Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec v atraktivním zápas přestřílel Všechovice. Hattrickem se blýskl Martin Vaďura


Branky


8

První jarní kolo nabídlo souboj dvou týmů namočených do bojů o záchranu v soutěži. Kdo proto čekal, že půjde o takticky svázaný duel, ten se hrubě mýlil. Diváci viděli v zápase hned sedm branek včetně hattricku Martina Vaďury.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty odstartovaly gólové hody

Pro oby týmy šlo o velice důležitý duel, který se možná ukáže jako klíčový na konci sezóny. Proto není překvapením, že oba týmy předvedly velice bojovný výkon, ten však doplnily i fotbalovou kvalitou.

 

Diváci nemuseli na první branku příliš dlouho čekat. Ve 14. minutě se odražený míč po rohovém kopu odrazil k Petru Kasalovi, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 1:0. Tento stav ale trval pouhé 4 minuty, kdy se po pěkné týmové akci dostal míč k Danielu Kuchařovi, jenž tvrdou a hlavně přesnou střelou překonal brankáře Frydrycha - 1:1.

 

V prvním poločase neměl ani jeden z týmů vyloženě navrch. Domácí ale ve 41. minutě udeřili po nádherné akci Roberta Janáse. Ten si u levé lajny zpracoval míč, navezl si jej na střed a střelou šajtlí zpoza vápna překonal bezmocně se natahujícího brankáře soupeře - 2:1. Tato akce opravdu stála za to.

 

Záhy se opakovala situace z prvního poločasu, kdy Všechovice zanedlouho srovnaly. V první minutě nastavení vyrazil brankář Frydrych střelu z bezprostřední blízkosti pouze k nohám Daniela Kuchaře, jenž svou druhou přesnou trefou v zápase opět srovnal - 2:2. Tento stav také vydržel do poločasové přestávky.

 

 

Gólové představení Vaďury

V druhé půli úřadoval Martin Vaďura. Svou první branku v zápase vstřelil v 57. minutě, kdy po dlouhém pasu za obranu postupoval sám na brankáře a v této situaci se nemýlil - 3:2.

 

Domácí v kvalitním výkonu pokračovali i nadále a odměnou jim byla další branka Martina Vaďury, tentokrát hlavou po centru Janáse z rohového kopu - 4:2. Stejný hráč, tedy Martin Vaďura uzavřel skóre v 85. minutě a tím dovršil hattrick. To využil velké chyby v obraně Všechovic a vydal se do nájezdu na brankáře a nutno říct, že tuto šanci proměnil velice zkušeně - 5:2.

 

Záchranářský souboj tak vyzněl lépe pro domácí Bzenec, jenž doma uhájil velice důležité tři body. V dalším kole zajíždí na půdu Baťova, Všechovice budou hrát doma s rezervou Zbrojovky.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec
Martin Vaďura (střelec hattricku): Myslím, že jsme do zápasu vstoupili mnohem lépe. Z toho pramenil i náš tlak, kdy jsme dali první gól. Hosté poté hned vyrovnali krásnou střelou z cca 25 metrů do protilehlé šibenice. Následně se hra trochu uklidnila s tím, že jsme měli mírnou převahu. Až na konci poločasu jsme zpoza vápna dali gól šajtlí o tyčku na zadní, ale hosté opět zareagovali. Druhá půle byla podobná té první. Měli jsme více ze hry, soupeře jsme tlačili. Pak jsem dostal krásný balón za obranu od Roba Janáse a v cestě mi stál už jen gólman. Následně za cca 10 minut jsme měli roh, jej opět Rob Janás kopl tak dobře, že mi stačilo udělat krok dopředu a hlavou na přední dostat balón do brány. Poslední gól padl po rohu hostů, kdy se mi balón díky aktivnímu napadání šťastně odrazil přímo do běhu na bránu. Všechovice byly velmi kvalitní soupeř, co chtěl hrát svou hru, ovšem z mého pohledu jsme jim to moc nedovolovali a určovali tempo hry. Od toho se odvíjelo, že jsme měli více ze hry a více gólových šancí.




Sestavy


TJ Slovan Bzenec
D. Frydrych [-] - L. Mlýnek [-] , D. Bílý [-] , T. Zůbek [-] (86. R. Komínek [-] ) , A. Skřivánek [-] , R. Janás [-] (82. L. Řezník [-] ) - V. Žák [-] , D. Pelikán [-] , M. Vaďura [-] (88. I. Yakovets [-] ) - D. Šebesta [-] , P. Kasala [-]

Tatran Všechovice
M. Machalický [-] - R. Skácel [-] , M. Rak [-] (80. D. Kruse [-] ) , M. Lasovský [-] , D. Kuchař [-] , D. Rolinc [-] , T. Richter [-] , D. Holub [-] , T. Orava [-] (67. J. Nehyba [-] ) , R. Adamčík [-] , M. Helešic [-]

ŽK: 15. D. Pelikán , 76. A. Skřivánek - 69. M. Helešic .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Budovič Pavel - MAYER Petr, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2022 08:09

Tip: výhra domácích