zákrok, tentokrát proti střele z úhlu. O minutu později se už skóre měnilo. Holeček dostal míč do vápna, uvolnil se do zakončení a míč poslal kolem senomatského brankáře. Do branky ale nemířil, cestu si našel do malého vápna, kde prohrál osobní souboj bránící hráč s dotírajícím Hranaiem, který nadvakrát procedil míč do sítě - 1:0.

 

Pár minut poté mohly Senomaty odpovědět. R. Hůla se po nahrávce od Komína dostal ze strany až do vápna, kde si vytvořil střeleckou pozici. Zakončení nebylo špatné, ale Beneš byl skvělým zákrokem proti inkasované brance. Hosté si vytvořili další šanci. Ze středu hřiště poslal Kodeš na levou stranu míč na Vrbatu, jehož centr propadl až k Trešlovi. Ten byl v ideální pozici, ale pustovětský brankář opět zmenšil úhel a zakončení trefilo jeho tělo. V závěru poločasu propadl dlouhý nákop přes domácí obránce k Žebrakovskému, ale toho zradilo zpracování.

Pustověty překvapily

Senomaty měly více ze hry, ale z několika gólových příležitostí nevyužily žádnou. A ve druhém poločase festival zahozených šancí pokračoval. Jako první byl na scéně po skvělé nahrávce Trešla za obranu R. Hůla. Ten si uvnitř vápna ideálně připravil míč, ale Beneše ani tentokrát nepřekonal. Brankář Pustovět čelil zanedlouho samostatnému nájezdu, který také zneškodnil! Uběhla hodina hry a bylo jasné, kdo je prozatím mužem zápasu.

 

A když Berani ani další tutovku nevyužili, přišel zcela zasloužený trest. Míč za obranu dobře nevyhodnotil Hudák, který si počínal lehkovážně a o míč ho obral Holeček. Ten postupoval na Kučabu a i když si na lob pustovětského hráče hostující brankář sáhl, v cestě za brankovou čáru mu nezabránil - 2:0. V 75. minutě si střeleckou pozici vytvořil Komín a zpoza vápna mířil přesně k tyči - 2:1. Rychlý kontaktní gól vrátil Senomaty do hry a bylo jen otázkou, co zbývající minuty nabídnou.

 

To podstatné se událo až v posledních minutách. Hosté vsadili na ofenzivní kartu a to byla voda na domácí mlýn. Hranai obdržel míč za obranu, v souboji se svým strážcem byl úspěšnější, pokryl si míč a kolem Kučaby pojistil vedení - 3:1. Brance předcházelo aktivní napadání Holečka, který odehrál další ze svých dobrých zápasů. Pustověty udeřily v závěru ještě jednou. Elznic dostal míč do otevřené obrany, poradil si s Komínem a před prázdnou branku nahrál J. Hulovi, který pouze nastavil kopačku a stanovil konečné skóre - 4:1.

 

Senomaty měly v zápase obrovské množství šancí, ale skvěle chytajícího Beneše překonaly pouze jednou. Pustověty tolik příležitostí neměly, ale když už nějakou měly, tak s ní naložily tím nejlepším možným způsobem. Tři body tak zůstaly na skvěle připraveném domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: Podali jsme kvalitní týmový výkon a všichni si zaslouží pochvalu za předvedenou hru. Doufám, že nám tento zápas dodá sebevědomí do zbývajících kol.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Celý zápas jsme byli lepší, ale doslova jsme zahazovali šance. Beneš v brance Pustovět zachytal a my i když chodíme sami na branku, tak gól nedáme a navíc čtyři dostaneme.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Hanuš [-] (90. D. Šnobl [-] ) , P. Matějovský [-] , F. Kratochvíl [-] (60. M. Peták [-] ) , M. Šimon [-] , P. Holeček [-] , J. Hula [-] , M. Hranai [-] , P. Hovorka [-] , T. Elznic [-] , V. Bičovský [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - L. Žebrakovský [-] , R. Hůla [-] , L. Vrbata [-] , J. Kodeš [-] , L. Mácha [-] , M. Hudák [-] , D. Hůla [-] , M. Komín [-] , J. Šnídl [-] (54. M. Sailer [-] ) , R. Trešl [-]

ŽK: 37. M. Šimon , 55. T. Elznic , 76. V. Bičovský - 50. D. Hůla , 52. M. Komín .
Hráči zápasu: M. Beneš , P. Hovorka , M. Hranai , P. Holeček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Glogar Lukáš - BOHATÝ Petr, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 17:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 18:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 11:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 07:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 21:10
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 14:39
Redakce Rakovník

Expert: Bětka Brabcová
Tip experta: výhra hostů

Poslední domácí zápas se Beranům vůbec nepovedl, tudíž budou chtít své zaváhání napravit a nepřipustí žádné pustovětské překvapení.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 13:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 12:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 07:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 06:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 04:16
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů