2:1
(2:1)
7. B. Vit
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Divize E, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zbrojovky neodčinilo zaváhání z minulého týdne a podlehlo Všechovicím


Branky


3. M. Rak , 18. J. Nehyba - 7. B. Vit
9

Juniorka Zbrojovky vstoupila překvapivě špatně do jarní části divize E. Po prohře s Holešovem přišla další ztráta a to porážka ve Všechovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v první dvacetiminutovce

Mladý tým Zbrojovky přes týden trápila marodka hráčů, a tak si svou premiéru v soutěži odbyli v zápase se Všechovicemi osmnáctiletí Strnad, Kos a Pavlík. Na první zápas ale nebudou vzpomínat v nejlepším.

 

Už ve třetí minutě se bleskově dostali domácí do vedení. Studenou sprchu hostům z Brna připravil svou brankou Matěj Rak - 1:0. Zbrojovka ale ukázkově zareagovala, když srovnala pouhé čtyři minuty po inkasované brance. O srovnávací trefu se postaral Benjamin Vít - 1:1.

 

Fotbalisté na obou stranách si ale pro fanoušky v samotném úvodu přichystali gólové hody. Už v 18. minutě mohli všechovičtí příznivci slavit už druhý gól v síti Brna, když se prosadil Jan Nehyba - 2:1. Po velmi rychlém začátku však záhy přišel brankový útlum, stav 2:1 tak vydržel až do poločasové přestávky.

Ve druhé půli branka nepadla

Kdo se ve všechovickém areálu těšil na další branky ve druhém poločase, ten se hrubě spletl. Zbrojovka se sice tlačila za vyrovnáním, nicméně pozorná všechovická obrana nedovolila soupeři skórovat.

 

Nutno podotknout, že Brňanům chyběli zkušení hráči. Kromě velké marodky neměla Zbrojovka ani nikoho na výpomoc z prvního týmu. Když minule nastoupil proti Holešovu Hladík, byl na hřišti hodně znát.

 

Domácí Všechovice tak vítězství 2:1 ubránili a mohou slavit zisk tří překvapivých bodů. Přští utkání budou hrát Všechovice na půdě Kozlovic, Zbrojovka doma přivítá Baťov.



Sestavy


Tatran Všechovice
M. Machalický [-] - D. Kuchař [-] , M. Rak [-] , T. Orava [-] (58. D. Holub [-] ) , J. Nehyba [-] (84. F. Rolinc [-] ) , L. Lasovský [-] (84. D. Kruse [-] ) , D. Rolinc [-] (64. M. Helešic [-] ) , R. Skácel [-] , M. Lasovský [-] , T. Richter [-] , R. Adamčík [-]

FC Zbrojovka Brno B
K. Formánek [-] - Y. Sawalha [-] (58. D. Pavlík [-] ) , F. Hlucháň [-] , K. Konečný [-] (39. P. Gerneš [-] ) , L. Kos [-] , B. Vit [-] (56. D. Peška [-] ) , M. Sedlák [-] , D. Strnad [-] , S. Vantuch [-] , M. Ryšavý [-] , F. Kocůrek [-]

ŽK: 78. M. Lasovský , 81. D. Holub - 69. D. Peška , 93. S. Vantuch .
Počet diváků: 196. Rozhodčí: JANEČEK Jan - MALÝ Tomáš, PÍSEČNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Patrik Lidmila

Expert: Alex Řehák
Tip experta: výhra hostů

Mladý tým Zbrojovky dokáže Všechovice přehrát. Padne hodně branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů