0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 10:15

19.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž ovládla šlágr


Branky


7

Druhé jarní kolo MSFL negativně ovlivnilo počasí a čtyři utkání 19. kola se musela odkládat. Odehrálo se tak celkem pět utkání a v jednom z nich hostující Kroměříž ovládla šlágr kola na béčku Baníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Už v první půli byly k vidění gólové příležitosti, a to na obou stranách.

Nejdříve se blízko gólu ocitl aktivnější Baník. Po rychlé akci Jaroně se dobře uvolnil Juroška, poslal nebezpečný balon před branku a u vzdálenější tyče zakončoval David Buchta. Zdálo se, že mu ve vstřelení gólu už nic nezabrání, ale gólman Dostál předvedl s pomocí tyče vynikající zákrok.

Vzápětí si na dlouhý výkop za obranu Baníku naběhl kroměřížský Šimon Chwaszcz a s míčem na noze šel sám na Martina Hrubého. Ten jej skvělým způsobem vychytal.

Oba týmy šly do kabin za stavu 0:0.

Vyloučení Jaroně a hattrick Chwaszcze

Brzy po půli přišla série chyb v rozehrávce domácích a hosté ji trestali. Tomáš Matoušek přiťukl Chwaszczovi, a ten zblízka ve 49. minutě otevřel skóre - 1:0.

V 60. minutě se navíc nechal zbytečně vyloučit domácí Jaroň, což se ukázalo jako zlomový okamžik zápasu.

Hosté už pak měli zápas zcela v režii, leccos ještě zachránil Martin Hrubý v brance, nicméně další dvě Chwaszczovy trefy v 74. a 87. minutě určily konečný výsledek.



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: "Zápas jsme nezvládli mentálně. První poločas jsme zvládli slušně, měli jsme víc šancí než Kroměříž, ale nedali jsme. Vyčítám si poločasové střídání, kdy jsme stáhli Drozda, který měl žlutou kartu a my jsme ve středu hřiště nechtěli upouštět od agresivní hry. Po tomto střídání to nebylo ono. Dostali jsme pak gól po chybě v rozehrávce a bohužel jsme se pak nechali školácky vyloučit, a tím se utkání zlomilo. Tento moment rozhodl."




Sestavy


FC Baník Ostrava B
M. Hrubý [-] - A. Provazník [-] , D. Smékal [-] (75. D. Látal [-] ) , Z. Říha [-] , D. Stoklásek [-] , . Reteno [-] (66. M. Jaroň [-] ) , D. Buchta [-] (66. S. Charles [-] ) , J. Drozd [-] (46. M. Gotsiridse [-] ) , P. Jaroň [-] , J. Juroška [-] , R. Zálešák [-] (75. P. Halda [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - D. Jambor [-] (82. M. Votava [-] ) , M. Goncalves [-] (70. T. Machálek [-] ) , Š. Chwaszcz [-] (90. J. Dočkal [-] ) , Š. Vyhlíd [-] , T. Jeleček [-] , P. Červenka [-] (70. A. Houser [-] ) , T. Matoušek [-] (90. M. Surynek [-] ) , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-]

ŽK: 42. J. Drozd , 72. R. Zálešák , 78. Z. Říha - 41. P. Červenka , 60. T. Matoušek , 65. O. Tiahlo . ČK: 60. P. Jaroň .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: PROSKE Zbyněk - DEDEK Vojtěch, HABERMANN Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Patrik Kulíšek
Tip experta: výhra hostů

Šlágr kola, kde tipuji výhru první Kroměříže o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích